Cati dintre noi mai suntem in stare sa facem asta ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cu ceva ani in urma, mai ca as fi indraznit sa incerc, dar fara sa imi castit si existenta in acelasi timp, dora constructia si atat.
astazi.........doar visez
(totusi cu inca un partener, mai ca s-ar putea face)
oricum, m-a impresionat filmuletul, insa Tudor avea dreptate, coloana sonora este total inadecvata
astazi.........doar visez

oricum, m-a impresionat filmuletul, insa Tudor avea dreptate, coloana sonora este total inadecvata
Intr-adevar, ceva extraordinar. Am intrat pe site si am vazut ca sunt trei filme facute cu Dick Proenneke (eroul din filmulet), "Alone in the Wilderness", "Alaska: Silence and Solitude" si "The frozen North" + inca trei filme despre natura: "Alaska off the Beaten Path", "Ghost of the Forest" si "Arctic Dance". Sper sa fac rost de ele, daca sunt la fel cu filmuletul, probabil ca le voi savura cu placere.
...te invit in Maramures , in zona "Maramuresul istoric"adrian frunza scrie:northern europe -suomi .
ei sunt cei ce mai pot face astfel de lucruri ....
...vei fi surprins sa vezi case si chiar biserici , la constructia carora si cuiele sunt tot din lemn
...sa nu uitam de renumitele "Porti maramuresene", care au reinceput sa apara , e drept , printre porti si garduri de inox...

...inca mai sunt mesteri care lucreaza in stilul traditional
las' ca voi aveti Certezele...old_radu scrie:...te invit in Maramures , in zona "Maramuresul istoric"adrian frunza scrie:northern europe -suomi .
ei sunt cei ce mai pot face astfel de lucruri ....
...vei fi surprins sa vezi case si chiar biserici , la constructia carora si cuiele sunt tot din lemn
...sa nu uitam de renumitele "Porti maramuresene", care au reinceput sa apara , e drept , printre porti si garduri de inox...![]()
...inca mai sunt mesteri care lucreaza in stilul traditional

Moahahahaha
Interesante viziuni aveti !
Cea mai tare faza din toata istoria ii sa stai singur cuc atita vreme , da singur , nu vizite si dinastea !
Io am stat maxim 2 saptamini absolut singur si ii o experienta deosebita , cind te intorci in civilizatie parca intri la nebuni , sa fiu al naibii daca nu ii asa , treci de la o liniste totala la un cotidian care ti se pare ciudat in primele ore !
La cantitatea de hipocondriaci pe care ia are azi societatea , cel putin astia de sintem avansati fata de altii mai greu sa se prezinte asa usor unu pt. misiuni dinastea only the lonely , multi in ziua de azi daca uita mobilu acasa se intorc in viteza pe punctu de a face un atac de panica pt. un amarat de telefon , ce sa stai un sezon fara sa vorbesti cu cineva !
Foarte putini oameni au petrecut fie si o saptamina absolut singuri in intrega lor viata !
Construitu colibei si restu de karate prin padure is fleacuri .

Interesante viziuni aveti !
Cea mai tare faza din toata istoria ii sa stai singur cuc atita vreme , da singur , nu vizite si dinastea !
Io am stat maxim 2 saptamini absolut singur si ii o experienta deosebita , cind te intorci in civilizatie parca intri la nebuni , sa fiu al naibii daca nu ii asa , treci de la o liniste totala la un cotidian care ti se pare ciudat in primele ore !

La cantitatea de hipocondriaci pe care ia are azi societatea , cel putin astia de sintem avansati fata de altii mai greu sa se prezinte asa usor unu pt. misiuni dinastea only the lonely , multi in ziua de azi daca uita mobilu acasa se intorc in viteza pe punctu de a face un atac de panica pt. un amarat de telefon , ce sa stai un sezon fara sa vorbesti cu cineva !
Foarte putini oameni au petrecut fie si o saptamina absolut singuri in intrega lor viata !
Construitu colibei si restu de karate prin padure is fleacuri .
-
- veteran