Ovidiu am uitat sa iti spun .La Budapesta, sunt, pe 1(UNU)km 8(OPT).Nu stiu sigur dar primarul lor cred ca are fro statie de beton nu borduri,care intimplator sau nu sunt in orasele de la DUNARE!!!!
PS scuze este off dar cred ca este efectul acceleratorului!!!
ce parere aveti despre acceleratorul ala de particule?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Si banuiesc draga geruletzule ca unele din ele au timbru de romanica si sunt scrise de un anume Adrian Niculae, nu? Stiam eu! Pai cui ii mai tataie fundul de frica gurilor negre?Gerula scrie:Organizatorii experimentului au deja cateva kile de scrisori de amenintare.

pana sa ajung sa-ti sterg mesajul acela, te-am avertizat de mai multe ori decat pe oricine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Pai nu prea ne foloseste...Gerula scrie:Sincer, daca te uiti cam care era nivelul de viata, de cultura si civilizatie, artistic samd din Imperiul Roman in sec II dupa Christos, te intrebi totusi la ce ne foloseste o buna parte a acestui progres.
P.S. Inainte sa-mi sara in cap aia care stiu cata istorie n-au uitat din clasa a V-a, recomand cateva lecturi serioase in domeniu
![]()
.
Dimpotriva... "se cam sacrifica' multe pentru acest progres....ca sa zic asa..
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Michael,
Puteai sa intitulezi si tu subiectul "De la batzul de alun la carbonul IM50"..sau la braconajul cu laser ca curentul nu mai e la moda..sa se vada ce inseamna "tubul"asta de 6 miliarde euro ptr omenire,nu?
..mi-a placut chestia cu coliva:
..graul s-a facut frumos, acusi se face si zaibarul..de cand se baga elvetienii unull cate unul la gaura neagra mai avem timp sa le tragem niste pomeni timp de 4 ani pana ne-nghite si pe noi gauroniu..asa ca-n oltenia cu masa-n mijlocul drumului..si dai de pomana tot ce ai prin casa..mese ,scaune dulapuri (carboane:) ) ca oricum nu-ti mai folosesc pe lume-ailalta
Hai sa secam apele de peste fratilor!!cu furci navoade,carbid...AMR 4ani
(sper ca n-am dat idei la manelisti
)
Puteai sa intitulezi si tu subiectul "De la batzul de alun la carbonul IM50"..sau la braconajul cu laser ca curentul nu mai e la moda..sa se vada ce inseamna "tubul"asta de 6 miliarde euro ptr omenire,nu?
..mi-a placut chestia cu coliva:

Hai sa secam apele de peste fratilor!!cu furci navoade,carbid...AMR 4ani
(sper ca n-am dat idei la manelisti