deschid acest topic deoarece v-am citit de multa vreme si urmaresc cu preponderenta acest site si ma intristeaza vazand unele zic eu greseli, abuzuri, marsavi ce se petrec aici la fel ca si in societatea in care traim Romania, observ de multa vreme niste protejati gen Razvan.m, Adelin kuintautti, adi_ si de ce nu mai nou Gerula care pot face ce vor pe site avand binenteles mici mustrari din partea moderatorilor care o parte din ei sunt doar de forma, ce este penibil, si de acea am deschis acest topic este reactia stafului cand uni useri posteaza poze cu alti useri si nu li se face absolut nimic dar cand apare o poza zic eu penibila cu un protejat incepe a se face ordine,
revenind la cei doi crai care se cunosc deja consider ca mai ales cu reactivarea ultimului cand forumul era intr-o cadere libera si-a dat cu firma in cap staful deoarece au crezut ca asa se face rating

dragi colegi ce v-am urmarit in delunga vreme as vrea daca se poate sa va dati si voi cu parerea fata de situatia mai sus descrisa si as avea rugamintea daca se poate sa discutam civilizat si la obiect fara a se ajunge la tigani.
multumesc