E de al nostru, de acord...si un sfat nu costa sa dai, drept...insa singurul ce se poate da , este ca fiecare sa cumpere, doar dupa ce s-a asigurat ca pretul e corect si omul este de incredere. Am vazut tepe pe internet, la randul meu am fost tepuit..am invatat pe pielea mea, ca facand vanzari-cumparari cu necunoscuti pe internet, intodeauna iti asumi atomat un risc..si daca te lasi orbit de un pret bun sau un produs mult ravnit..poti cadea in plasa.
Oricum eu , am vazut oarece diferenta intre cele doua cazuri...Nu se pot compara...
Intodeauna , ma face sa rad, cand vad un anunt de genu weedlessului tunat si radioului frescat...Ma face sa stau pe ganduri, un individ din asta, oare chiar e asa de naiv el insasi, de crede in succesul anuntului, ori este doar un alt smecheras de cartier,fara scrupule....Sigur, cazul al doilea, dar anuntul tot are o incarcatura mare de naivitate...tragico-comic as zice

Am zis papagal, ca imi vine greu , a accepta, ca sunt persoane ,care ar pune botul ,la asa vrajeala...desi sunt constient ca exista.
Forumul asta este chiar pasnic , din punctul asta de vedere....Nu vreau sa ii zic numele, ala cu componente PC...sa vezi acolo tepe , trageri de preturi in jos si in sus

...Sigur stiti si voi