cei 2 crai de la rasarit?????

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grigore79
utilizator nou
utilizator nou

cei 2 crai de la rasarit?????

Mesaj de grigore79 » 07 Aug 2008, 09:01

buna ziua si bine v-am gasit,

deschid acest topic deoarece v-am citit de multa vreme si urmaresc cu preponderenta acest site si ma intristeaza vazand unele zic eu greseli, abuzuri, marsavi ce se petrec aici la fel ca si in societatea in care traim Romania, observ de multa vreme niste protejati gen Razvan.m, Adelin kuintautti, adi_ si de ce nu mai nou Gerula care pot face ce vor pe site avand binenteles mici mustrari din partea moderatorilor care o parte din ei sunt doar de forma, ce este penibil, si de acea am deschis acest topic este reactia stafului cand uni useri posteaza poze cu alti useri si nu li se face absolut nimic dar cand apare o poza zic eu penibila cu un protejat incepe a se face ordine,

revenind la cei doi crai care se cunosc deja consider ca mai ales cu reactivarea ultimului cand forumul era intr-o cadere libera si-a dat cu firma in cap staful deoarece au crezut ca asa se face rating :idea: , parerea mea este ca se face dar nu pentru multa vreme, observatia mea in ultimul timp este de scarba a multor membri vis avis de aceste tiganii.

dragi colegi ce v-am urmarit in delunga vreme as vrea daca se poate sa va dati si voi cu parerea fata de situatia mai sus descrisa si as avea rugamintea daca se poate sa discutam civilizat si la obiect fara a se ajunge la tigani.

multumesc

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2008, 09:36

Ejecteaza cineva clona asta obosita? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

grigore79
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de grigore79 » 07 Aug 2008, 09:45

buna ziua,

rugamintea mea a fost sa raspundem la obiect nu sa deliram , multumesc. :?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2008, 10:18

Rugamintea mea a fost sa ejecteze cineva clona asta obosita, multumesc :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Aug 2008, 10:20

na grigore... te-a mancat undeva :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

grigore79
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de grigore79 » 07 Aug 2008, 10:24

domnule gerula sunteti omul perfect pentru acest site, distragand atentia de la intrebarile mai importante pentru uni ca cea de mai sus, nici nu ma mira toleranta pe care administratorii o au pentru dumneavoastra, va ror frumos daca aveti ceva de spus in acest topic sa spuneti la subiect,, multumesc.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2008, 10:26

Desigur, mai la obiect de atat nu se poate :lol: :

:arrow:
Cu lacrimi Bastus!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Aug 2008, 12:28

gerula, nu ti'e teama ca pune vreunu' mana pe tine si te rupe cu bataia?

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 07 Aug 2008, 12:38

Gerula. Sa intelegem ca te uiti des la serialul Clona? Un fel de Isaura modificata... :lol:

grigore79. Mai grav: cand unii vorbesc off-topic, nu sunt atentionati sau sa li se stearga mesajele. SE FACE SPLIT! Ca doar deh.. E important subiectul off-topic. Si pe respectivul il doare mana sa deschida un topic nou. Intr-adevar s-a dat cu firma in cap de data asta. Speram ca totusi RAPITORI.RO nu o sa ajunga un forum mort de genul AVP, unde 2 pustani isi vand 3 plute cu 4 RON. Pacat.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2008, 12:48

todi scrie:gerula, nu ti'e teama ca pune vreunu' mana pe tine si te rupe cu bataia?
Sincer nu, dar daca te mananca poti sa incerci :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Închis