Cauciucuri iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cauciucuri iarna
De data asta vreau sa le cumpar noi,cele de anul trecut parca erau de vara,doar ca scria snow pe ele si aveau floare de iarna:))....Ceva sugestii din experientele avute?Vreau ceva pana in 200-250 ron maxim bucata...
cand o sa-ti iei tu goodyear, michelin sau dunlop cu 200ron , anunata-ma si pe mine te rog. poate e oferta limitata si nu trebuie ratata.Adi G scrie:Continental ContiWinterContact TS830
Goodyear UltraGrip 8
Semperit Speed-Grip 2
Dunlop SP Winter Sport 4D
Michelin Alpin A4
Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3
cica astea ar fi cele mai bune, in ordinea asta. caut si eu rotzi de iarna ieftine si bune...

aiurea... cam tarziu pentru oferteRanga scrie:cand o sa-ti iei tu goodyear, michelin sau dunlop cu 200ron , anunata-ma si pe mine te rog. poate e oferta limitata si nu trebuie ratata.Adi G scrie:Continental ContiWinterContact TS830
Goodyear UltraGrip 8
Semperit Speed-Grip 2
Dunlop SP Winter Sport 4D
Michelin Alpin A4
Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3
cica astea ar fi cele mai bune, in ordinea asta. caut si eu rotzi de iarna ieftine si bune...

Se gasesc pe R13 la banii aia 
Eu mi-am luat Firestone-uri, si au mers ireprosabil 2 ierni pline, inclusiv cu drumuri la munte sau cu fortat iesirea din zapada din cauza ca nu aveam lopata cu mine.
Ce e drept, am mers si cu niste gume Continental din gama de top, si se vede clar diferenta. Intr-adevar, calitatea costa.
Ca idee, daca vrei doar sa mergi linistit de colo colo, fara sa faci raliu pe sosea, iti recomand Firestone.

Eu mi-am luat Firestone-uri, si au mers ireprosabil 2 ierni pline, inclusiv cu drumuri la munte sau cu fortat iesirea din zapada din cauza ca nu aveam lopata cu mine.
Ce e drept, am mers si cu niste gume Continental din gama de top, si se vede clar diferenta. Intr-adevar, calitatea costa.
Ca idee, daca vrei doar sa mergi linistit de colo colo, fara sa faci raliu pe sosea, iti recomand Firestone.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- veteran
Eu am Debica Navigator 2 195/65 R15 parca si sunt multumit de ele... acum... depinde si ce vrei sa faci cu ele
de ceva vreme nu mai uit piciorul pe pedala de acceleratie si nici asa sportiv nu mai sunt (ca anul trecut spre exemplu cand am bagat 3 seturi de gume, 2 de vara si 1 all season in numai vreo 30000km
) ele sunt ok in oras sau afara mers lejer 80-90km.... nu prea mi-a placut ca pe carosabil ud distanta de franare la o viteza de 70km era un pic mai mare fata de unele continental daca imi mai aduc bine aminte... de altfel vara ( +30grade) pe franari bruste se cam lasa pe asfalt, iar iarna trebuie incalzite un pic sa functioneze asa cum trebuie... daca nu ai un stil agresiv de condus ti le recomand... eu sunt foarte multumit de ele... si taica-miu pe a lui masina, tot asa are si e multumit... le-a tinut pe cele din fata vreo 60.000km si cele de pe spate cam 75.000km... 

Ionut, aici e vorba de caucicuri de iarna, nu inteleg ce e cu cele 30 de grade plus, in acel sezon se folosesc cauciucuri de ... vara.
Nu inteleg nici cum incalzesti tu cauciucurile iarna si nici cum termini 3 seturi in 30.000 km, se vorbeste de mers pe sosele aici nu de curse de masini.
Si gumele all season sunt o porcarie.
Nu inteleg nici cum incalzesti tu cauciucurile iarna si nici cum termini 3 seturi in 30.000 km, se vorbeste de mers pe sosele aici nu de curse de masini.
Si gumele all season sunt o porcarie.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13