Chioru' si Piticu' o luat pensia lu' bunicu !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Chioru' si Piticu' o luat pensia lu' bunicu !

Mesaj de grecu » 16 Iun 2010, 12:16

ce parere aveti despre masura aceasta ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

kzoli
veteran
veteran

Re: Chioru' si Piticu' o luat pensia lu' bunicu !

Mesaj de kzoli » 16 Iun 2010, 12:20

grecu scrie:ce parere aveti despre masura aceasta ?
Ce parere poti sa ai despre asemenea fiinte ?
:? trist e ca acceptam ceea ce decid ei ...

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 16 Iun 2010, 12:23

Salutare!

Parere de rau... ca atunci cand era vremea numai buna pt mine nu am intins-o de aici. Acum imi este din ce in ce mai greu sa o tai... si sunt inca in varsta de emigrare...
Părere de rau... ca platim taxe degeaba.
Părere de rau... ca ne meritam conducatorii

Părere de bine ca am un pic de timp sa stau pe net sa raspund la topicuri :lol: .
Numai bine!

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 16 Iun 2010, 12:32

Ca sa fiu cinstit, desi nu sunt de parere ca astea erau masurile care trebuiau luate pentru mentinerea deficitului bugetar (de scadere nici nu poate fi vorba, cine crede ca taind de aici 15% si de colo 25% poate sa aduca bugetul tarii pe linia de plutire e prost cu p mare), cred ca ne meritam soarta. Din 9 milioane de suflete care sunt afectate de aceste masuri de austeritate, de ce au fost prezenti doar cateva mii de manifestanti/protestatari in fata parlamentului? Pana romanul nu va invata ca trebuie sa se uneasca ca sa faca si bine nu numai rau vom avea categorii defavorizate, baieti destepti care sa profite de prostia romanului si alte asemenea elemente. Chiar restul de ~8.900.000 de afectati nu pot fi deplasabili? Acum ne arunca praf in ochi cu niste remanieri, baietii destepti vor continua sa aiba afaceri cu statul si chiar daca li se taie salariul de ministru inca raman cu afacerile sus-mentionate. Daca Piticu avea ce-avea cu pensiile de lux, atunci de ce nu s-a legat doar de ele? Daca are ceva cu pensiile pe caz de boala luate pentru ca doamna/domnul X a baut 3 litri de cafea inainte de-a merge la vizita anuala pentru a demonstra ca domne el nu poate munci ca este bolnav cu inima, de ce nu s-a legat doar de ei?

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 16 Iun 2010, 12:37

Piticul este sluga marinarului.
Cum se poate numi acest pitic prim-ministru al Romaniei cand masurile de austeritate au fost anuntate de marinar?
Nu cred ca tinea de competenta marinarului sa anunte asemenea masuri de austeritate.
Piticul trebuia sa iasa in fata cu Sebastian Vladescu si sa anunte acest genocid social.
Marinarul conduce Barca peticita numita Romania.Nu piticul.
Se vede de la o posta ca suntem condusi de un tiran ,un fost marinar caruia ii place sa detina puterea absoluta.
Ps:Marinareeeeeee ,Romania nu e vaporul care l-ai furat cu toata flota romana!!!!
Ps:Elena Basescu parlamentar european????Inculta aia???Care nici sa vorbeasca nu stie....Wai de noi!!!!
Imagine

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 16 Iun 2010, 12:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@Ariann
Credeti ca Basescu este atat de diabolic? Eu zic ca el asa de fatada. Mi-e teama ca vom avea altele mai rele.

Circul asta cu banii bugetarilor tine de prea mult timp si ne-a cam acaparat. Ne mint stirile mai ceva ca pe vremea lui 'Nea Nicu...
Ati uitat ca achizitionam avioane de la americani cu o suma... egala cu juma' din datoria pe care ne-am facut-o la FMI? Ca vecinii nostrii de la vest au dat niste legi tupeiste? Ca la est am aruncat cu rahat si ca am uitat ce repede au venit la noi de cate ori au vrut?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Iun 2010, 12:53

Grecule tu vrei neaparat sa-mi amintesti unde traiesc?! :twisted:
Sau vrei sa ti-l dau pe tata la telefon sa-ti spuna el ce si cum ? :lol:

Dar durerea mea cea mare este ca stiu ca acesta este abia inceputul ... :evil: Vorbim peste 3-4 luni ! Inclusiv cu votantii lu' chioru :evil:

Mi-a placut totusi o remarca de pe un post de radio : " Bucuresti ieri - 40 grade! Boc rezista!"
Asta spune multe ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 16 Iun 2010, 13:00

acestia sint conducatorii pe care i-au votat romanii
in rest ... we are the best!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 16 Iun 2010, 13:01

si ce alternativa de conducatori ar mai fi ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 16 Iun 2010, 13:02

@rookie

Ne arata tuturor cat e de diabolic.Dupa ce toti bani de la FMI s-au impartit la clientela politica si s-au achitat datoriile din campania electorala a marinarului ,acuma vine nesimtitu asta si taie din pensia mamei de 340 de lei?Si fiica-sa se scalda intr-un apartament 400 de mp2 care costa aprox 1 mil de euro.
Si inculta cealalta ne vorbeste de succesurile ei in parlamentul european.
E prea mult sfidare la poporul asta amarat.Asta ma omoara.Sfidarea asta gunoioasa!
Imagine

Scrie răspuns