orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
edy.tm
- veteran

-
Jonin scrie:E cel mai slab CM posibil.
Alti cacaciosi,ganezii, au jucat aproape 70 de minute cu un om in plus.
De parerea asta sunt si eu .... toate meciurile au fost pe Invers , echipele mari au luat bataie, cateva au mai scapat, argentina,brazilia . . Probabil ca tot acestea se vor lupta pentru titlul de campioana mondiala

;) Se pare ca sarbi vor sa faca ceva. sa vedem ce o sa fie , pun osul la treaba fata de alte echipe mai mari, Anglia , Spania ...
CEI MAI BUNI SA CASTIGE.
-
Adriann
- veteran

elias scrie:[quote="d4md3od"
chiar nu imi pot inchipui cine ar putea castiga campionatul asta .....
ITALIA dupa cum ii cunosc.[/quote]
Sper ca sa nu ai dreptate!

-
geppetto
- veteran

-
Sunt curios daca s-au trezit la realitate africanii de sud. Inainte sa inceapa cupa mondiala tot ascultam pe bbc interviuri de acolo. Orice problema aveau erau convinsi ca se rezolva acum. Saracie, coruptie, infractionalitate etc. se rezolvau fix acum ca vine cupa mondiala

-
Adriann
- veteran

burtea scrie:Sunt curios daca s-au trezit la realitate africanii de sud. Inainte sa inceapa cupa mondiala tot ascultam pe bbc interviuri de acolo. Orice problema aveau erau convinsi ca se rezolva acum. Saracie, coruptie, infractionalitate etc. se rezolvau fix acum ca vine cupa mondiala

Imi trecea fugitiv in minte cand ai scris de africani de noi romani,ca ne asemanam cu ei,doar culoarea pielii ne deosebeste,dar ei sunt mult mai evoluati ca noi,ma uit cu mare interes la meciuri si cand vad ce stadioane au.....sunt in fata noastra....
-
geppetto
- veteran

-
Pai cam la fel de bine ca noi traiesc, poate un pic mai bine, nu cu mult. Ar fi trist daca bunastarea s-ar masura in stadioane

-
Adriann
- veteran

burtea scrie:Pai cam la fel de bine ca noi traiesc, poate un pic mai bine, nu cu mult. Ar fi trist daca bunastarea s-ar masura in stadioane

E o dovada ca ei pot,si noi nu!
Sau cel putin la ei se vrea,la noi nu!
Asta e adevarul.
-
anem
- veteran

elias scrie:[quote="d4md3od"
chiar nu imi pot inchipui cine ar putea castiga campionatul asta .....
ITALIA dupa cum ii cunosc.[/quote]
la ce echipa de 2 bani a facut Lippi ma indoiesc ca o sa faca ceva ... nici nu stiu daca se poate numi echipa Italiei, cred ca mai degraba ar fi juventus ... heheh ....
ideea e ca nu au deloc echipa, o gramada de indivizi de la care nimeni nu se prea asteapta la nimic si nici incredere in ei nu au ... sunt curios ce o sa faca azi ...

... totusi e Noua Zeelanda si din acest motiv consider ca nu prea vor fi probleme ...
evident totul depinde si de slovacia ce va face tot azi, daca va mai pastra sanse de calificare atunci nu ii vad tocmai bine pe italieni in ultimul meci contra slovaciei ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Adriann
- veteran

Si Brasil-Cote d ivoire va fi un meci interesant.Daca castiga Brasil eu zic,ca ia o optiune reala la castigarea C M 2010.Parerea mea...
-
SVF
- veteran

Tocmai.Italia cand nimeni nu se astepta la nimik bun din partea ei, a facut si-a dres,iar pana la urma a castigat.Niciodata nu a inceput ea prea bine un CM.
-
Adriann
- veteran

elias scrie:Tocmai.Italia cand nimeni nu se astepta la nimik bun din partea ei, a facut si-a dres,iar pana la urma a castigat.Niciodata nu a inceput ea prea bine un CM.
Sper sa urmeze Franta....Urata echipa Italia!!!Iacs..