Cauciucuri iarna

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Oct 2011, 08:52

am 175/65/14....gasit Continental ContiWinterContact TS800 undeva in jur de 250 ron,mi s-au parut cele mai bune calitate-pret....Si michelinul alpine 4,seria noua,aceeasi dimensiune in jur de 280-300 ron,.....oscilez intre acestea doua!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Oct 2011, 08:53

Si...mie chiar imi trebuie ceva cauciucuri de off-road,am de urcat o panta cam de 600 m f. inclinata cand merg acasa si nu tot timpul e dezapezita cum trebuie:)

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Oct 2011, 09:00

topul ADAC il gasiti si aici (pentru cei interesati):
http://www.motorstory.ro/2011/10/cele-m ... -de-iarna/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Oct 2011, 19:23

Cand am vazut ca ai scris aici m-am gandit ca sigur recomanzi cauciucuri DAM :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Oct 2011, 20:39

Tavi scrie:Cand am vazut ca ai scris aici m-am gandit ca sigur recomanzi cauciucuri DAM :P
:)))))

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2011, 20:44

cele mai bune cauciucuri iarna e alea mai discrete, gen hoochie kookie, virgule de la orka , si cateodata desi prefer natural , Durex, iarna e bun, tine de cald :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Oct 2011, 20:59

Tavi scrie:Cand am vazut ca ai scris aici m-am gandit ca sigur recomanzi cauciucuri DAM :P
recomand D.A.M doar acolo unde se preteaza D.A.M. :twisted: :twisted: insa acolo unde nu se preteaza sigur voi recomanda tot ceva nemtesc (daca e vorba de masini recomand Audi, daca e vorba de statistici despre masini recomand ADAC , daca vorbim despre submarine recomand U-boot , daca e vorba de bere recomand Bavaria si mplicit Oktoberfest , etc.).
culmea e ca am doar vreo 5% sange german si nici aia nu e sigur :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
oricum daca o sa faca D.A.M cauciucuri prima data o sa-mi cumpar eu un set si daca imi vor placea sigur o sa le recomand :wink: :lol: :lol: :lol:
daca nu , n-o sa scot nici un cuvant despre ele :lol: :lol: :lol: :lol:
sper sa nu se supere prea tare asiaticii pe mine dar am facut entorsa la gat si mi-a ramas privirea spre vest :twisted: :twisted: :twisted:
merg pe ideea ca daca occidentul indepartat ne-a bagat in criza (USA) , iar orientul extrem ne ajuta sa-i supravietuim (China) sigur fara cele 2 ne-ar merge mult mai bine
:roll: :roll: :roll:
ps. doar daca vorbim despre avioane voi recomanda ceva american sau sovietic dupa caz 8) 8)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Oct 2011, 21:26

Pai daca vorbim de cauciucuri trebuia sa recomanzi Continental, in testele ADAC se mai strecoara si cauciucuri ne-nemtesti si pagane gen Michelin, Goodyear, Pirelli ... ma rog, Continental face cumva si iese pe primul loc. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Oct 2011, 21:44

mai sunt si mesaje subliminale :wink: eu am pus tabelele (si alea indirect) ca mai departe vede tot omul cine-i pe primul loc la fiecare categorie :twisted: :twisted:
ps. daca as primi 1 euro/produs/luna de la fiecare firma nemteasca ale carei produse le recomand nici n-ar mai trebui sa muncesc. :roll: :roll: :lol: :lol: :oops: :oops:
ce sa-i fac asa sunt eu ce-mi place le spun si altora (cu exceptia locurilor de pescuit ) :oops: :oops:

Scrie răspuns