Cine va fi PRESEDINTE ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cred ca ne uitam la acelasi lucru dar vedem altceva...Ioan S. scrie: Inexact ... asta e linistea propusa de Basescu ... S-a vazut din rezultatele votului ca linistea alinantei nu a placut alegatorului .
Voi n-ati vazut ca Basescu nu avea program legat de iesirea din criza ... ci mai curind de izgonirea lui Vanghelie, Hrebenciuc, Iliescu ?
Program legat de iesirea din criza nu aveau nici unul pentru ca ala il va face guvernul, nu presedintele.
Basescu, ca si Geoana, ca si Crin au lansat niste idei generale legate de iesirea din criza.
As face urmatoarea mentiune: ideile initiale ale lui Geoana de introducere a impozitarii progresive si respectiv Crin de reducere a fiscalitatii si a cotei unice erau in contradictie cu perevedrile acordului cu FMI care zicea ceva de mentinerea fiscalitatii pentru urmatoarea perioada.

dupa ce s-au aliat, au facut iute pe genunchi un "program" comun care sa se pupe cu FMI
asemanator de altfel cu "programul" lui Base care a stiut de la inceput cu ce se mananca

ca sa nu mai mentionez aberatiile sustinute de Geoana cu infiintarea unor companii mamut probabil de stat care sa produca medicamente ieftine...mai ieftine decat marii producatori

si masura sinucigasa de a pastra locurile de munca ale bugetarilor... e drept ca i-a adus voturi asta, bugetarii au bagat la greu cu geoana
tipic psd, promitem salarii, pensii, locuri de munca, nu conteaza ca nu avem cu ce...
am retinut totusi ideea ca Base e de vina si pentru ca PSD contesta alegerile.
mijto
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Geoana nu va mai face nimic ... si nici ca presedinte nu ar fi facut mare lucru .darkseth scrie:Ioan ,am o mare rugaminte la tine.Imi poti spune cum va face macar 100.000 noi locuri de munca Geoana?Angajandu-i in sistem bugetar?Care e programul lui economic?
Era totusi o posibilitate ca liberalii sa puna ministrul de finante, era o sansa sa dispara impozitul forfetar (ala in care orice SRL si butic da bani statului fie si numai pentru ca exista).
Asa ... presupun ca vom merge cu Pogea inainte ... Pogea fiind ministrul de finante care a adus in Romania impozitul forfetar.

Anul asta au disparut multe firme si probabil vor mai dispare .
Cred ca e avident ca sansele de a creste numarul de locuri de munca sunt nule cind scade numarul de angajatori.
Romania s-a imprumutat (excesiv spun eu

Recunoaste totusi ca nu a fost bunica in fruntea statului roman in ultimii 5 ani ... asa ca ea nu are vreo vina ca ne-a prins anul 2010 cu sistemul politic nereformat.Tavi scrie:.........................
mijto
Lupta de clasa nu s-a nascut in 2009, exista de ceva vreme ...

-
- utilizator constant
[q
. Pogea fiind ministrul de finante care a adus in Romania impozitul forfetar.
Calculeaza cineva faptul ca impozitul forfetar este in principiu egal cu impozitul pe care il plateste un salariat cu un venit de 1500 ron?Daca cineva crede ca buticarii dau faliment din cauza forfetarului, se insala amarnic..si aveti cumva impresia ca suntem singura tara cu impozit forfetar?Si o ultima intrebare: aveti idee cam care este nivelul evaziunii fiscale in romanica?
. Pogea fiind ministrul de finante care a adus in Romania impozitul forfetar.

Calculeaza cineva faptul ca impozitul forfetar este in principiu egal cu impozitul pe care il plateste un salariat cu un venit de 1500 ron?Daca cineva crede ca buticarii dau faliment din cauza forfetarului, se insala amarnic..si aveti cumva impresia ca suntem singura tara cu impozit forfetar?Si o ultima intrebare: aveti idee cam care este nivelul evaziunii fiscale in romanica?
recunosc ca bunicuta nu a fost presedinte in ultimii 5 aniIoan S. scrie:Recunoaste totusi ca nu a fost bunica in fruntea statului roman in ultimii 5 ani ... asa ca ea nu are vreo vina ca ne-a prins anul 2010 cu sistemul politic nereformat.Tavi scrie:.........................
mijto
Lupta de clasa nu s-a nascut in 2009, exista de ceva vreme ...Doar nu sunt eu vinovat ca "salvatorul natiunii" nu a identificat pina acum dusmanul de clasa, adica politicianul pentru a carui punere "cu botul pe labe" eu ar trebui sa-i dau tot concursul !

dar si-a pus amprenta apasat pe Romania de la revolutie incoace...si asta e un eufemism
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
acu' sa fim seriosi...nu-s de acord cu impozitul forfetar, dar parca mai rau a fost cu varujan la finante. nu avea treaba cu fiscalitatea, dar nici cu altceva. omu' doar se lauda cu poeziile pe care le scrie. asta da ministru' flower power.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Tu de eutectic ai auzit ?melculbeat scrie:acu' sa fim seriosi...nu-s de acord cu impozitul forfetar, dar parca mai rau a fost cu varujan la finante. nu avea treaba cu fiscalitatea, dar nici cu altceva. omu' doar se lauda cu poeziile pe care le scrie. asta da ministru' flower power.
(Daca nu, intreaba-l pe Pogea !