Se pare ca nu mai are magia de altadata acest CM de fotbal, dar totusi starile prin care s etrece de la un moment la altul iti taie rasuflarea...cel mai bun exemplu fiind penalty-urile din meciul Spania-Paraguay...oricum a mare sarbatoare acest CM in general, nu neparat acesta...
Imnul nu mi se pare o super-melodie, dar secventele sunt superbe ilustrand mari fotbalisti ca Maradona, Messi, Dani Alves, Zidane, Bagio etc...
Ca idee...nemtii zici ca-s brazilieni...dau d evreo 2 meciuri incoace cate 4 goluri/partida, maestri mai ai contra-atacuriloe si cum sunt cunoscuti exploateaza fiecare moment de slabiciune al adeversarului...in monetul asta sunt favoriti la ridicare cupei, dar in faza asta a competitiei nimic nu mai este 100% sigur, cel mai bun exemplu fiind in cazul asta meciul Brazilia-Olanda, cand dupa o prima repriza tare a Braziliei, a urmat dezastrul si Olanda prin mentalitate occidentala(pe care noi din pacate n-o vom avea niciodata) a intors un meci care parea un dezastru pt ei.
Sa ne bucuram de ce a mai ramas din acest CM...eu unul tin cu Olanda, am tinut de mic cu ei, din era Van Basten, Rjiakard, Gullit, Koeman