Ceva fotografii facute de mine
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Aia cu albinuta...intr-adevar era supraexpusa...lumina proasta ce sa faci...dar subiectul mi s-a parut interesant si mi-am zis sa-l imortalizez...eram la Chinteni la pescuit si chiar atunci plecam.Cred ca daca nu faceam poza imi parea rau
Mai ales cu floarea aia faina
Buchet de toamna poate ca nu transmite niciun mesaj dar eu zic ca este un pastel reusit...Nu intotdeauna trebuie sa transmita ceva anume...parerea mea 
- mihaimircea
- veteran

le am doar cu critica de fotografie 
portofoliu nu prea am, mai mult snapshot-uri si poze de familie. Abia acum mi-am luat un aparat de fotografiat care face fotografii (spre deosebire de sapuniere care fac poze). astept sa se faca mai cald sau sa nu mai fie asa umezeala sa ies la pozare.
portofoliu nu prea am, mai mult snapshot-uri si poze de familie. Abia acum mi-am luat un aparat de fotografiat care face fotografii (spre deosebire de sapuniere care fac poze). astept sa se faca mai cald sau sa nu mai fie asa umezeala sa ies la pozare.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran

- mihaimircea
- veteran

- mihaimircea
- veteran

atata vreme cat faci doar modificari parametrice in fotografie e ok. si pe celuloid se fac modificari in procesare
De ce crezi ca uneltele dn phtoshop se cheama dodge, smudge, sponge, burn etc - exact dupa tehicile folosite la filme de 35mm sau mai mari si chimicale
Pana si Ansel Adams facea asa 
a modifica parametric o fotografie (nivele de culoare, lumina, saturare etc) sunt in regula si acceptate de toate comunitatile fotografice ca facand parte din procsul normal de realizare a unei fotografii la fel cum sunt acceptate modificarile de expunere, de compozitie chimica a substantelor, de lentile si filtre colorate cand se face marirea filmelor pe hartie.
cand folosesti Photoshop sa truchezi o fotografie sau sa adaugi/stergi elemente atunci e de rau.
a modifica parametric o fotografie (nivele de culoare, lumina, saturare etc) sunt in regula si acceptate de toate comunitatile fotografice ca facand parte din procsul normal de realizare a unei fotografii la fel cum sunt acceptate modificarile de expunere, de compozitie chimica a substantelor, de lentile si filtre colorate cand se face marirea filmelor pe hartie.
cand folosesti Photoshop sa truchezi o fotografie sau sa adaugi/stergi elemente atunci e de rau.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.