circulatie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: circulatie
hai sa ti spun eu acum cum le zicem noi la astia de TMAdi_ scrie:
ps. avea si numar de CS. pt. cine nu stie, CS= Cap Sec sau Cetatean Strain.
= Tampit Mare sau Titirez Malefic
iar cand sunt pe dreapta -n pana Tushier Metropolitan
a se suna la 096(sasse)6(sasse)

din ciclul femei la volan.
la un semafor, io si un amic, el la volan io pe locul mortului.
pe banda din dreapta o tipa blonda
intr-un patrol imens... cu oculari de soare desi era al dreaku de noros cerul...
stam la rosu... ma mananca si ii fac din ochi tipei...ea se uita lung...imi arata degetul mijlociu si demareaza puternic..peste o pietoanta pe care o prinsese galbenu pe trecere
n-a lovit-o tare dar a dat-o jos!!
care-i faza?!?? tipa a plecat fara sa-i pese nici cat negru sub unghie de tanti aia care se intinsese pe jos...
am sunat la militienii de la rutiera..normal! dar probabil k a rezolvat domnu' "derutat" al parlamentului cu permisul blondei pe care o f..e!!

la un semafor, io si un amic, el la volan io pe locul mortului.
pe banda din dreapta o tipa blonda

stam la rosu... ma mananca si ii fac din ochi tipei...ea se uita lung...imi arata degetul mijlociu si demareaza puternic..peste o pietoanta pe care o prinsese galbenu pe trecere

care-i faza?!?? tipa a plecat fara sa-i pese nici cat negru sub unghie de tanti aia care se intinsese pe jos...
am sunat la militienii de la rutiera..normal! dar probabil k a rezolvat domnu' "derutat" al parlamentului cu permisul blondei pe care o f..e!!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Pai ce voiai sa iti arate? Vibratorul din poseta? Ca senatorul n-o poate..."iubi"...cu cardul:D:D:D Parerea mea e ca trebuia sa insisti. Nu existatu decat doua variante: sa te calce si pe tine sau sa iti dea patrolul sa mergi la pescuitleba scrie: stam la rosu... ma mananca si ii fac din ochi tipei...ea se uita lung...imi arata degetul mijlociu si demareaza puternic..:

ei, da! aia da muher! park o vad:dr.pike scrie:..... sau sa iti dea patrolul sa mergi la pescuit:D:D.
- ce faci, iubi? iar ti s-a stricat opelul? ia nissanul si du-te la prut! io stau si fac papic, curatenie! etc bani nu-ti trebuie? ia din poseta 2 mil... stai, stai , nu pleca asa repede...hai in dormitor putin...
- dar... perioada, iubito...
- nu conteaza...o facem altfel!
exista asa ceva?

scuzeee....
East Spinning Team
East Spinning Team
Adi_ scrie:sau te-a luat dorul?leba scrie:... cred k m-a prins si pe mine gripa...![]()
scuzeee....
da,da.
dorul de-o partida.... de pescuit!

East Spinning Team
East Spinning Team
Man.. da' ai imaginatie, nu gluma....leba scrie:.... ei, da! aia da muher! park o vad:
- ce faci, iubi? iar ti s-a stricat opelul? ia nissanul si du-te la prut! io stau si fac papic, curatenie! etc bani nu-ti trebuie? ia din poseta 2 mil... stai, stai , nu pleca asa repede...hai in dormitor putin...
- dar... perioada, iubito...
- nu conteaza...o facem altfel!
Daca mai detaliezi putin poti sa faci un nou tip de articol de pus pe site

Paul scrie: Man.. da' ai imaginatie, nu gluma....
Daca mai detaliezi putin poti sa faci un nou tip de articol de pus pe site
ce sa-i faci, paul? "beautiful minds"....

febra... concursului

East Spinning Team
East Spinning Team