Ce muzica va place?:P
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Paul Adrian
- veteran
de acord dar nu prea ma pricep la chestii dintr-astea tehnice, da-mi soluitia pe mp si se rezolva. apropos, este si metalica, megadeth pe care de altfel am copilarit!!!

Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
- Paul Adrian
- veteran
ia uite la ei, vor manele si-n sange le curge metalul
intr-adevar, lista ar fi lunga dar aici ne rezumam la varful aisbergului.dar sa mai ascultam si alte pareri,

intr-adevar, lista ar fi lunga dar aici ne rezumam la varful aisbergului.dar sa mai ascultam si alte pareri,
Paul Adrian
- ravenheart
- veteran
aia-i mah, gothicul e baza, dar merge si black si death oricandPaul Adrian scrie:Sa traiasca gothicul, diablo swing orchestra, my dying bride, therion si hagard, in rest fire zbuciumate.A!!!...sa nu uit si clasica dar pian sa fie, treaba cu firele, ramane valabila

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Eu ascult cu placere orice muzica atata vreme cat are un ritm coerent, un mesaj cat de cat si nu e facuta la duzina doar de dragul de a vinde 10 albume(gen Bamby, Candy, Blondy, Alina, Cristina, Roxana, Suzana si alte muzici facute cu tzatze si calculatoare).
Imi place orice de la Brahms pana la muzica tiganeasca autentica, de la Parazitii pana la Manowar, de la D12 pana la latino instrumental....
Oricum pentru mesaj social si deconectare prin limbaj vulgar ascult parazitii si tinereii de au aparut in jurul lor (Spike, Anonim....).
Imi place orice de la Brahms pana la muzica tiganeasca autentica, de la Parazitii pana la Manowar, de la D12 pana la latino instrumental....
Oricum pentru mesaj social si deconectare prin limbaj vulgar ascult parazitii si tinereii de au aparut in jurul lor (Spike, Anonim....).
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Ai dreptate...nici mie nu-mi place stilul ala de muzica.Parca imi provoaca greata cand le ascultArmand scrie:Eu ascult cu placere orice muzica atata vreme cat are un ritm coerent, un mesaj cat de cat si nu e facuta la duzina doar de dragul de a vinde 10 albume(gen Bamby, Candy, Blondy, Alina, Cristina, Roxana, Suzana si alte muzici facute cu tzatze si calculatoare).

ce de rochisti p-acilea, mah! da' manelile de ce nu va place?
ce vremuri, domne, derulam casete cu creionu si le sigilam suruburile cu ceara, sa nu-mi schimbe Carlogea banda
, Rock 91 de la Palatul Pionierilor, Arenele Romane, concertele de pe Berzei de la ISEBE (Intreprinderea de Salubrizare Bucuresti) - cand a rupt Irisu scena la propriu - alea din Tandarica si din Schiller, gasca de la 68, gasca din Romana, betiile din Gradinita - (actualmente Cafeneaua BCR din Romana), beraria din Turn, caftelile cu pancarii si depesarii, cheta pentru saniuta, Carpati de Tg Jiu
, visul studentiei mele deck Technics - colectionam pliantele cu grija, si le rasfoiam seara de seara 
iar la peste mergeam cu mulinetele lu babacu Delta si Avat puse pe Germine, cu undite din bambus cu varf de piper, pe Hobaia
...si mancam eugenii si pufuleti din aia meseriasi, cum nu se mai fac...
...pe o pajiste inflorita, lupul si mielul pasteau impreuna paziti de un copil...
...iar manelele nici macar nu se inventasera, si cele mai manele chestii erau Lambada si Azur din Braila
...si nimic din ce-mi provoaca astazi scarba nu se prea inventase sau nu se prea descoperise pe la noi ...
ce vremuri, domne, derulam casete cu creionu si le sigilam suruburile cu ceara, sa nu-mi schimbe Carlogea banda

iar la peste mergeam cu mulinetele lu babacu Delta si Avat puse pe Germine, cu undite din bambus cu varf de piper, pe Hobaia
...si mancam eugenii si pufuleti din aia meseriasi, cum nu se mai fac...
...pe o pajiste inflorita, lupul si mielul pasteau impreuna paziti de un copil...
...iar manelele nici macar nu se inventasera, si cele mai manele chestii erau Lambada si Azur din Braila
...si nimic din ce-mi provoaca astazi scarba nu se prea inventase sau nu se prea descoperise pe la noi ...