Catedrala Mantuirii Neamului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Catedrala Mantuirii Neamului
Nu ca ar conta parerea unora asa ca noi dar asa de curiozitate, suntem pentru sau impotriva fondurilor alocate de catre stat pentru catedrala?
fondurile alea ar putea fi folosite in infrastructura, autobenzi sau chiar pentru a-i ajutora pe sinistrati cu case, etc.
asta e doar parerea mea personala...la cate biserici si catedrale avem...cati preoti imbuibati care n-au nici o legatura cu religia...
asta e doar parerea mea personala...la cate biserici si catedrale avem...cati preoti imbuibati care n-au nici o legatura cu religia...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
avand in vedere momentul de fata (nu ca in alte cazuri as fi de acord) mi se pare o investitie foarte foarte proasta ... oamenii sunt la limita dar ce conteaza, mai facem o biserica unde o sa vina multimea si se va inghesuii sa isi dea din casa si putinii bani ramasi ...
in ziua de azi religia e doar afacere si naivii inca mai cred ca e ceva pe bune ... credinta nu e in biserica si linistea nu o gasesti acolo ... pacat ca lumea nu intelege inca ce si cum stau treburile ...
numai bine ...
in ziua de azi religia e doar afacere si naivii inca mai cred ca e ceva pe bune ... credinta nu e in biserica si linistea nu o gasesti acolo ... pacat ca lumea nu intelege inca ce si cum stau treburile ...
numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
imi vine greu sa inteleg cum de in secolul nostru lumea inca se imbranceste si se calca in picioare ca sa atinga niste ramasite- moaste (care fie vorba intre noi nu cred ca sunt nici macar ce zic ei ca sunt).... total impotriva investitiilor in biserici.....asta ar fi ultimul loc in care ar trebui investi bani...nu numai in situatia noastra de criza....ci in orice situatie.
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
Sicer, daca mergem pe partea cu "daca se alegea sa fim catolici"... poate aveam mai multe... constructii vechi si frumoase si sa nu uitam de vrajitoare... poate poate ne era mai bine un picut.crysst scrie:daca stau sa ma gandesc bine, nu cred ca vre-o data biserica a ajutat cu ceva.....a fost doar o iluzie, platitat din greu, un fel de drog dar legal.
Apropos, daca taxeaza clarvazatorii, vrajitoarele si prostitutia probabil vor avea destui bani s-o construiasca.
Si daca protesteaza impotriva taxarii... poate o pune si biserica noastra de-o Inchizitie