CM,potentiale castigatoare,deceptii,etc...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In afara de chestia aia cu golul anulat(jenant la nivelul asta) cand nu se stie cum decurgeau lucrurile in continuare ,am vazut:
-o echipa in adevaratul sens al cuvantului-Germania(cheia meciului)
-doar individualitatzi-Anglia
-o tactica de kkt a lui Capello,care a ales sa nu deschida jocul pe flancuri,si sa vina cu centrari pe varfuri,tipic englezesc.
In rest,asteptam Argentina-Germania....
-o tactica de kkt a lui Capello,care a ales sa nu deschida jocul pe flancuri,si sa vina cu centrari pe varfuri,tipic englezesc.
Korekt!Foarte bine punctat...Nu am inteles ultima schimbare a lui Capello.Il baga asa tarziu pe Shaun r Phillips....Daca tot voiai sa incerci sa ataci si sa incerci sa schimbi ceva pe tabela luai masuri din min 70.Sa mai ai ceva sperante,asa ca....isi merita si Anglia soarta,la fel ca Italia si Franta.elias scrie:In afara de chestia aia cu golul anulat(jenant la nivelul asta) cand nu se stie cum decurgeau lucrurile in continuare ,am vazut:

-
- utilizator constant
eu daca de la goluri nu ma asteptam, atunci macar de la spectacol... nci una nici alta nu a iesit in evidenta in brazilia - portugalia. ...Ariann scrie:Eram sigur ca Brasil - Portugal va fi meci nul.Si din punct de vedere al spectacolului si al calitati jocului.Asta a fost meci adevarat!edy.tm scrie:Germania - Anglia 4:1
Ce nu am vazut la Brazilia - Portugalia, am vazut aici in Germania - Anglia.
frumos jocul nemtilor
eu zic ca acesta a fost cel mai frumos meci am CM. Germania - Anglia. daca se valida golul lu' Lampard, poate era alta soarta a Angliei...
Nu neaparat conteaza multe goluri intr-un meci frumos, ci sa vezi cat de cat spectacol in teren, si am avut ce vedea