Cum scapam de carligul din deget
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ihi...am dat si eu cu dezinfectant d-ala...pana m-am facut muci!Leba scrie:

http://www.easteam.ro/?p=251[/quote]
mah; de la degetul tau a aparut mezelul ala cu denumirea lebarvurshti?

da cum scapam de ancora din nas, v-ati pus problema ?
sa vedeti cand aveti oableru pe popst de mustata, cat de cool este ...
a patit-o subsemnatul, incercand sa scoata la mana, de unul singur, un somotel de vreo 15-18 okale asa ...
cand i-am bagat lampa in ochi, ca sa vad cum il apuc de falca, a dat jagardeaua din cap, s-a dezagatat oableru, iar lanseta super tensionata nu a facut altceva decat sa mi-l proiecteze direct in barna
... si acu ma gandesc ca era noapte, nu tu ochelari de soare alea
ancore de pe burta, si culmea culmilor, bratul intzepa dinspre interior spre exterior, cu varful si contraspinul intzepenite ca lumea in cartilagiu ....
s-au prabusit de ras gagicile de la urgenta cand am ajuns a doua zi
(binenteles ca dupa ce m-am chinuit ceva sa trag de ea, am renuntat, si am taiat inelul despicat cu sficul, am bagat un tampon de vata cu spirt in nara, si mi-am vazut de pescuit incontinuare
) .....
caut sa vad pe unde am pozne, si postez
ps: oricum nu iesea aia orice ii faceam la locul faptei
au trebuit sa sectioneze usor cartilagiul cu bisturiul ca sa elibereze contraspinul, altfel nu iesea nici moarta 
sa vedeti cand aveti oableru pe popst de mustata, cat de cool este ...
a patit-o subsemnatul, incercand sa scoata la mana, de unul singur, un somotel de vreo 15-18 okale asa ...
cand i-am bagat lampa in ochi, ca sa vad cum il apuc de falca, a dat jagardeaua din cap, s-a dezagatat oableru, iar lanseta super tensionata nu a facut altceva decat sa mi-l proiecteze direct in barna

ancore de pe burta, si culmea culmilor, bratul intzepa dinspre interior spre exterior, cu varful si contraspinul intzepenite ca lumea in cartilagiu ....
s-au prabusit de ras gagicile de la urgenta cand am ajuns a doua zi

caut sa vad pe unde am pozne, si postez

ps: oricum nu iesea aia orice ii faceam la locul faptei

alaturi de cei care au trecut prin astfel de momente....
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11997
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11997

Am avut si eu ocazia. Prima data cu un thrill de care atarna un avat de vreo 2,5kg. Eram pe un mal inalt si a trebuit sa scot pestele in fir, firul a cedat, am aruncat mana pe el ca sa nu pierd thrillul si o ancora mi-a intrat in degetul mare pana la os. Am avut noroc cu un pescar din apropiere. Am mers pana la el vreo 100m cu avatul in mana incercand sa-l fac sa nu se zbata. Omul a scos ancora cu un cleste, desi i-a fost cam groaza. A fost de treaba mi-a dat si palinca, dar eram sofer si am dezinfectat doar extern
A doua oara, acum ap 2 luni, din barca, in deriva pe Somes, o rotativa agatata intr-o salcie. Am fortat ca sa nu stric locul mergand dupa ea, si cand a zburat din salcie, s-a infipt exact deasupra ochiului drept, fix ca un piercing. Rezolvarea a venit tot de la un cleste, dar de data asta era cineva cu mine in barca. S-a chinuit putin, si am simtit cum mi se intinte pielea de pe scalp

A doua oara, acum ap 2 luni, din barca, in deriva pe Somes, o rotativa agatata intr-o salcie. Am fortat ca sa nu stric locul mergand dupa ea, si cand a zburat din salcie, s-a infipt exact deasupra ochiului drept, fix ca un piercing. Rezolvarea a venit tot de la un cleste, dar de data asta era cineva cu mine in barca. S-a chinuit putin, si am simtit cum mi se intinte pielea de pe scalp

Re: Cum scapam de carligul din deget
Eu am reusit ieri ....sa imi infig o ancora de la un rapala countdown in degetul mare de la mana pe interior, exact acolo unde se indoaie degetul ... de durut nu a durut initial , mai mare a fost surpriza cand am descoperit ca nu il pot scoate asa usor cum am crezut. Contraspinul a prins ceva cartilagiu, am tras eu cu patentul dar cand am vazut ca doare serios..am renuntat si am rezolvat pb la urgente ...unde dupa anestezie sa tras zdravan de ancora.
- Ati avut mare noroc ca nu sa rupt in deget domnule, la cat am tras de el..zice asistenta. Am mai patit, imi spune ea linistitor.
- E de rapala ii raspuns eu mandru.
Cel ma rau in toata treaba e ca nu am apucat sa arunc macar o data voblerul in apa desi am incercat, dar nu puteam mulina datorita pozitiei ancorei in degetul meu
- Ati avut mare noroc ca nu sa rupt in deget domnule, la cat am tras de el..zice asistenta. Am mai patit, imi spune ea linistitor.
- E de rapala ii raspuns eu mandru.
Cel ma rau in toata treaba e ca nu am apucat sa arunc macar o data voblerul in apa desi am incercat, dar nu puteam mulina datorita pozitiei ancorei in degetul meu