rine scrie:sarea si el asa ca sa-l vada ma-sa la tv.
Cine va fi PRESEDINTE ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
melculbeat
- veteran

-
melculbeat
- veteran

-
melculbeat
- veteran

incredibil ce poa' sa zica orban...
cica aia care l-au votat pe base au un nivel de pregatire si cultura f redus. si cica, din pacate, votul celor care au votat cu base valoreaza cit votul lor, al celor ca nu l-au vrut pe base.
incredibil cita aroganta si lipsa de respect poate sa aiba omul asta.
cica aia care l-au votat pe base au un nivel de pregatire si cultura f redus. si cica, din pacate, votul celor care au votat cu base valoreaza cit votul lor, al celor ca nu l-au vrut pe base.
incredibil cita aroganta si lipsa de respect poate sa aiba omul asta.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
SF, stai pe-aproape, ca am mai facut profetii care sunt pe cale sa se implineasca...
Ziceau unii ca doar Geoana are majoritate si sustinere si el si numai el poate sa faca guvern, proiectul johannis, guvern pana de craciun, liniste, bla,bla
Iata ca Johannis si-a bagat in sfarsit picioarele iar acum incep si aialalti sa paraseasca corabia aliantei: PNL si UDMR si cocheteaza cu PDL ca sa faca un guvern.
Si iata cum arhanghelul linistii si al stabilitatii, asta fiind Geoana , contesta rezultatul alegerilor.
Adica fix de asta aveam nevoie acum.
Asta n-ar fi o problema, in principiu e o procedura democratica.
Dar in conditiile in care vine Ponta si zice asta:
http://www.realitatea.net/victor-ponta- ... 90816.html
Cu ce tupeu fantastic poti sa vii si sa contesti in conditiile in care recunosc cu gurita lor ca si ei au furat si s-au batut pe cine fura mai mult?
Daca vroiau sa nu se fure informatizau dreacu sectiile de votare, aici si unii si altii s-au facut ca ploua ca sa poata fura.
Si mai e o chestie: PDL a numarat toate voturile si a cazut cu eroare de sutime cu rezultatele BEC.
PSD nu a numarat toate voturile, au oprit numaratoare in momentul in care vedeau ca nu pica pe sondaje dar contesta rezultatul... e cusuta cu ata alba, astia ne cred idioti?
Daca aveau cea mai mica preocupare pentru liniste si stabilitate inghiteau in sec ca si-au luat-o si ne vedeam de treaba acum.
Cine face scandal si provoaca instabilitate?
Ziceau unii ca doar Geoana are majoritate si sustinere si el si numai el poate sa faca guvern, proiectul johannis, guvern pana de craciun, liniste, bla,bla
Iata ca Johannis si-a bagat in sfarsit picioarele iar acum incep si aialalti sa paraseasca corabia aliantei: PNL si UDMR si cocheteaza cu PDL ca sa faca un guvern.
Si iata cum arhanghelul linistii si al stabilitatii, asta fiind Geoana , contesta rezultatul alegerilor.
Adica fix de asta aveam nevoie acum.
Asta n-ar fi o problema, in principiu e o procedura democratica.
Dar in conditiile in care vine Ponta si zice asta:
http://www.realitatea.net/victor-ponta- ... 90816.html
Cu ce tupeu fantastic poti sa vii si sa contesti in conditiile in care recunosc cu gurita lor ca si ei au furat si s-au batut pe cine fura mai mult?
Daca vroiau sa nu se fure informatizau dreacu sectiile de votare, aici si unii si altii s-au facut ca ploua ca sa poata fura.
Si mai e o chestie: PDL a numarat toate voturile si a cazut cu eroare de sutime cu rezultatele BEC.
PSD nu a numarat toate voturile, au oprit numaratoare in momentul in care vedeau ca nu pica pe sondaje dar contesta rezultatul... e cusuta cu ata alba, astia ne cred idioti?
Daca aveau cea mai mica preocupare pentru liniste si stabilitate inghiteau in sec ca si-au luat-o si ne vedeam de treaba acum.
Cine face scandal si provoaca instabilitate?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
melculbeat
- veteran

eu nu cred ca ei vor sa reia scrutinu
ar pierde la scor mai mare.
vor sa arunce suspiciuni asupra alegerilor ca sa-si indulceasca pilula si sa argumenteze in viitor ceva de genu: au fost fraude din pacate nu le-am putut dovedi. de-aia ati castigat voi.
atata doar ca pretul asa zisei spalari de imagine il platim cu totii.
se intarzie formarea guvernului, mediul de afaceri reactioneaza negativ, investitorii se mai gandesc odata, bursa cade, euro creste....
asta e linistea si stabilitatea promisa de PSD!
vor sa arunce suspiciuni asupra alegerilor ca sa-si indulceasca pilula si sa argumenteze in viitor ceva de genu: au fost fraude din pacate nu le-am putut dovedi. de-aia ati castigat voi.
se intarzie formarea guvernului, mediul de afaceri reactioneaza negativ, investitorii se mai gandesc odata, bursa cade, euro creste....
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Inexact ... asta e linistea propusa de Basescu ... S-a vazut din rezultatele votului ca linistea alinantei nu a placut alegatorului .Tavi scrie:eu nu cred ca ei vor sa reia scrutinu![]()
Voi n-ati vazut ca Basescu nu avea program legat de iesirea din criza ... ci mai curind de izgonirea lui Vanghelie, Hrebenciuc, Iliescu ?