TopGear, serios astept un explicatie de la tine.
cei 2 crai de la rasarit?????
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
deci as vrea sa raportez acest abuz la Mihai F. asa nu se mai poate, mi se pare suburban.Tavi scrie:Leba, itz dau ban pe aipi de nu te vezi![]()
TopGear, serios astept un explicatie de la tine.
ban pt. ce, ca am incercat sa conciliez un conflict? si inca pe aipiu, nu oricum.
domnule moderator Tavi, va respect si va admir (pentru carasii aia, stiti dvs) dar nu va varsati mania pe un umil forumist, da?
puah!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
S-a varsat hardaul cu clone aici
Dupa ce au incasat-o pe userul vechi, libarcile mici si vioaie pleaca la atac sub un nou nume 
Tavi, daca voi tolerati manevra asta, scandalurile o s-o tina langa la nesfarsit. Si nu ma refer doar la mine si la astia pe care i-am calcat pe cap. Oricine si-o fura de-acum incolo, indiferent de la cine, o sa faca un user nou, o sa-si faca galerie pentru ala vechi, si da-i cu scandalul pan' la ziua.
Cred ca orice om normal psihic isi da ca seama ca nu se inregistreaza nimeni pe forum ca sa spuna ce nasoale i se par scandalurile, si cum ar trebui banat x si y

Tavi, daca voi tolerati manevra asta, scandalurile o s-o tina langa la nesfarsit. Si nu ma refer doar la mine si la astia pe care i-am calcat pe cap. Oricine si-o fura de-acum incolo, indiferent de la cine, o sa faca un user nou, o sa-si faca galerie pentru ala vechi, si da-i cu scandalul pan' la ziua.
Cred ca orice om normal psihic isi da ca seama ca nu se inregistreaza nimeni pe forum ca sa spuna ce nasoale i se par scandalurile, si cum ar trebui banat x si y
Cu lacrimi Bastus!
Clonele nu sunt tolerate pe acest site:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ight=clona
In cazul asta eu am suspiciuni ca este vorba de asa ceva grigore79=entyty= un user mai vechi.
Daca ma insel, ghinionul meu, imi voi prezenta scuzele de rigoare.
Pana la lamurirea situatiei de catre admin, topic inchis.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ight=clona
In cazul asta eu am suspiciuni ca este vorba de asa ceva grigore79=entyty= un user mai vechi.
Daca ma insel, ghinionul meu, imi voi prezenta scuzele de rigoare.
Pana la lamurirea situatiei de catre admin, topic inchis.
-
mihai florescu
- veteran

empthy_cluster =grigore79 =entyty
bunul simt ....lipseste
ban
bunul simt ....lipseste
ban
Ultima oară modificat 07 Aug 2008, 15:08 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
-
mihai florescu
- veteran