Cum scapam de carligul din deget

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 26 Aug 2011, 11:49

eu am patit-o acum o saptamana insa nu am avut tupeul sa o smulg singur. am incercat sa trag cu mana de ea cat am putut insa ea nu a iesit. medicul de la smurd a rezolvat intr-o sec. problema si a 2-a zi am mers din nou la o partida de pescuit. noroc ca nu am prins peste.
set the hook!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Aug 2011, 12:06

Leba scrie:
ihi...am dat si eu cu dezinfectant d-ala...pana m-am facut muci! :D
http://www.easteam.ro/?p=251[/quote]

mah; de la degetul tau a aparut mezelul ala cu denumirea lebarvurshti? :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Aug 2011, 12:18

da cum scapam de ancora din nas, v-ati pus problema ?

sa vedeti cand aveti oableru pe popst de mustata, cat de cool este ...

a patit-o subsemnatul, incercand sa scoata la mana, de unul singur, un somotel de vreo 15-18 okale asa ...

cand i-am bagat lampa in ochi, ca sa vad cum il apuc de falca, a dat jagardeaua din cap, s-a dezagatat oableru, iar lanseta super tensionata nu a facut altceva decat sa mi-l proiecteze direct in barna :evil: :evil: :evil: ... si acu ma gandesc ca era noapte, nu tu ochelari de soare alea :evil: :evil:

ancore de pe burta, si culmea culmilor, bratul intzepa dinspre interior spre exterior, cu varful si contraspinul intzepenite ca lumea in cartilagiu ....

s-au prabusit de ras gagicile de la urgenta cand am ajuns a doua zi :D :D :D (binenteles ca dupa ce m-am chinuit ceva sa trag de ea, am renuntat, si am taiat inelul despicat cu sficul, am bagat un tampon de vata cu spirt in nara, si mi-am vazut de pescuit incontinuare :twisted: :twisted: ) .....

caut sa vad pe unde am pozne, si postez :D :D :D

ps: oricum nu iesea aia orice ii faceam la locul faptei :) au trebuit sa sectioneze usor cartilagiul cu bisturiul ca sa elibereze contraspinul, altfel nu iesea nici moarta :)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 26 Aug 2011, 12:21

Ma Toni, tu n-ai toata tzigla pe casa... :lol: e bine ca ti-ai vazut de pescuit in continuare :D

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 26 Aug 2011, 12:24

Si eu vad ca de 2 ani incoace patesc sa imi intre ancora de la vobler in mana....Prima data am patit-o cu un hornet care si-a infipt 2 carlige de la ancora in mana.Anul asta(recent)am patit-o cu yo-zuri cristal vibe....Cleanu asta bata-l vina...e prea vanos cand il scoatem din apa :D :D
Imagine

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Aug 2011, 15:50

n-am ma sorine, ce dreacu sa-i faci :)

oricum, durerea mare a fost ca a scapat japitza :evil: :evil: :evil:

n-am bagat si io acolo ceva poza la panoplie ... la scaosa aveam 2 de vreo 5-6 oka, p-asta nu-l mai tineam, da nu asa vroiam eu sa-l eliberez :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 26 Aug 2011, 16:21

alaturi de cei care au trecut prin astfel de momente....
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11997
Imagine

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 26 Aug 2011, 16:33

Am avut si eu ocazia. Prima data cu un thrill de care atarna un avat de vreo 2,5kg. Eram pe un mal inalt si a trebuit sa scot pestele in fir, firul a cedat, am aruncat mana pe el ca sa nu pierd thrillul si o ancora mi-a intrat in degetul mare pana la os. Am avut noroc cu un pescar din apropiere. Am mers pana la el vreo 100m cu avatul in mana incercand sa-l fac sa nu se zbata. Omul a scos ancora cu un cleste, desi i-a fost cam groaza. A fost de treaba mi-a dat si palinca, dar eram sofer si am dezinfectat doar extern :lol:
A doua oara, acum ap 2 luni, din barca, in deriva pe Somes, o rotativa agatata intr-o salcie. Am fortat ca sa nu stric locul mergand dupa ea, si cand a zburat din salcie, s-a infipt exact deasupra ochiului drept, fix ca un piercing. Rezolvarea a venit tot de la un cleste, dar de data asta era cineva cu mine in barca. S-a chinuit putin, si am simtit cum mi se intinte pielea de pe scalp :D

ionutz13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionutz13 » 31 Aug 2011, 09:30

La mine s-a intamplat la stationar cu un carlig mic cred ca era nr 2, norocul a fost ca a iesit pe parte cealalta a degetului. Am taiat ochetul printre lacrimi de durere si l-am scos pe partea cealalta :oops:

danv
utilizator nou
utilizator nou

Re: Cum scapam de carligul din deget

Mesaj de danv » 15 Mai 2012, 12:51

Eu am reusit ieri ....sa imi infig o ancora de la un rapala countdown in degetul mare de la mana pe interior, exact acolo unde se indoaie degetul ... de durut nu a durut initial , mai mare a fost surpriza cand am descoperit ca nu il pot scoate asa usor cum am crezut. Contraspinul a prins ceva cartilagiu, am tras eu cu patentul dar cand am vazut ca doare serios..am renuntat si am rezolvat pb la urgente ...unde dupa anestezie sa tras zdravan de ancora.
- Ati avut mare noroc ca nu sa rupt in deget domnule, la cat am tras de el..zice asistenta. Am mai patit, imi spune ea linistitor.
- E de rapala ii raspuns eu mandru.

Cel ma rau in toata treaba e ca nu am apucat sa arunc macar o data voblerul in apa desi am incercat, dar nu puteam mulina datorita pozitiei ancorei in degetul meu

Scrie răspuns