Citeste
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Citeste
Pe scurt , ori mori de ingrasaminte , ori de pesticide ,ori de omg-uri .
Nu mori din cauza lor dar intr-un fel te ajuta sa ajungi mai repede la nenea doctoru'.jackspinner scrie:Pe scurt , ori mori de ingrasaminte , ori de pesticide ,ori de omg-uri .

-
- veteran
nu mori dar nici bine nu iti este ,ingrasamintele de orice fel in afara de cele bio sunt periculoase,pesticide,insecticide mai putin perioada de remanenta in planta nu este asa mare deci eu pers nu le consider periculoase, ce este naspa ca sa zic asa ..este mancarica gen azot,ureee complex iar la tomate in perioada de primavara ca sa le coaca repede sa aiba pret eter ,cicogan care dand cu el in 1 zi sunt coloratejackspinner scrie:Pe scurt , ori mori de ingrasaminte , ori de pesticide ,ori de omg-uri .
-
- veteran
ranga da florile mai ales cele anuale sunt o afacere eu o sa incerc anul acesta cu 1000 sa vad cu ma descurc caci este destula tehnologie nescrisa pe net si in carti care daca nu o folosesti nu ai calitate ,eu anul acesta la mine la mag am luat de la o sera foarte mare particulari ce fac bani de iti sta inima
dar patroneasa mi-a zis cand am fost sa iau caci daca vreau flori de 500mil imi da ,dar daca ma int ceva legat de cultura prefera sa nu iau nimic ,noroc ca baietii care munceau acolo aveau si ei nevoie de ceva bani si am mai furat cate ceva dar greu.....parca este secret de stat