Ce muzica va place?:P

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Ce muzica va place?:P

Mesaj de Adi G » 12 Iul 2013, 23:31

ticairlandezu scrie:AG, esti sigur ca Bibanu nu a avut "probleme" in familie, before :wink: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uite aici...http://www.youtube.com/watch?v=gYG8OA2nYzI
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. Tiristor, "No ofence"...era o "irish"... gluma :wink: :oops: :oops:
hell no, mate... :lol: :lol: :lol: io creca nu l-a iubit mamica lui sau ceva de genu.... :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Iul 2013, 23:48

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Iul 2013, 00:10

BLESFAMIE.....tuninca rosie :shock: ...in locul celei "verzi" :wink: :lol: :lol:

p.s... tot "educ" la tine si tu ...nimic,nimic, :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Iul 2013, 00:18

ticairlandezu scrie:
BLESFAMIE.....tuninca rosie :shock: ...in locul celei "verzi" :wink: :lol: :lol:

p.s... tot "educ" la tine si tu ...nimic,nimic, :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol1:
totzi cam de-o mama cred.... dar posibil sa ma insel :lol1:
lasa, tu educa in continuare, nu-i bai, imi place sa ma las educat.... de unii :wink:
:respekt: :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Iul 2013, 00:27

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Iul 2013, 09:53

ticairlandezu scrie:
Ne-ai "spart" Bibaneee.....
Si IO, care credeam ca..."Asta-i(ce ne) ce-ti lipseste"... http://www.youtube.com/watch?v=MAeddy2dEzM:lol: :lol: :lol:....Bibane eee...deschide geamu sa'auzi ce'ti canta prin vecini!!!!...:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :lol1: :lol1: :headbash: :headbash:
Avelo Bahtalo!!!!Mo :lol: :lol: :lol:
Tinand cont de antecedentele muzicale de pe alte forumuri, ma abtin ...Daca tu crezi ca TE reprezinta, e treaba ta ...Niciodata, never for ever , cum va place voua , asta nu va fi Romania ...Asta vreti s-o faceti voi...Tu, si-mi pare rau s-o spun, vei ajunge tot la tulnicaresele din Apuseni ...Fetele de la Capalna, o sa-ti scoata cate-o lacrima , macar in suflet, daca nu in ochi ...
Daca nu se va-ntampla asta, inseamna si ca eu am fost un prost si am crezut in caracterul tau ...
Mi-esti drag, Tica, mi-ai fost si-mi vei fi ...In momentul in care blonda cu vioara si barbosul manelist o sa-ti acapareze viata si existenta, spune-mi ...Te voi iubi la fel , dar nu vei mai fi Tica al meu ...Stiu ca nu dai doi bani pe asta, dar ai reusit sa ma lamuresti cu niste chestii...
Ca sa dau pretexte de evacuare de pe forum , ca sa nu-ti spun alte treburi care te-ar durea sau care te-ar face sa te simti ridicol, in anturajul ce-l sustii, cere admin-ului sau moderatorului sa ma "taie " ...Asa ramai tu, cu Bastus si cei carora va e rusine cu tara asta ...

ZIEG HEIL ...@ Tica & Co...

Daca totusi vrei lamuriri, concretzuri si alte explicatiuni , de la noi, astia, ramasi ca fraierii aici, in Romania , CERE-LE si , cu acordul responsabililor forumului,o sa le ai ...si tu si toti cei plecati demult si "uitati" de realitate...
Incearca-ma, dar numai cu acordul forumistilor sefi ...Pt tine, din respectul a ce-a fost, accept...Pt rateurile umane , neintegrate nici aici, nici in alte parti , sictir balonul :wink: :wink:

ps: daca te pupi cu matreatza de Woter , scuze, dar nici macar catelusul Ozzie ( 232 dixit ) nu te mai accepta ...

In rest, sa fii iubit ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Iul 2013, 10:02

http://www.youtube.com/watch?v=0EEWe1Mckm8

Io-s in deal si badea-n sesu' ....zac fetele din Capalna ...Si zac una cate una ...sa priceapa badea-n sesu' ...Da' oare poate a price' ? ....

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Iul 2013, 10:22

ticairlandezu scrie:AG, esti sigur ca Bibanu nu a avut "probleme" in familie, before :wink: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uite aici...http://www.youtube.com/watch?v=gYG8OA2nYzI
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. Tiristor, "No ofence"...era o "irish"... gluma :wink: :oops: :oops:
Daca te linisteste treaba, Tica, recunosc ca am avut "probleme " in familie ...Cand o sa-mi arati tu, Tica , o familie care n-a avut probleme , te" zieg heil !" ( sau , @ rine , sieg heils ? ....ca pe mine vreau sa ma taie, tu fii linistit, ca esti baiat bucatar, scrii si la Gastro :!: :wink: )

Daca eram pe mentalitatea ta si a Woter-ului, spuneam : Sa-ti dea D-zeu problemele mele, tie ....N-o fac , pt simplul motiv , care l-am spus si altora , si nu detaliez, dar, daca vrei, tot cu acceptul responsabililor forumului, o fac...
Retine, Tica : faptul ca azi mananci gratar si ragai, e prilejul ca maine sa mananci doar salata verde si sa spui : am devenit vegetarian ...Seamana cu : am fost roman , dar mi-s irish ...
Eu te-am respectat mereu...niciodata, dar NICIODATA , nu te-am persiflat ...Credeam ceva ...Credinta prostului ...Dar A FOST, prietene ...

Scrie răspuns