am permis din '93 (nu k sa ma laud) dar m-a ferit D.zeu de vreun eveniment nedorit.
in schimb, din-astea..

cu inconstienti... cu duiumul!

soferi(soferite) care nu se asigura, care nu respecta semnele... si cel mai rau lipsa acelui bun simt care dak nu exista in viata de zi cu zi nu exista nici cand pui mana pe "colac".
una tare: la o trecere de pietoni in Iasi, acu cativa ani buni. se opreste un ditai camionul de 20 tone. in spate unu' cu tico claxoane frate!!!! la greu. erau f. multi pietoni, nesemaforizata trecerea, caldura, nervi etc.
claxona intr-una, parca se blocase butonul! la un moment dat din camion coboara o namila la vreo 120kg, in sort si maiou (firesc, nu?

) aparent calm se duce tacticos catre tico in timp ce soferul de pe tico ridica geamul cu o viteza uimitoare. namila pune mana sub botul masini, o ridica!!! si o pune de-a curmezisul strazii. ala din tico...inghetase. dar n-a zis nici pis! ursul se duce la geamul "grabitului", ii mai zice vreo doua chestii agitand lopetile (ca maini nu pot sa le zic) se urca in camion si demareaza in tromba.
eu eram pieton atunci dar n-am putut sa trec strada minute bune din cauza rasului.

la fel si soferii din spate, care uitasera toti de slujbe, neveste, afaceri... si se haiau toti de ras.