Dac-o tras clopotu' lung, si era soarele sus, o fost douasprezce ceasuri , la mneazaza . Daca face un "ding" e ceasu' danante si cu un sfert...si tot asa ...Dac-o tras clopotu-n dunga, nu-i la mneazaza ...Bistos s-o aprins cazalu' de tulheni a cuiva ...si fug toti, sa stanga focul ...clopotaru-i dispecerul de la 112/ locoMuskMd scrie: No , si cat era ora ?![]()
CULMI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
biban solzos
- veteran

Re: CULMI
-
biban solzos
- veteran

Iooooiiii, teeee !! Io stat putin si ghindit ! Dache tu vrei se faci ''teambuilding " ( ti-o placut ce ma stiu cu alte cele ?) cu cornele puse (cu filet metric ori lipite cu "perlandez" de A**d ) , nici un bai . Care "noi " nu stim ungureste ? Chite sunteti voi ? Ori numa' tu si asta ember Ghenadie , care, dupe chit vorbeste , bistos servit zona, ori avut un "old " apa din zona...MuskMd scrie: Las ca venim noi si va punem![]()
Singura problema ar fi ca noi nu stim ungureste. da deloc !. dar nu-i cu suparare, ne intelegem cumva la o adica , oricum 70% din comunicare e non verbala , si oricum pana raspundeti voi , treaba e rezolvata
Dache voi puteti spune poezie asta, nincs problema :
Jos, la umbra unui nuca ,
Gruio odormise .
Dorme cum un copilaş
Leghent de vise.
Paloşu-i zbarloanta-n pome
Aghetat de-un crache;
Murgul pasti pe leigheleu ,
Rumeghe si cache.
Cheifel , Gruio, nu faci dormi,
Vin turcii, te leaghe!
Cu franghie de matase
Impletite-n... eghi, chetoo, harom..... rumaneste saase!
Dache nu rezolvi cu poezie , trage clopotu-n dunga ....Te ajutam
Orice "diluare " e benefica
Daca faci fatza pe sarea de la Bonneville , te descurci....altfel, nu te vad bine
culmea; sa masori bratele hazardului
sa fi ajuns imperiul cela ,in care nu se pomenea si de noi ,pana colo-shea ?
oricum, sunte-ti on topic.
adica ...culmea .
lol:

mah, daca nu gresesc prea tare , omul, are radacinile ardelenesti dincolo de Prut..biban solzos scrie:@ Ghenadie , din ce vad eu, tu vorbesti mai putin ca un ardeleanGhenadie scrie:![]()
...ori mai incet? ...Ia dezbate tu cu buneii si strabuneii si vezi cum s-o impartit dezoxiribonucleicul prin zona . Oricand esti binevenit la "baza"
![]()
![]()
sa fi ajuns imperiul cela ,in care nu se pomenea si de noi ,pana colo-shea ?
oricum, sunte-ti on topic.
adica ...culmea .
lol:
bre bibane, e bine ! Serios ! tz-o luat juma de ziua sa scrii ceva posturi
. macar cu scrisu dache cu vorghitu' ba
faina poezia , though
Cand te plictisesti de regionalismele cu iz maghiar anunta-ma sa incepem cu un calistrat hogas, cu un sadoveanu....ardeleni de-ai tai
molcomi 
faina poezia , though
Cand te plictisesti de regionalismele cu iz maghiar anunta-ma sa incepem cu un calistrat hogas, cu un sadoveanu....ardeleni de-ai tai
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
...bibane , fara apropouribiban solzos scrie:...ori avut un "old " apa din zona...
-
biban solzos
- veteran

Nu ca zic, dar vreau sa spun ! Te pomeni ca t-o fi rusine ...ti-or tremura manurile de groaza ca n-ai folosit Durex!!!old_radu scrie:...bibane , fara apropouribiban solzos scrie:...ori avut un "old " apa din zona...
Ingrozisarlumeadecapultau, craiule ...cum recunosti tu , fara sa fii acuzat
-
biban solzos
- veteran

Hai ca acuma-i p-asfintit ! Nu mi-o luat juma de ziua ! Mi-o luat ziua-ntreaga ! Ca fapt divers, m-am impiedicat de reteta cu 'panceta" (sau cu doi 't' daca vrea @rine ) ...ieri, era faza intermediara . Nici in Ardeal n-am auzit de ea, asa ca la voi, sigur e-n plan sa apara dupa Apocalipsa ! Fiind prima data, cu ingrediente pe gustul meu, nu cum scrie Google , mi-am permis sa-i acord ei importanta ! Noi, oricum eram pe "culmi" , vorba lu' RINE !MuskMd scrie:bre bibane, e bine ! Serios ! tz-o luat juma de ziua sa scrii ceva posturi. macar cu scrisu dache cu vorghitu' ba
![]()
faina poezia , though
Cand te plictisesti de regionalismele cu iz maghiar anunta-ma sa incepem cu un calistrat hogas, cu un sadoveanu....ardeleni de-ai taimolcomi
ps1:Ti-ai luat ceas cu cronometru ? Masori ecartamentul intre postari ? De spuneai, aveai de 8 Martie de la mine, unul si cu cronometru si cu presiuni atmosferice ( sub 1050 poti strange si acasa
ps2 : Cu scrisul stiu ca nu le am ...cu vorbitul numa-njur ...asa ca mai bine ma scarpin ! Sunt mai castigat si satisfacut decat cei care vorbesc in loc sa se scarpine
ps3:regionalismele poate au iz maghiar . nu te contrazic, dar sunt din Ardeal ! Si-s d-ale mele ! Interesant e ca ale tale le inteleg . Dece tu p-ale mele nu? Nu vreau sa ne suparam, dar tu nu-mi poti da exemple decat din semiMoldova 1 ( de la Prut la Carpati) sau din semiMoldova 2( de la Prut la gagauzi )
Si ce regionalism poti sa-mi spui : fugi FA si mulge-o pe DANSA ? ...La noi, DANSA e femeia , iar FA e joiana ...La voi, vorba unui clasic ; exact vitzavercea
peseulpeseului : C Hogas chiar i-mi place...Sadoveanu idem ...Doar sa nu ma trimiti la lucrari in care descrie creanga unui copac in 32 de pagini...La pagina 28 adorm....
Oricum, de vrei sa vii in Ardeal, cu Ghenadie ( ca poate unul din doi o fi-n masura a fi capabil ) , pocneste din deget.. albastru ! Va stau la indemana !!
om veni bibane
. si promit ca pocnim din dejt din vreme, sa nu ne trezim ca esti lent si nu raspunzi
da sa stii ca aia cu dansa care e asa vie in amintirea ta e...overrated, cum zic ciobanii pe la noi
ma intorc la un jatone
, cat inca nu il ia Putin pe tot 
da sa stii ca aia cu dansa care e asa vie in amintirea ta e...overrated, cum zic ciobanii pe la noi
ma intorc la un jatone
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
biban solzos
- veteran

Nu-ti bate capul cu Putin ..Suntem langa voi, daca-i cazul ...da' fara paginile alea a lui Sadoveanu ! Nu reuseste nimeni sa ne termine, musk-ule ! Cu "fa" sau cu "danse " , am ramas tot NOIMuskMd scrie:, cat inca nu il ia Putin pe tot