CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 03 Iul 2010, 22:04

Ariann scrie:Un meci fantastic facut de Germania.Pot sa zic ca au jucat perfect.Ce echipa solida si compacta a reusit sa construiasca selectionerul.Nu va fi cu mirare daca vom avea campioana mondiala Germania.Pe merit ,nu ca si acus 4 ani!!!!

Mi-as dori sa iasa Germania de data asta Campioana Mondiala , si ar merita, insa si Olanda a jucat frumos.

Arrian chiar asteptam un comentariu,mesaj la topic-ul asta de la tine ... ce-ai patit ca nu ai mai scris nimic de ceva vreme pe el ?? Ai ajuns la o anumita saturatie de fotbal ??

numa' bine

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Iul 2010, 22:28

Dupa meciul asta,chiar ajung sa-mi doresc sa vad si Spania plangand :twisted:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 03 Iul 2010, 22:38

elias scrie:Dupa meciul asta,chiar ajung sa-mi doresc sa vad si Spania plangand :twisted:
Nu stiu cum sunte-ti voi, dar mie nici o data nu mi-a placut Spania, sau echipa ei. nu stiu mi-s antipatici, parca lipseste ceva in jocul lor, fata de alte echipe ,care dupa nume nu sunt mai presus de Spania.

Acuma am vrut sa castige, Brazilia, sau Argentina, n-am avut incredere in Germania, sau Olanda :o :o sa nu zic de Uruguay, cine se astepta ca va ajunge pana aici, chit ca a castigat ... ca **** si cu Japonia, si cu Ghana,

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 04 Iul 2010, 07:08

Nu a mers siteul la mine cateva zile....si cand am reusit sa intru era haos....Zeci de topicuri necitite....Oricum nu am reusit sa le citesc pe toate.....Am si lucrat foarte mult si nu mai eram in stare sa stau la comp.Oricum sa nu deviem de la subiect.Incep sa cred in Germania.Dupa jocul de ieri nu cred ca vreo echipa ramasa in competitie le va face fatza nemtilor.Numai bine!
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Iul 2010, 17:07

Pentru mine acest mondial este o ...deceptie! :shock: Si nu ma refer aici la organizare,etc! Pur si simplu ma refer la fotbal! Se pare ca in 2010 ,in era banului si a intereselor comerciale, povestea frumoasa a fotbalului incepe sa paleasca ... :cry: Tactica,tactica,tactica... Vedete fara nerv ,obosite de meciurile pe care le au in picioare... Poate ma insel eu ...Sper cu adevarat sa ma insel! Dar totusi ... imi este parca dor de fotbal! Sper ca ultimele meciuri sa-mi schimbe parerea ...

Totusi trebuie sa admit ca sunt si lucruri care-mi plac la sau legate de acest mondial ...Unul dintre ele ,povestit de o fata superba:
http://www.youtube.com/watch?v=dzsuE5ugxf4&NR=1
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 04 Iul 2010, 17:21

Se pare ca nu mai are magia de altadata acest CM de fotbal, dar totusi starile prin care s etrece de la un moment la altul iti taie rasuflarea...cel mai bun exemplu fiind penalty-urile din meciul Spania-Paraguay...oricum a mare sarbatoare acest CM in general, nu neparat acesta...

Imnul nu mi se pare o super-melodie, dar secventele sunt superbe ilustrand mari fotbalisti ca Maradona, Messi, Dani Alves, Zidane, Bagio etc...

Ca idee...nemtii zici ca-s brazilieni...dau d evreo 2 meciuri incoace cate 4 goluri/partida, maestri mai ai contra-atacuriloe si cum sunt cunoscuti exploateaza fiecare moment de slabiciune al adeversarului...in monetul asta sunt favoriti la ridicare cupei, dar in faza asta a competitiei nimic nu mai este 100% sigur, cel mai bun exemplu fiind in cazul asta meciul Brazilia-Olanda, cand dupa o prima repriza tare a Braziliei, a urmat dezastrul si Olanda prin mentalitate occidentala(pe care noi din pacate n-o vom avea niciodata) a intors un meci care parea un dezastru pt ei.

Sa ne bucuram de ce a mai ramas din acest CM...eu unul tin cu Olanda, am tinut de mic cu ei, din era Van Basten, Rjiakard, Gullit, Koeman :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Iul 2010, 17:26

Corect! Sa ne bucuram!
Eu de cand ma stiu, la mondiale ,tin cu Anglia al carui imn ma ridica in picioare! :P ca de obicei sunt tot timpul dezamagit de ei ... :cry: In conditiile de fata as vrea sa castige Olanda mondialul , apoi Spania (care ca de obicei dezamageste ...) si in final Germania. Cred ca si de aceasta data Germania va arata ca lucrul bine facut va invinge! :lol: Vom vedea.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Iul 2010, 17:42

Ehh,eu am ramas fan Italia din 78'.Era vremea lui Bettega.Apoi a venit Italia lui 82',cu Zoff,Rossi,Altobelli,Orialli...impotriva lui Zico,Socrates,Falcao in semifinale cu acel meci de poveste 3-2.Finala cu nemtii 3-1 un spectacol.Ce vremuri :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Iul 2010, 21:59

Fario_nebunu scrie:V-am zis eu ca pleaca acasa Brazil? Acum urmeaza si Argentina acasa si uite asa va fi finala europeana! Pe cat pariem?
Am prezis bine? Daca pariam acum eram bogat! Sa vedem daca Uruguay face marea surpriza si bate Olanda....

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 04 Iul 2010, 22:41

ai prezis ai prezis dar daca nu ai pus banutu
cum puneai banutu cum nu iesea pronosticu :) :D

Scrie răspuns