orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nagy victor
- senior

amon scrie:.....
Acum intrebarea pe care o am eu in minte este:daca de acum in colo mai vine Gogu dupa taxa si mai sunt situatii din acestea mai are rost sa fiu corect sau nu?
@amon
iti raspunt tot cu o intrebare
daca o sa procedezi la fel , cum o sa te simti ?
daca o sa procedam cu totii asa , ce se alege din noi ?
daca incepem sa dam cu totii cu plumbi de 80 - 100gr.unii dupa altii , unde vom ajunge ?
NESIMTIREA nu se vindeca cu NESIMTIRE !
nu astept raspuns la aceste intrebari , dar va rog pe toti sa cugetati asupra lor .
Multumesc
-
kuin tauti
- veteran

@ Ovidiu :
noh ... poi aia o fo bulanji invidioshi daca o pus artileria pe tine dupa ce te-ai inteles cu ei... si in cazu asta un meci de box era mai ok decit un plumb in cap.... tui in gura !

-
bushmaster
- utilizator constant

amon scrie:Salut!
Apropos de bunul simt.Ma deuc si eu la un blincherit de pe mal la Poiana Marului.Perchez masina,montez sculele,dau de vro 2 ori si hop apare Gogu(perceptorul de taxa).Vine la mine,ii platesc taxa de 26 lei ca doar sunt constient si se duce la niste "stationari" sa la ia si lor taxa ca asa se cuvine.Astia,ajunsi de dimineata eu doar de pe la vro 13,fac mutre si nu platesc ca cica nu se merita,ca mai bine cumpara peste de banii astia,etc.Gogu le zice sa plece acasa at si ii lasa in pace dar dupa ce se indeparteaza de ei,acestia se fac ca se duc sa isi stranga unditele dar de fapt isi vad de treaba lor mai departe iar domnul "perceptor " se face ca nu vede.Eu am mai dat aprox o ora si nu am prins nimic iar ei cred ca au plecat seara si nu au plecat goi mai mult ca sigur.Eu am ramas de fraier cu banii luati si fara peste(egal acest aspect,oricum mi-am facut damblaua) iar ei baietii ok bine-merci.
Acum intrebarea pe care o am eu in minte este:daca de acum in colo mai vine Gogu dupa taxa si mai sunt situatii din acestea mai are rost sa fiu corect sau nu?
Io zic ca intotdeauna are rost sa fii corect. Daca nu tzi-a placut de bulangiii aia de ce sa te cobori si tu la nivelu lor? Mai bine-i toceai oleaca la cap si ai convingeai si pe ei sa plateasca...
-
kuin tauti
- veteran

cam asa e ... : cind e vorba de pescuit... corectitudinea poate incepe cu platirea permisului (dar nu se termina acolo... ) iar reflexe de astea copy & paste ca daca altu nu plateste data viitoare ma bate si pe mine gindu sa nu... sint olea deochiate...