Ce muzica va place?:P
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce muzica va place?:P
Voua ce muzica va place?Eu unul va recomand cateva melodii care imi plac mie?Ca sa stie toti eu ascult cam orice gen de muzica exceptand manelele si metalu' .
Elena-Te ador
Nicole Sherzinger-Baby love
?(nu stiu cine o compus-o pe asta da ii fff faina )The beet is rocking
Justin Timberlake-She knows
Morandi-Angels
Parazitii-Mesaj pentru Europa
Queen-We are the champions
Queen-The show must go on(asta ii f tare.Se vede-mai bine zis se aude -inca odata talentul de neegalat al lui Freddy Mercury,Dumnezeu sa-l odihneasca )
Queen-Radio Gaga
Nelly Furtado-All good things come to an end
George Michael-Freedom
Elena-Te ador
Nicole Sherzinger-Baby love
?(nu stiu cine o compus-o pe asta da ii fff faina )The beet is rocking
Justin Timberlake-She knows
Morandi-Angels
Parazitii-Mesaj pentru Europa
Queen-We are the champions
Queen-The show must go on(asta ii f tare.Se vede-mai bine zis se aude -inca odata talentul de neegalat al lui Freddy Mercury,Dumnezeu sa-l odihneasca )
Queen-Radio Gaga
Nelly Furtado-All good things come to an end
George Michael-Freedom
- costica_fishing
- veteran
Ma dane...daca tot m-ai intrebat iti zic ce am cu metalu'.Mi se pare ca metalu' ii o muzica de descreierati -scuzati termenul asta dur-si cred ca unii care canta stilul asta de muzica is de partea aluia cu coarne .Unii o sa zica ca vorbesc prostii,unii poate o sa ma sustina dar asta ii parerea mea.Multi metalisti se drogheaza si multe alte porcarii...n-are rost sa le luam in discutie pe toate.dan bobei scrie:Ca nu vrei manele te inteleg, da cu metalu ce ai???
Eu unul nu am auzit de trupa asta...poate acolo la tine in Canada ii mai cunoscuta ca la noi.onesti scrie:O "descoperire" mai recenta a mea pe care o recomand celor ce asculta alternativ, e trupa montrealez-new-yorkeza The Arcade Fire, albumele Neon Bible si Funeral. Chiar as fi curios sa stiu daca e apreciata si de forumisti.