Ce muzica va place?:P

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Ce muzica va place?:P

Mesaj de rine » 13 Iul 2013, 10:52

[quote="biban solzos"][
sau , @ rine , sieg heils ? ..../quote]
nu'sh de ce am eu o banuiala ,care devine certitudine ca tie -ti place si pictura nu numai muzica :)

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Iul 2013, 10:57

biban solzos scrie: Daca te linisteste treaba, Tica, recunosc ca am avut "probleme " in familie ...
:lol1: :lol1: :lol1:
da asta era si clar, nu trebe sa "recunosti", se vede de la o posta.... "probleme" ie inca prea putzin zis, cred io...
io mai cred ca tu esti baiat gigel si de fapt, vrei numai sa pescui si tu o tzara. te duci la magazin sa cumperi rame, dai p-acolo din maini si din picioare, normal ca nu te intzelege nici dreaq... :lol: :lol: :lol: dupaia vii frustrat acasa, bei o kila de rachie si o dai in diaree forumistica ieftina, pe teme de scandal.... nah, sa te mai descarci si tu oleaca :lol: :lol: :lol:

ieste??? am dreptate? sau, am dreptate???

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Iul 2013, 11:07

hai sa-tzi vand un pont bibanele, ca mi-e mila de tine. data viitoare cand te duci la magazin, ia si tu un cartonas ceva si scrie, ca vad ca stii sa scrii:

VREAU SA CUMPAR RAME!!!

:wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Iul 2013, 11:15

rine scrie:
biban solzos scrie:[
sau , @ rine , sieg heils ? ..../quote]
nu'sh de ce am eu o banuiala ,care devine certitudine ca tie -ti place si pictura nu numai muzica :)
Da, m-ai citit ...d-aia (nu Daia din jud Sibiu :wink: ) , cum am treaba cu vreun aristocrat care crede ca daca bea ceaiuri fiveclocuri ori i-si pune pozele la avatar, disperat si rusinat in acelasi timp , sperand ca din multii useri, se va gasi vreunul sa-i dea vreun leac pt matreata si "alpinisti " ...Stii ce-s alpinistii, nu ? ...Nu "amanuntesc" , ca nu-s sigur ca nu vede si doamna ...Si numa' gandul la asa ceva...Nu vreau....Cine ma mai vegheaza :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Da, nu-s talentat, dar incepand de la stilul doric, ionic sau corintic ( astea sunt diferite de picturi , dar inrudite , cat de cat , :wink: ) si ajungand la barocul flamand, care ma extaziaza , efectiv, ca solutia de purici pe adig , recunosc ...tot ce gasesc, alatur unei cafele si tigari ( asta nu stiu de-i buna :roll: ) ...si savurez ...
Esti perspicace ori ai nimerit-o, nu stiu ...Da' incearca si-un bilet la loto ...Nu se stie :wink: :wink: :wink:

ps : Cel mai nou tablou , din pacate "neasezonat " muzical e cel al lui Grigorescu : Car cu boi ... :P :P :P ....Nu-i vezi, mai rine, mai , cum incearca sa ne arate cat sunt de "blanosi " ? ...Si io-s iesle, da' mai sunt si pashuni ...chiar tre' sa stea cu botul mereu in ...meu ???

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Iul 2013, 11:35

@ adigeu ...e alt topic in care te rahatesti, efectiv...Eu nu-s vinovat ca aproape toti de pe forum, inafara de vreo trei : tu, ulk-ul si gigel , am invatat sa mergem intai de-a bishilea, apoi in patru labe, apoi biped ( cu juliturile de rigoare la genunchi , coate si nas :mrgreen: ) ...Chiar nu-i vina mea, sau a celorlalti , ca voi trei trebuia sa exersati "priza la liane " pt a reusi sa treceti din palmier in baobab ...Soarta si viata, prietene...Nu fi ( sau fii , ca deja am cosmaruri, rine :evil: ) dezamagit...Viata merge inainte ...Revino la topic, daca n-ai sesizat ca esti mai mult decat "muzical " !

EX :
una mai "piano " : http://www.youtube.com/watch?v=iMTNT_BzkdA
Si aia , aceeasi, dar mai hotarata, poate nu pricepi : http://www.dailymotion.com/video/x8lky_ ... eEeUaxUGSo

Asta-i ultimul meu omagiu...Nu vreau sa balacaresti si topicul asta ...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Iul 2013, 11:51

:elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:
ia d-aici bibane, de pe woterkant, numa pentru tine:

http://www.youtube.com/watch?v=KfWyo2mqXnw

8)

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Iul 2013, 11:52

Adi G scrie:hai sa-tzi vand un pont bibanele, ca mi-e mila de tine. data viitoare cand te duci la magazin, ia si tu un cartonas ceva si scrie, ca vad ca stii sa scrii:

VREAU SA CUMPAR RAME!!!

:wink:

Da' daca pun poza ta de la avatar...Inchid baietii magazinul si apasa butonul de panica sau direct 112 , cu mascatii...cica au venit cecenii lui rinat jegoiev si nu se poate respira...S-a blocat si lacatul...din cauza duhorii emanate ....pfuuuuuu.....
Ca sa fim "on " topic, lasa cartoanele, ca ma descurc singur...esti chiar manelist cu spectacole-n ferme zoo...Invata-ti slagarul :

http://www.youtube.com/watch?v=NTIQWXmv9qs

Asa-i frumos si respectuos pt ceilalti ...Sa nu le porcaiesti topicurile :P :P :P ...Poti? :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Iul 2013, 12:06

daca pui poza mea de avatar..... itzi dau aia ramele pe degeaba :lol1:

Imagine

:lol1: incearca si ai sa vezi :wink: :wink: :wink:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Iul 2013, 13:22

@Biban Solzos

Vad ca l-ai "cunoscut" si tu pe Tiristor(al meu)...un om pe care-l poti admira toata viata,un om pe care-l respect si cu care mi-am petrecut seri minunate in fata calculatorului,mai ales in noptile lungi, din timpul sarbatorilor de iarna...un om de care poti spune cu siguranta(fara sa gresesti) ca ti-e "suflet pereche" :respekt:

Insa tu... "biban solzos".. :mrgreen: nu te ridici nici la "dejtiul" mic al lui...pur si simplu multe din postarile tale,prin ceea ce incerci sa comunici si/sau sa transmiti ceva, imi "repung" :cry: :cry:

p.s. daca l-ai fi cunoscut cu adevarat, pe Tiristor(al meu)....cu siguranta nu te-ai fi despartit de el, pana la sfarsitul vietii!!!
p.p.s eu caut sa "iubesc" la oameni!!!...ceea ce au ei mai bun in suflet :wink: ....restul sunt doar "umbre" ale trecerii noastre pe Pamant.

Pentru Tiristor(al meu)....http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 14 Iul 2013, 18:50

ticairlandezu scrie:@Biban Solzos

Vad ca l-ai "cunoscut" si tu pe Tiristor(al meu)...un om pe care-l poti admira toata viata,un om pe care-l respect si cu care mi-am petrecut seri minunate in fata calculatorului,mai ales in noptile lungi, din timpul sarbatorilor de iarna...un om de care poti spune cu siguranta(fara sa gresesti) ca ti-e "suflet pereche" :respekt:

Insa tu... "biban solzos".. :mrgreen: nu te ridici nici la "dejtiul" mic al lui...pur si simplu multe din postarile tale,prin ceea ce incerci sa comunici si/sau sa transmiti ceva, imi "repung" :cry: :cry:

p.s. daca l-ai fi cunoscut cu adevarat, pe Tiristor(al meu)....cu siguranta nu te-ai fi despartit de el, pana la sfarsitul vietii!!!
p.p.s eu caut sa "iubesc" la oameni!!!...ceea ce au ei mai bun in suflet :wink: ....restul sunt doar "umbre" ale trecerii noastre pe Pamant.

Pentru Tiristor(al meu)....http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
Da, Tica, l-am cunoscut pe tiristor ...dar nu tiristorul tau, ci al meu ...si va ramane al meu , atata timp cat Tica (crezut "al meu " ) nu s-ar fi inhaitat cu " X, Y, Z "( de vrei , ti-o zic pe MP, ca sa nu iscam "peruci " pe topic :wink: ) ...
Tica, blonda din dreapta :wink: , starway to heaven , soldier of fortune , lady in black, mistreated , children of the grave, etc,....chiar si still i'm sad -ul lui BM , wish you were here, songs from the wood (jethro tall), etc, etc, etc, etc ....adica sunt multe :!: :!: :!: :!: ....Si nu-s de-a lu' Becali, Maruta, Simona , Ulk, semlecan sau woterkanturi ....Astea sunt ale mele ...Daca ma combini cu "XYZ"-urile tale , uita-ma definitiv ....Daca ai impresia ca bibanul e diferit de tiristorul tau , uita-ne pe amandoi :evil: ...In schimb, daca vrei sa fii TICA, bea o cafea, o bere neagra, sau ceva ce-ti da un stimul pt intelegerea celor din jur , si discutam apoi ...Daca vrei sa ma balacaresti in irishomanelo, fa-o ...Cum spuneai , au fost momente frumoase ...Pt astea, accept...Ca-s mai bun , Tica, nu port ranchiuna ... :wink:
Eu cel putin , te consider un om matur ...Faptul ca ma trantesti in "tomberonul " prietenilor tai, cei cu care te etalezi in "straineze ", incercand ce ? Sa ne umiliti pe noi, papuasii de la sapa si coasa? ...Vrand sa selectati "aristocratia " de dincolo de "iobagimea " ramasa aici ?...Intamplator :!: :!: :!: ...autorul topicului si-a expus punctul de vedere , referitor la evolutia topicului ....Vroiai sa-ti multumeasca "expre" pt postarea irishogigeleasca ? ....Glumele sunt glume, Tica, ...Si @rine m-a 'cautat la buzunar " ...dar mi-e drag , ca-i si bucatar bun si cel putin dascal de romana :D ( sa nu si-o ia in cap, si asta, ca-l laud :wink: :wink: ) :wink: ..."oldul " facea si el figuri, candva, dar nu batjocorea ...si mai sunt cativa , cu care, fie din inertie, fie dintr-o neintelegere aiurea, ne-am balacarit ...In final s-au rezolvat ...fie cu scuze, fie cu "liniste " ...
Tu alegi...
Tine minte, Tica ....tiristorul tau ,nu te-ar fi crezut in stare de asa ceva ...In gluma, da ! Dar cand glumesti , n-o faci tinandu-i isonul unui gigel, wotergigel sau ulkgigel ...Si chiar dac-o faci , pe final, explici ...Stii ce-mi place, stii ce vreau, stii ce nu accept , indiferent ca pierd enorm ...Cunosti, ai avut ocazia sa citesti , deci, inca, ma abtin ...Daca totusi, parerea ta crezi ca e primordiala, sa ramana asa...Tu esti linistit ca ti-ai impus punctul de vedere, eu, arici pogonici cum sunt, ca sa nu bulibasim inca un topic, accept ideile voastre...

Sa fii iubit, Tica...Pt mine ramai tot acelasi ...Pare-se ca noi, astia ce ne chinui aici, am ramas mai intelegatori fata de voi, cei "evoluati " ...NEVER SAY NEVER ...ce-o mai fi si asta, nu stiu, c-am gasit-o in cutia postala ...cica-i de la "exi" ... :wink: :wink:

Scrie răspuns