Cine va fi PRESEDINTE ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Dec 2009, 01:27

rine scrie:sarea si el asa ca sa-l vada ma-sa la tv.
:lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Dec 2009, 01:29

stefi oprea scrie: mai pe vanghelie prim ministru ,becali ministru culturii si vadim la justitie si relatia cu minoritatile
fusaram la un citeva zeci de sutimi sa ti se implineasca visu'. dar mai bine ca nu...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Dec 2009, 01:51

incredibil ce poa' sa zica orban...
cica aia care l-au votat pe base au un nivel de pregatire si cultura f redus. si cica, din pacate, votul celor care au votat cu base valoreaza cit votul lor, al celor ca nu l-au vrut pe base.
incredibil cita aroganta si lipsa de respect poate sa aiba omul asta.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Dec 2009, 03:04

Deci o fost si alegerile :lol:

Cine o cistigat ? Iar Basescu ! Tavi , iar ai cistigat ! La urmatoarele o sa te intreb inainte , io cred ca trisezi :lol: !

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 08 Dec 2009, 09:42

[quote="bushmaster"]Parca ar crede intr-adevar ce kkt mananca, iar la intrebari prea inteligente se inmoaie brusc si zambeste fermecator... :lol:[/quote]

Face si un BuHuHu? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2009, 12:11

SF, stai pe-aproape, ca am mai facut profetii care sunt pe cale sa se implineasca... :lol:
Ziceau unii ca doar Geoana are majoritate si sustinere si el si numai el poate sa faca guvern, proiectul johannis, guvern pana de craciun, liniste, bla,bla
Iata ca Johannis si-a bagat in sfarsit picioarele iar acum incep si aialalti sa paraseasca corabia aliantei: PNL si UDMR si cocheteaza cu PDL ca sa faca un guvern.
Si iata cum arhanghelul linistii si al stabilitatii, asta fiind Geoana , contesta rezultatul alegerilor. :!:
Adica fix de asta aveam nevoie acum.
Asta n-ar fi o problema, in principiu e o procedura democratica.
Dar in conditiile in care vine Ponta si zice asta:
http://www.realitatea.net/victor-ponta- ... 90816.html
Cu ce tupeu fantastic poti sa vii si sa contesti in conditiile in care recunosc cu gurita lor ca si ei au furat si s-au batut pe cine fura mai mult?
Daca vroiau sa nu se fure informatizau dreacu sectiile de votare, aici si unii si altii s-au facut ca ploua ca sa poata fura.
Si mai e o chestie: PDL a numarat toate voturile si a cazut cu eroare de sutime cu rezultatele BEC.
PSD nu a numarat toate voturile, au oprit numaratoare in momentul in care vedeau ca nu pica pe sondaje dar contesta rezultatul... e cusuta cu ata alba, astia ne cred idioti?
Daca aveau cea mai mica preocupare pentru liniste si stabilitate inghiteau in sec ca si-au luat-o si ne vedeam de treaba acum.
Cine face scandal si provoaca instabilitate?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Dec 2009, 12:17

tavi...stii ce e mai dureros?
astia contesta alegerile si vor sa se reia scrutinul. intrebarea e...pe banii cui se vor desfasura alte alegeri?;) plus ca fiecare zi fara guvern ne costa de-o sa ne usture curu'.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2009, 12:51

eu nu cred ca ei vor sa reia scrutinu :wink:
ar pierde la scor mai mare.
vor sa arunce suspiciuni asupra alegerilor ca sa-si indulceasca pilula si sa argumenteze in viitor ceva de genu: au fost fraude din pacate nu le-am putut dovedi. de-aia ati castigat voi.
atata doar ca pretul asa zisei spalari de imagine il platim cu totii.
se intarzie formarea guvernului, mediul de afaceri reactioneaza negativ, investitorii se mai gandesc odata, bursa cade, euro creste....
asta e linistea si stabilitatea promisa de PSD!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 08 Dec 2009, 12:53

Tavi scrie:eu nu cred ca ei vor sa reia scrutinu :wink:
ar pierde la scor mai mare.
vor sa arunce suspiciuni asupra alegerilor ca sa-si indulceasca pilula si sa argumenteze in viitor ceva de genu: au fost fraude din pacate nu le-am putut dovedi. de-aia ati castigat voi.
atata doar ca pretul asa zisei spalari de imagine il platim cu totii.
se intarzie formarea guvernului, mediul de afaceri reactioneaza negativ, investitorii se mai gandesc odata, bursa cade, euro creste....
asta e linistea si stabilitatea promisa de PSD!
Inexact ... asta e linistea propusa de Basescu ... S-a vazut din rezultatele votului ca linistea alinantei nu a placut alegatorului .
Voi n-ati vazut ca Basescu nu avea program legat de iesirea din criza ... ci mai curind de izgonirea lui Vanghelie, Hrebenciuc, Iliescu ?

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 08 Dec 2009, 13:40

Ioan ,am o mare rugaminte la tine.Imi poti spune cum va face macar 100.000 noi locuri de munca Geoana?Angajandu-i in sistem bugetar?Care e programul lui economic?

Scrie răspuns