Produsul nu fost folosit, el nefiind apreciat de catre un tanar caruia i-a fost oferit initial ca si cadou in SUA.
caterinca sau prosteala?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
el nefiind apreciat de catre un tanar caruia i-a fost oferit initial ca si cadou in SUA.
Informatie pretioasa pentru cumparator...sa nu cumva sa se gandeasca la prostii, la o teapa ceva...Doamne feri...Produsul este super weedless si gadget de numa..cel ma gadget dintre toate oscilantele cu fresca sumo :0
Asta se cheama lugu-lugu.
si personajul cu Megabass-ul ar trebui criticat dar macar respectivul nu cere un pret astronomic ... adica el doar a aduagat putin peste pretul de magazin si a precizat ca e negociabil ... vorba aia, cui ii este lene sa caute se arde ...
dar sa ceri o caruta de bani pe niste oscilante de la rapala mi se pare exagerare maxima ... adica el chiar se astepta sa intre pe un site unde utilizatorii pescuiesc la rapitori si sa isi vanda minunile alea cu 200 de euro ...
aaa ... am uitat, da si bonus ...
... asta asa, sa scoata o jumate de ochi unui posibil cumparator ...
dar sa ceri o caruta de bani pe niste oscilante de la rapala mi se pare exagerare maxima ... adica el chiar se astepta sa intre pe un site unde utilizatorii pescuiesc la rapitori si sa isi vanda minunile alea cu 200 de euro ...
aaa ... am uitat, da si bonus ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Sincer, pe mine ma lasa rece, daca cineva cere un pret mare, daca nu face hiper super gargara pe langa...Nu o sa aiba trecere si atat. Dar cand vad o asemenea specimen , care baga lugu-lugu pe o pagina intreaga 
Vezi Doamne , are si ochi tunati si radioul are si carticica de utilizare...cum reaq sa fie eftin
La ce visati
)
Vezi Doamne , are si ochi tunati si radioul are si carticica de utilizare...cum reaq sa fie eftin