caterinca sau prosteala?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Dec 2010, 17:09

Cum sa fie mult Zoli...e tunate ..gadget mai shukar nu vezi la nici un kokalar ..fie el si hal mai bengos din satra ;)...weedless , binenteles. :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Dec 2010, 17:22

ULK scrie:Cum sa fie mult Zoli...e tunate ..gadget mai shukar nu vezi la nici un kokalar ..fie el si hal mai bengos din satra ;)...weedless , binenteles. :)
:lol: probabil arunci naluca si vine singur la mal, nu mai trebuie sa mulinezi, stai langa bere si el aduce pestele :wink:
Intr-o mina berea in cealalta minciogul :lol: .
O fi vre-un colectionar care da suma ceruta in rest nu cred sa fie pescar care sa-i ofere suma respectiva....

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 13 Dec 2010, 19:56

Alea prinde singure peste, ce stim noi, si sunt prevazute si cu mini-grip in lamela aia subtire care le face si uidles. Si nici nu-ti trebuie mana ca sa dai cu asa ceva ca fac cu ochiul ala tunat si imediat le vede cumatra.

Si mai presus de orice argument: astea prind peste si in vana! Omul vrea sa va imbogateasca palmaresul si voi ... NERECUNOSCATORILOR CE SUNTETI! Imi iau jucariile si plec!
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Dec 2010, 20:12

[quote="T.Adrian"]Da de ala cu Megabass-ul de ce nu va luati? Nu e prima oara cand vinde produsele la pret mai mare decat cel de pe siteurile de la noi (si second hand).

Pana la urma Burtea avea dreptate. Este in interesul nostru sa nu incurajam genul asta de "bursa".[/quote
chiar nu va inteleg,mai baieti.vrei sa iei ( si poti ) marchezi lova' nu !paaa.care-i buba? ati citit prea mult anderseen si fetitele lui cu chibrituri?daca ala cu megabassul vrea atat pe el, e treaba lui .poate il care cadou de la prima femeie din viata lui si-l leaga amintiri de care incearca sa scape si nu prea.daca ar fi sa va vindeti un rinichi, ce ar dicta in pretul pus de voi :piata sau..... :lol: :lol: :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 13 Dec 2010, 20:28

rine scrie:daca ar fi sa va vindeti un rinichi, ce ar dicta in pretul pus de voi :piata sau..... :lol: :lol: :lol:
Ca tot suntem la cafenea. Daca vrei sa vinzi un rinichi inseamna ca ori nu mai ai nevoie de el ori ai nevoie de banii pe care i-ai lua pe el. Ei, in cazul asta ai doua variante: il vinzi la pretul pietei sau mori de foame.
Drept si prin urmare argumentul tau este invalid :lol: In acelasi timp, este absolut normal sa imi ajut un coleg pescar in a nu lua decizia gresita mai ales cand e magarie pe fata.

Celor care vand produse mai scump decat importatorii nostrii, le doresc un sincer SUCCES la pescuit 8)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Dec 2010, 20:48

Acum strict de Megabass...cine crezi ca da suma aia , fara sa verifice daca e pret corect sau nu? Sau, care chiar scoate banu fara sa verifice anterior , inseamna ca are la bani, de nu stie ce sa faca cu ei...deci nu o sa imi fie mila de el. Stai linistit , nu o sa aiba clienti prea curand ...garantat. Plus , ca nici nu e nesimtit de mare pretul..Parerea mea.

In caz, ca cineva cumpara de la el cu 2200(negiciabil fiind)...primeste un bat nou , fara cusur, la pret de magazin...Deci , nu prea vad paguba mare. Da, nu are garantie, asta e adevarat, dar nu prea imi vine sa cred ca vreun bat Megabass sa aiba defecte , proaspat iesit de la producator.

Si iar , strict parerea mea...cine risca sa cumpere pe asa o suma online , de la un necunoscut, fara sa verifice marfa in prealabil...este un papagal... :)..Care si-ar merita soarta :)

Ce face celalalt, ala cu weedless si radioul..ala da, ala e chiar un nesimtit si tepar ordinar..
UlKustom Rods

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Dec 2010, 01:24

Papagal o fi, da-i de-al nostru :lol:

Paralela aia cu rinichiu e tare. Mai tare ar fi fost sa-si vanda unu un rinichi donat de prima mama vitrega ca momeala pentru somn.

Nu-i prost ala care cere ce-i drept... Era unu din Germania acu vreo 10 ani care a dat un anunt ca ar cauta un om sa-l omoare si manance. Si a gasit. Deci daca asta a reusit... inseamna ca are sanse destul de bune sa faca un targ avantajos si baiatul cu lingurile si radioul. E o lume infinita de potentiali papagali. Poate ca oricare dintre noi daca am fi scosi din lumea pe care o cunoastem si ne-ar apuca pasiunea pentru... tir cu arcul .... am fi papagali in comertul cu echipamente de tipu ala eventual pentru o perioada. Hai ca un sfat nu costa nimic.
:)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Dec 2010, 11:10

E de al nostru, de acord...si un sfat nu costa sa dai, drept...insa singurul ce se poate da , este ca fiecare sa cumpere, doar dupa ce s-a asigurat ca pretul e corect si omul este de incredere. Am vazut tepe pe internet, la randul meu am fost tepuit..am invatat pe pielea mea, ca facand vanzari-cumparari cu necunoscuti pe internet, intodeauna iti asumi atomat un risc..si daca te lasi orbit de un pret bun sau un produs mult ravnit..poti cadea in plasa.

Oricum eu , am vazut oarece diferenta intre cele doua cazuri...Nu se pot compara...

Intodeauna , ma face sa rad, cand vad un anunt de genu weedlessului tunat si radioului frescat...Ma face sa stau pe ganduri, un individ din asta, oare chiar e asa de naiv el insasi, de crede in succesul anuntului, ori este doar un alt smecheras de cartier,fara scrupule....Sigur, cazul al doilea, dar anuntul tot are o incarcatura mare de naivitate...tragico-comic as zice :)
Am zis papagal, ca imi vine greu , a accepta, ca sunt persoane ,care ar pune botul ,la asa vrajeala...desi sunt constient ca exista.

Forumul asta este chiar pasnic , din punctul asta de vedere....Nu vreau sa ii zic numele, ala cu componente PC...sa vezi acolo tepe , trageri de preturi in jos si in sus :)...Sigur stiti si voi :)
UlKustom Rods

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2010, 21:36

Parca sunt aceste voblere nu ?

http://www.haldorado.hu/shop.php?itemid ... et_***=EUR

Sau ma insel ? 11 buc la 200 euro ???

... iasa cam 30 ron /buc cu transport :D 30x11 =330 ron -> pana la 850 ron ?
520 ron transport ? :shock:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Dec 2010, 01:13

520 ron = ochii holografici 8)
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns