Cine se baga si cine nu?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Cine se baga si cine nu?

Mesaj de geppetto » 01 Dec 2010, 22:09

"stricam" sau nu specula si bisnita cu echipamente ?

Nu am nicio jena sa fac sau eventual nimic impotriva sa mi se faca din astea.
Cand vad pe cineva ca incearca sa ceara (cu rea intentie, nu din nestiinta) pe un produs cat nu face imi e ~ egal cu un hot de buzunare. N-am nicio rezerva sa recomand un loc de unde se poate cumpara mai ieftin.

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 01 Dec 2010, 22:41

Stricam

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Dec 2010, 00:03

Pe forumurile de afara,am vazut o treaba care m-a uimit.
A apar un user nou, si la prima postare(atat arata indicativul de postari a userului) omu isi ridica in slavi marfa.
La faza asta toti useri mai vevhi au raportat ca spam mesajul individului in cauza, si i-au mai zis vreo doua-trei treburi despre bunele maniere.
Sau, mergem pe vorba romanului, ''Nu este prost cine cere, este prost cine da!!''

Asta eu zic ca ramane la latituinea fiecaruia.
PAREREA MEA!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 02 Dec 2010, 00:08

Criza , nene ! E criza ! Care-cum poate sa-l ,, faca " pe alalaltu' ! Nu mai e loc de scrupule ! Primeaza ,, legea junglei " . Atata timp cat nu-ti da-n cap da' te ,, face din vorbe " ...... e meritu' lui si tzeapa ta ! Ia-ti-o !!!! :shock: :shock: :shock:

Adi G
veteran
veteran

Re: Cine se baga si cine nu?

Mesaj de Adi G » 02 Dec 2010, 00:46

burtea scrie:Cand vad pe cineva ca incearca sa ceara (cu rea intentie, nu din nestiinta) pe un produs cat nu face imi e ~ egal cu un hot de buzunare.
:lol: bine ai venit in economia de piatza libera! pai cam asta se intampla peste tot unde potzi sa cumperi ceva, de la hipermarketuri pana la taraba ordinara din piatza. absolut totzi incearca sa "te faca" daca vrei sa zici asa, doar tu nu crezi ca platesti pe ceva "cat face"... si inca o chestie, nu mai stiu exact cine a zis da a zis foarte bine, ceva de genu "nu exista bine sau rau, numai felul nostru de a gandi face lucruri sau fapte bune si rele" :wink: cand vrei sa vinzi ceva, normal ca incerci sa faci cat mai mult castig posibil, daca vrei 500ron pe o mulineta de ex. pui pretzu la 650ron si zici usor negociabil, ca sa ai de unde sa scazi, sau, gasesti un fraier care nu stie ce-i aia negociere si te bucuri de mama focului... :lol: tel aviv - asta-i viatza...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 02 Dec 2010, 08:59

georgica scrie:
:lol: bine ai venit in economia de piatza libera!
Bine v-am gasit! Ideea era ca cel care cere (mult) sa fie pregatit de "ostilitati", nu sa sara in sus ca are lumea ceva cu el personal si nu-l lasa sa faca un mic smen.
Economia de piata libera iti da oportunitatea ca daca incerci vinzi aceleasi produse la pret mai mare decat altii sa risti sa ramai cu ele in brate si statul sau "cenzura" nu are nimic de comentat.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 02 Dec 2010, 09:38

Practica de intermediar este un trend la romani.Ce naiba sa ne mai miram de preturile nesimtite afisate de unii la anunturi vanzari cumparari cand orice lucru pe care il consumam pana ajunge la noi pe masa a mai trecut prin 3 maini.Si se mai mira omu de ce naiba e asa de scump?
Altii sa-r imbogati si in perioada asta de criza morbida si saracie lucie in care se scalda unii romani.Merita arsi verbal astfel de speculanti.
Sa nu uitam ca nu mai suntem pe vremea lui Ceasca,si accesul la informatie e liber.Un simplu search pe Goagal ne raspunde la multe intrebari.Parerea mea!
Imagine

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Dec 2010, 11:31

1. Sunt de acord ca unele preturi sunt mari la unele produse, dar!!! ce va impiedica sa mergeti mai departe? ce va impiedica sa nu cumparati din alta parte?? e problema vanzatorului si nu trebuie sa atrageti voi atentia ca cere prea mult sau prea putin... nu e marfa voastra, sunt banii vostri si daca considerati ca e un pret prea mare, mergeti mai departe... gratis ie bun?? desiiguuurrr :D
2. situatia sta diferit in cazul in care unele produse sunt proaste, defecte, de o calitatea foarte slaba si sunt de acord sa semnalam astfel de produse!

Este o diferenta foarte mare intre ele :D hai acum sariti'mi in cap... ca va stiu buni :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 02 Dec 2010, 11:45

Ionut the carp scrie:ce va impiedica sa mergeti mai departe? ce va impiedica sa nu cumparati din alta parte?? e problema vanzatorului si nu trebuie sa atrageti voi atentia ca cere prea mult sau prea putin... nu e marfa voastra, sunt banii vostri si daca considerati ca e un pret prea mare, mergeti mai departe.
Ma, intr-un fel iti dau dreptate dar sincer m-am saturat de rahatu asta romanesc "nu ma bag, nu-i treaba mea, da mie ce-mi iese? bravo lui ca <<s-a descurcat>> etc." Nu te costa nimic sa dai un sfat util. Daca ne consideram cat de cat in aceeasi oala (noi pescarii, ca de vecini, concetateni, conationali nu mai zic) ar trebui sa ne ajutam intre noi.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 02 Dec 2010, 12:13

burtea scrie:Cand vad pe cineva ca incearca sa ceara (cu rea intentie, nu din nestiinta) pe un produs cat nu face imi e ~ egal cu un hot de buzunare. N-am nicio rezerva sa recomand un loc de unde se poate cumpara mai ieftin.
.

De unde stii ca e cu rea intentie ? De la mine se vede ca baiatul respectiv incearca sa vanda 1 (una) mulineta, pe care poate, nefiind invatat cu mersul lucrurilor, a dat mai mult decat facea! Daca ai tu informatii ca ocupatia lui e sa vanda scule de pescuit "scumpe" lumineaza-ne si pe noi! Iti garantez eu ca daca era "samsar" pana acuma o dadea, ca sa nu tina banii blocati.

Si eu mi-am comandat cu ceva timp in urma de pe Cabelas cu cardul, am platit 40% transportul ptr ca aveam nevoie repede de ceva, mi-a venit in 3 zile cu UPS, am platit taxa vamala si tva la toata valoarea, inclusiv transport. Daca as fii comandat mulineta aia cand nu era la promotie, in conditiile descrise mai sus, la cat ar fii ajuns mulineta?

Ca sa nu mai zic ca stiu eu pe cineva dintre cei ce s-au legat de el, care si-a comandat de afara o mulineta la un pret excelent si s-a pus pe asteptat ! Si o tot asteapta de vreun an...

Si de ce sa te legi doar de vanzatori ? De ce sa nu ne legam de cei care fac oferte nesimtite la produse care deja sunt scoase la vanzare la jumatate din pret.

PS Sa nu ma intelegi gresit. Si eu cred ca mulineta baiatului e scumpa si i-am spus-o ! Dar de aici pana a-i face mizerii doar ptr ca ai tu un feeling, e cale lunga!

Scrie răspuns