Consumul de vin rosu poate preveni aparitia cancerului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Consumul de vin rosu poate preveni aparitia cancerului
Studii desfăşurate in Seattle arată că vinul roşu consumat in cantităţi moderate previne unele probleme de sănătate
Un studiu făcut de specialiştii în domeniu din Seattle arată că vinul roşu poate preveni apariţia cancerului mamar şi protejeaza împotriva problemelor de prostată.
Vinul roşu se consumă de obicei alături de carne roşie, iar cel alb cu peşte. Un studiu recent, desfăşurat în Japonia, demonstrează că gustul neplăcut pe care îl simţim când consumăm vin roşu cu peşte este cauzat de fierul pe care îl conţine băutura.
Un studiu făcut de specialiştii în domeniu din Seattle arată că vinul roşu poate preveni apariţia cancerului mamar şi protejeaza împotriva problemelor de prostată.
Vinul roşu se consumă de obicei alături de carne roşie, iar cel alb cu peşte. Un studiu recent, desfăşurat în Japonia, demonstrează că gustul neplăcut pe care îl simţim când consumăm vin roşu cu peşte este cauzat de fierul pe care îl conţine băutura.
Re: Consumul de vin rosu poate preveni aparitia cancerului
Da, dar numai vinul frantuzesc original (peste 100 euro sticla) combinat cu mancare sanatoasa, lipsa de stres, traiul in vreo zona lipsita de poluare, cu o apa plina de pesti etc. Poate pe lumea ailalta. Pe aci nu am vazut asa ceva. Asta e: din viata scapa cine poate!absolutep0wer scrie: Un studiu făcut de specialiştii în domeniu din Seattle arată că vinul roşu poate preveni apariţia cancerului mamar şi protejeaza împotriva problemelor de prostată.
Eu locuiesc in Franta si beau vin intre 2 si 5€ sticla, ca si majoritatea locuitorilor. Totul e sa fie vin "Appélation controlée" adica fara adaosuri de produse aiurea.Dsignxxx scrie:
Da, dar numai vinul frantuzesc original (peste 100 euro sticla) combinat cu mancare sanatoasa, lipsa de stres, traiul in vreo zona lipsita de poluare, cu o apa plina de pesti etc. Poate pe lumea ailalta. Pe aci nu am vazut asa ceva. Asta e: din viata scapa cine poate!
Vin de 100€ de obicei se pastreaza si se vinde mai scump dupa un numar de ani.
Nu suma era importanta aici. Putea sa fie 10, 100, 1000 euro. Ideea e ca daca am stii ca vinul rosu previne sigur cancerul am plati si 10000 pe o sticla.tudor scrie:Eu locuiesc in Franta si beau vin intre 2 si 5€ sticla, ca si majoritatea locuitorilor. Totul e sa fie vin "Appélation controlée" adica fara adaosuri de produse aiurea.Dsignxxx scrie:
Da, dar numai vinul frantuzesc original (peste 100 euro sticla) combinat cu mancare sanatoasa, lipsa de stres, traiul in vreo zona lipsita de poluare, cu o apa plina de pesti etc. Poate pe lumea ailalta. Pe aci nu am vazut asa ceva. Asta e: din viata scapa cine poate!
Vin de 100€ de obicei se pastreaza si se vinde mai scump dupa un numar de ani.
Din pacate lucrurile nu sunt asa simple... Eu lucrez in oncologie de ceva ani. Nimeni nu stie cum sa previna cancerul. Nu exista retete pentru asa ceva. Exista idei, sfaturi, studii dar in esenta toti ne batem capul cum sa facem ca pacientii sa traiasca mai mult si mai bine din momentul in care se incepe tratamentul.
Prevenirea cancerului cu vin rosu, sau alte culori, nu functioneaza.
Am inmormantat atatia priteni bolnavi de cancer, toti mari bautori de vin, dar toti foarte fumatori.
Vinul rosu nu face decat sa scada un pic colesterolul gras. Cancerul, mai ales cel al plamanilor sau al gatului, vine de la fumat. Dupa ce am ingropat 6 prieteni in 6 luni, ianuarie-iunie 1997, m-am lasat de fumat de frica. Fara nici un produs. Nu am mai fumat si gata. De atunci am mai ingropat 6.
Am inmormantat atatia priteni bolnavi de cancer, toti mari bautori de vin, dar toti foarte fumatori.
Vinul rosu nu face decat sa scada un pic colesterolul gras. Cancerul, mai ales cel al plamanilor sau al gatului, vine de la fumat. Dupa ce am ingropat 6 prieteni in 6 luni, ianuarie-iunie 1997, m-am lasat de fumat de frica. Fara nici un produs. Nu am mai fumat si gata. De atunci am mai ingropat 6.
Acum ca e vara prefer totusi tratamentul cu bere. Vinul rosu cand se mai racoreste vremea !
Oricum, dupa ce a fost lamurita treaba cu viata de apoi si cu prevenirea cancerului, asteptam cu deosebit interes si alte descoperiri incendiare...

Oricum, dupa ce a fost lamurita treaba cu viata de apoi si cu prevenirea cancerului, asteptam cu deosebit interes si alte descoperiri incendiare...

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Pai avand in vedere ca e "cafenea" si se discuta orice subiect, si cum pescuitul e ceva foarte trist, aveam nevoie de subiecte "vesele".
Urmatoarea descoperire incendiara e la OTV...
Sau, daca tot vreti un subiect incendiar, cica "masajul prostatei" e un lucru ce poate preveni aparitia disfunctiilor prostatei.
Urmatoarea descoperire incendiara e la OTV...
Sau, daca tot vreti un subiect incendiar, cica "masajul prostatei" e un lucru ce poate preveni aparitia disfunctiilor prostatei.
Pai vinu rosu care insoteste carnea rosie ii cam cel mai bun remediu daca urmaresti sa ai tensiunea ridicata , daca poti si sedentarism plus fumat esti aranjat
Eliminarea stresului ii cel mai bun lucru posibil , ai o viata si aia esti o piesa intr-un mecanism .
O pus Tudor un video si nici macar nu ati captat mesaju , dai discutie cu tehnica lemnului si alte paralele .

Eliminarea stresului ii cel mai bun lucru posibil , ai o viata si aia esti o piesa intr-un mecanism .
O pus Tudor un video si nici macar nu ati captat mesaju , dai discutie cu tehnica lemnului si alte paralele .