CULMI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

biban solzos
veteran
veteran

Re: CULMI

Mesaj de biban solzos » 28 Feb 2014, 17:31

MuskMd scrie: No , si cat era ora ? :lol:
Dac-o tras clopotu' lung, si era soarele sus, o fost douasprezce ceasuri , la mneazaza . Daca face un "ding" e ceasu' danante si cu un sfert...si tot asa ...Dac-o tras clopotu-n dunga, nu-i la mneazaza ...Bistos s-o aprins cazalu' de tulheni a cuiva ...si fug toti, sa stanga focul ...clopotaru-i dispecerul de la 112/ loco :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 28 Feb 2014, 18:17

MuskMd scrie: Las ca venim noi si va punem :twisted:

Singura problema ar fi ca noi nu stim ungureste. da deloc ! :lol: . dar nu-i cu suparare, ne intelegem cumva la o adica , oricum 70% din comunicare e non verbala , si oricum pana raspundeti voi , treaba e rezolvata :lol:
Iooooiiii, teeee !! Io stat putin si ghindit ! Dache tu vrei se faci ''teambuilding " ( ti-o placut ce ma stiu cu alte cele ?) cu cornele puse (cu filet metric ori lipite cu "perlandez" de A**d ) , nici un bai . Care "noi " nu stim ungureste ? Chite sunteti voi ? Ori numa' tu si asta ember Ghenadie , care, dupe chit vorbeste , bistos servit zona, ori avut un "old " apa din zona...
Dache voi puteti spune poezie asta, nincs problema :

Jos, la umbra unui nuca ,
Gruio odormise .
Dorme cum un copilaş
Leghent de vise.

Paloşu-i zbarloanta-n pome
Aghetat de-un crache;
Murgul pasti pe leigheleu ,
Rumeghe si cache.

Cheifel , Gruio, nu faci dormi,
Vin turcii, te leaghe!
Cu franghie de matase
Impletite-n... eghi, chetoo, harom..... rumaneste saase!

Dache nu rezolvi cu poezie , trage clopotu-n dunga ....Te ajutam :P
Orice "diluare " e benefica :mrgreen: :mrgreen: ...

Daca faci fatza pe sarea de la Bonneville , te descurci....altfel, nu te vad bine :P :oops: :P Deci, dache tu esti virgontz, haide, dache nu...motanul :D....Pfooo ce focose ..... :oops: :oops:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Feb 2014, 19:41

culmea; sa masori bratele hazardului :lol:
biban solzos scrie:
Ghenadie scrie: :lol1:
@ Ghenadie , din ce vad eu, tu vorbesti mai putin ca un ardelean :lol: ...ori mai incet? ...Ia dezbate tu cu buneii si strabuneii si vezi cum s-o impartit dezoxiribonucleicul prin zona . Oricand esti binevenit la "baza" :D :D
mah, daca nu gresesc prea tare , omul, are radacinile ardelenesti dincolo de Prut..
sa fi ajuns imperiul cela ,in care nu se pomenea si de noi ,pana colo-shea ? :lol:
oricum, sunte-ti on topic.
adica ...culmea .
lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Feb 2014, 20:24

bre bibane, e bine ! Serios ! tz-o luat juma de ziua sa scrii ceva posturi :lol: . macar cu scrisu dache cu vorghitu' ba :lol:

faina poezia , though :D

Cand te plictisesti de regionalismele cu iz maghiar anunta-ma sa incepem cu un calistrat hogas, cu un sadoveanu....ardeleni de-ai tai :lol: molcomi :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Mar 2014, 14:23

biban solzos scrie:...ori avut un "old " apa din zona...
...bibane , fara apropouri :mrgreen:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 01 Mar 2014, 17:41

old_radu scrie:
biban solzos scrie:...ori avut un "old " apa din zona...
...bibane , fara apropouri :mrgreen:
Nu ca zic, dar vreau sa spun ! Te pomeni ca t-o fi rusine ...ti-or tremura manurile de groaza ca n-ai folosit Durex!!!
Ingrozisarlumeadecapultau, craiule ...cum recunosti tu , fara sa fii acuzat :mrgreen:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 01 Mar 2014, 18:21

MuskMd scrie:bre bibane, e bine ! Serios ! tz-o luat juma de ziua sa scrii ceva posturi :lol: . macar cu scrisu dache cu vorghitu' ba :lol:

faina poezia , though :D

Cand te plictisesti de regionalismele cu iz maghiar anunta-ma sa incepem cu un calistrat hogas, cu un sadoveanu....ardeleni de-ai tai :lol: molcomi :D
Hai ca acuma-i p-asfintit ! Nu mi-o luat juma de ziua ! Mi-o luat ziua-ntreaga ! Ca fapt divers, m-am impiedicat de reteta cu 'panceta" (sau cu doi 't' daca vrea @rine ) ...ieri, era faza intermediara . Nici in Ardeal n-am auzit de ea, asa ca la voi, sigur e-n plan sa apara dupa Apocalipsa ! Fiind prima data, cu ingrediente pe gustul meu, nu cum scrie Google , mi-am permis sa-i acord ei importanta ! Noi, oricum eram pe "culmi" , vorba lu' RINE !
ps1:Ti-ai luat ceas cu cronometru ? Masori ecartamentul intre postari ? De spuneai, aveai de 8 Martie de la mine, unul si cu cronometru si cu presiuni atmosferice ( sub 1050 poti strange si acasa :!: ) , avea si busola ( daca te manca sa vii in zona , sa ne aduci coarne :mrgreen: , sa gasesti directia ).
ps2 : Cu scrisul stiu ca nu le am ...cu vorbitul numa-njur ...asa ca mai bine ma scarpin ! Sunt mai castigat si satisfacut decat cei care vorbesc in loc sa se scarpine :P :P
ps3:regionalismele poate au iz maghiar . nu te contrazic, dar sunt din Ardeal ! Si-s d-ale mele ! Interesant e ca ale tale le inteleg . Dece tu p-ale mele nu? Nu vreau sa ne suparam, dar tu nu-mi poti da exemple decat din semiMoldova 1 ( de la Prut la Carpati) sau din semiMoldova 2( de la Prut la gagauzi )
Si ce regionalism poti sa-mi spui : fugi FA si mulge-o pe DANSA ? ...La noi, DANSA e femeia , iar FA e joiana ...La voi, vorba unui clasic ; exact vitzavercea :mrgreen:
peseulpeseului : C Hogas chiar i-mi place...Sadoveanu idem ...Doar sa nu ma trimiti la lucrari in care descrie creanga unui copac in 32 de pagini...La pagina 28 adorm.... :x :x

Oricum, de vrei sa vii in Ardeal, cu Ghenadie ( ca poate unul din doi o fi-n masura a fi capabil ) , pocneste din deget.. albastru ! Va stau la indemana !!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Mar 2014, 19:10

om veni bibane :lol: . si promit ca pocnim din dejt din vreme, sa nu ne trezim ca esti lent si nu raspunzi :twisted:
da sa stii ca aia cu dansa care e asa vie in amintirea ta e...overrated, cum zic ciobanii pe la noi :lol:

ma intorc la un jatone :D , cat inca nu il ia Putin pe tot :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 01 Mar 2014, 19:18

MuskMd scrie:, cat inca nu il ia Putin pe tot :lol:
Nu-ti bate capul cu Putin ..Suntem langa voi, daca-i cazul ...da' fara paginile alea a lui Sadoveanu ! Nu reuseste nimeni sa ne termine, musk-ule ! Cu "fa" sau cu "danse " , am ramas tot NOI :!:

Scrie răspuns