CULMI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ghenadie
veteran
veteran

Re: CULMI

Mesaj de Ghenadie » 26 Feb 2014, 20:18

..si sa inceapa sa dea la pluta :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Feb 2014, 20:43

pluta e rezervata iesirilor cu copiii coane :D

si cornata la fel :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Feb 2014, 21:44

Ghenadie scrie:..si sa inceapa sa dea la pluta :lol:
@ musk-ule, tu nu stii decat cu muste uscate si ude ! Cum naiba le uzi, cu degetul ginecologic ?
Da' @ Ghenadie stie si cu voblerul, le si face, stie si cum se-ndoaie batul, stie si ce fire nu fac peruci, stie si cum se rostogoleste bila din rulmentii mulinetei , si, ce-i important le are si cu brisca si-ascutitul ...ca un ardelean :lol: :lol:
El te-a citit, si tu, suflet nobil si sincer, nu poti sa nu recunosti in fata colegilor de pe forum ca pluta e rezervata iesirilor cu copii....Si cornata la fel ...Nu mai bine donezi cornata decat sa ispitesti copii, parinte ingrat ce esti :evil: :?: :?:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Feb 2014, 06:15

ma bibane , o sa tratez discutia sistematic :D .

ghenadie e tot atat de ardelean ca si mine , poate un pic mai mult :lol: . avem aceeasi incetineala in obiceiuri , iar de vorbit tot asa, tre sa ne smulgi vorbele si live :lol:
cornata e un produs traditional , bio , iar copiii trebuie invatati de mici sa respecte si sa perpetueze traditiile poporului din care fac parte :twisted:
legatura mea cu pluta e veche si inradacinata, pt ca provin dintr-o zona cu mari traditii in plutarit ( unde e gheorghe? eh si el , cu pluta, la vale ! :lol: )
in ce priveste udatul mustelor , incerc si eu cat de des , prin orice metoda :twisted: . nu cu degetul , ala e pt aratat la lume :twisted:

uneori imi si reuseste :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 27 Feb 2014, 21:38

MuskMd scrie:ma bibane , o sa tratez discutia sistematic :D .

ghenadie e tot atat de ardelean ca si mine , poate un pic mai mult :lol: . avem aceeasi incetineala in obiceiuri , iar de vorbit tot asa, tre sa ne smulgi vorbele si live :lol:
cornata e un produs traditional , bio , iar copiii trebuie invatati de mici sa respecte si sa perpetueze traditiile poporului din care fac parte :twisted:
legatura mea cu pluta e veche si inradacinata, pt ca provin dintr-o zona cu mari traditii in plutarit ( unde e gheorghe? eh si el , cu pluta, la vale ! :lol: )
in ce priveste udatul mustelor , incerc si eu cat de des , prin orice metoda :twisted: . nu cu degetul , ala e pt aratat la lume :twisted:

uneori imi si reuseste :lol:
Ghenadie e ardelean prin ce-am citit referitor la brisca sau cutite (cu tot ce tine de ele ) ...nu ti-l iau...vine el singur daca vrea .
Incetineala in obiceiuri si vorbitul molcom e atributul vostru . Noi raspundem dupa o saptamana la intrebarea "cat e ora ? " E mare diferenta !
Daca la voi, cornata e un produs traditrional ,BIO, la noi, nu :!: noi facem palinca din prune, nu avem coarne :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Treaba cu copii, e corecta ! Surprinzator chiar !!!
Pluta ! Deruta ! Stiu fo 2oua :P zone de plutarit si cateva maronii unde cojesc copacii pt pluta :D
Cum uzi mustele , doar tu stii si nu-i treaba nimanui . Nici a degetului...uneori ti-a reusit acum .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Feb 2014, 05:55

biban solzos scrie: Incetineala in obiceiuri si vorbitul molcom e atributul vostru . Noi raspundem dupa o saptamana la intrebarea "cat e ora ? " E mare diferenta !
No , si cat era ora ? :lol:
biban solzos scrie: Daca la voi, cornata e un produs traditrional ,BIO, la noi, nu :!: noi facem palinca din prune, nu avem coarne :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Las ca venim noi si va punem :twisted:

Singura problema ar fi ca noi nu stim ungureste. da deloc ! :lol: . dar nu-i cu suparare, ne intelegem cumva la o adica , oricum 70% din comunicare e non verbala , si oricum pana raspundeti voi , treaba e rezolvata :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 28 Feb 2014, 07:37

:lol1:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Feb 2014, 11:02

Ghenadie scrie:culmea muscaritului - sa dea muskmd la pluta :lol1:
ahahha, iar nu te pricepi

culmea muscaritului - sa dea muskmd la BULDO

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 28 Feb 2014, 12:14

bre, nici tu nu te pricepi :lol1:
adevarata culme ar fi sa dea la musca si sa prinda radio Erevan :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 28 Feb 2014, 17:22

Ghenadie scrie: :lol1:

@ Ghenadie , din ce vad eu, tu vorbesti mai putin ca un ardelean :lol: ...ori mai incet? ...Ia dezbate tu cu buneii si strabuneii si vezi cum s-o impartit dezoxiribonucleicul prin zona . Oricand esti binevenit la "baza" :D :D

ps: acuma, din ce-i spui tu Musk-ului, sa-nteleg ca vrei sa-i turtesti coarnele sau sa-i dai in cap pana o sa-i creasca :P
Cornata o sa va-mpace ! :lol: :lol:

Scrie răspuns