Ce muzica va place?:P
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
http://www.audiosparx.com/sa/play/play. ... iid.147929
asta-i muzica placuta inimii mele... si care da sens , ocupatiei fara sens...pescuitul
asta-i muzica placuta inimii mele... si care da sens , ocupatiei fara sens...pescuitul

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Jean Michelle Jarre asculta cineva?????
Sa vedeti cum se aude pe un sistem 5.1......super , numai sa fie un sistem de calitate nu trompete de prin comert.......
Iar pentru amatorii de documetare, cautati cu DC++ pe huburi Conquest Of Space......are si titrare in romana...e super beton, a fost interzisa difuzarea lui de catre americani....si mai sunt cateva....
Vizionare si auditie placuta

Sa vedeti cum se aude pe un sistem 5.1......super , numai sa fie un sistem de calitate nu trompete de prin comert.......
Iar pentru amatorii de documetare, cautati cu DC++ pe huburi Conquest Of Space......are si titrare in romana...e super beton, a fost interzisa difuzarea lui de catre americani....si mai sunt cateva....
Vizionare si auditie placuta

danr scrie:adriane, imi uploadezi si mie pe un ftp cate ceva
eu sunt din generatia veche, am cam ramas in urma, mai ascult megadeth, metallica, king diamond, guns'n roses, sepultura, slayer, dastea
mai nou godsmack
deci ceva pe genul asta, mai dur dar melodios, da sa nu fie miorlait...

- Blue_Fox
- utilizator constant
Printre multi altii..cam orice gen muzical binenteles fara maneledan popa scrie:Jean Michelle Jarre asculta cineva?????
http://www.youtube.com/watch?v=FSvqwnZ-OEY
Life's short, so live the most of it!
deci clar k trebuie sa imi bag mouse-ul pe ici
Prima conditie sa fie muzica placuta:maneaua iese din discutie k alea is miorlaituri si vaicareli,
Poate k eu si rambo ne cam apropiem de gusturi, cu toate k mi imi mai place si Metalu'
din Romania, imi place Parazitzi, Bitza, Ombladon (cel mai prost din curtea scolii albumul), Cargo, Iris, Trooper. Despre Cargo si Iris sunt de parere k fac cele mai faine concerte si de pe alte meleaguri imi place foarte mult Chirs Brown, Akon(cu toate k devine prea tare comercial tipu asta, pacat) X-zibit, Timbaland si lista poate continua mult si bine, ma mai rup si eu pe un Tiesto asa din cand in cand, Un dj Rynno
Deh am zi eu un sistem de ala orijinal nu trompete(scuze k am palgiat) un PHILPS 5.1

Prima conditie sa fie muzica placuta:maneaua iese din discutie k alea is miorlaituri si vaicareli,
Poate k eu si rambo ne cam apropiem de gusturi, cu toate k mi imi mai place si Metalu'

Deh am zi eu un sistem de ala orijinal nu trompete(scuze k am palgiat) un PHILPS 5.1

Ca veni vorba de formatii, cam asa sta treaba:
1. Metallica
2. Ac/Dc, Iron Maiden, Megadeth, Slayer, Sepultura, Queensryche, Pantera, astea din era veche. Era sa uit de Nightwish (Sleeping sun - super tare).
Din cele mai recente: M. Manson (partial) si alte genuri exceptand manelele: Eminem, Akon, si inca cativa...
1. Metallica
2. Ac/Dc, Iron Maiden, Megadeth, Slayer, Sepultura, Queensryche, Pantera, astea din era veche. Era sa uit de Nightwish (Sleeping sun - super tare).
Din cele mai recente: M. Manson (partial) si alte genuri exceptand manelele: Eminem, Akon, si inca cativa...