Catedrala Mantuirii Neamului

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Catedrala Mantuirii Neamului

Mesaj de geppetto » 09 Sep 2010, 11:46

Nu ca ar conta parerea unora asa ca noi dar asa de curiozitate, suntem pentru sau impotriva fondurilor alocate de catre stat pentru catedrala?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Sep 2010, 11:59

fondurile alea ar putea fi folosite in infrastructura, autobenzi sau chiar pentru a-i ajutora pe sinistrati cu case, etc.
asta e doar parerea mea personala...la cate biserici si catedrale avem...cati preoti imbuibati care n-au nici o legatura cu religia...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 09 Sep 2010, 12:04

total de acord cu Michael, asta e singurul lucru care ne mai lipsea si de care aveam neaparata nevoie.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Sep 2010, 12:04

avand in vedere momentul de fata (nu ca in alte cazuri as fi de acord) mi se pare o investitie foarte foarte proasta ... oamenii sunt la limita dar ce conteaza, mai facem o biserica unde o sa vina multimea si se va inghesuii sa isi dea din casa si putinii bani ramasi ...

in ziua de azi religia e doar afacere si naivii inca mai cred ca e ceva pe bune ... credinta nu e in biserica si linistea nu o gasesti acolo ... pacat ca lumea nu intelege inca ce si cum stau treburile ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Sep 2010, 13:34

Pe vremurile acestea, sunt si alte lucruri mult mai importante, decat .... in fine mai bine ar fi sa faca drumuri, sa renoveze scoli, spitale ....

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 09 Sep 2010, 13:46

imi vine greu sa inteleg cum de in secolul nostru lumea inca se imbranceste si se calca in picioare ca sa atinga niste ramasite- moaste (care fie vorba intre noi nu cred ca sunt nici macar ce zic ei ca sunt).... total impotriva investitiilor in biserici.....asta ar fi ultimul loc in care ar trebui investi bani...nu numai in situatia noastra de criza....ci in orice situatie.

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 09 Sep 2010, 13:58

Nu stau atat de bine cu istoria, dar am impresia ca biserica n-a mai facut nimic pentru neamul asta de vreo 300 de ani.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Sep 2010, 14:01

precis or sa termine catedrala inainte sa se termine cu criza asta.atunci or sa aiba unde sa cante prohodul NEAMULUI :cry:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 09 Sep 2010, 14:08

rookie4ever scrie:Nu stau atat de bine cu istoria, dar am impresia ca biserica n-a mai facut nimic pentru neamul asta de vreo 300 de ani.
daca stau sa ma gandesc bine, nu cred ca vre-o data biserica a ajutat cu ceva.....a fost doar o iluzie, platitat din greu, un fel de drog dar legal.

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 09 Sep 2010, 14:16

crysst scrie:daca stau sa ma gandesc bine, nu cred ca vre-o data biserica a ajutat cu ceva.....a fost doar o iluzie, platitat din greu, un fel de drog dar legal.
Sicer, daca mergem pe partea cu "daca se alegea sa fim catolici"... poate aveam mai multe... constructii vechi si frumoase si sa nu uitam de vrajitoare... poate poate ne era mai bine un picut.
Apropos, daca taxeaza clarvazatorii, vrajitoarele si prostitutia probabil vor avea destui bani s-o construiasca.
Si daca protesteaza impotriva taxarii... poate o pune si biserica noastra de-o Inchizitie :twisted:

Scrie răspuns