sau , @ rine , sieg heils ? ..../quote]
nu'sh de ce am eu o banuiala ,care devine certitudine ca tie -ti place si pictura nu numai muzica

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
biban solzos scrie: Daca te linisteste treaba, Tica, recunosc ca am avut "probleme " in familie ...
Da, m-ai citit ...d-aia (nu Daia din jud Sibiurine scrie:biban solzos scrie:[
sau , @ rine , sieg heils ? ..../quote]
nu'sh de ce am eu o banuiala ,care devine certitudine ca tie -ti place si pictura nu numai muzica
Adi G scrie:hai sa-tzi vand un pont bibanele, ca mi-e mila de tine. data viitoare cand te duci la magazin, ia si tu un cartonas ceva si scrie, ca vad ca stii sa scrii:
VREAU SA CUMPAR RAME!!!
![]()
![]()
![]()
Da, Tica, l-am cunoscut pe tiristor ...dar nu tiristorul tau, ci al meu ...si va ramane al meu , atata timp cat Tica (crezut "al meu " ) nu s-ar fi inhaitat cu " X, Y, Z "( de vrei , ti-o zic pe MP, ca sa nu iscam "peruci " pe topicticairlandezu scrie:@Biban Solzos
Vad ca l-ai "cunoscut" si tu pe Tiristor(al meu)...un om pe care-l poti admira toata viata,un om pe care-l respect si cu care mi-am petrecut seri minunate in fata calculatorului,mai ales in noptile lungi, din timpul sarbatorilor de iarna...un om de care poti spune cu siguranta(fara sa gresesti) ca ti-e "suflet pereche"![]()
Insa tu... "biban solzos"..nu te ridici nici la "dejtiul" mic al lui...pur si simplu multe din postarile tale,prin ceea ce incerci sa comunici si/sau sa transmiti ceva, imi "repung"
![]()
![]()
p.s. daca l-ai fi cunoscut cu adevarat, pe Tiristor(al meu)....cu siguranta nu te-ai fi despartit de el, pana la sfarsitul vietii!!!
p.p.s eu caut sa "iubesc" la oameni!!!...ceea ce au ei mai bun in suflet....restul sunt doar "umbre" ale trecerii noastre pe Pamant.
Pentru Tiristor(al meu)....http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI