,, ..... CATEA TURBATA !!! ..... "
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca si-a adus brusc aminte de flegmele pe care i le-a tras Mihaijlovic in meciul de Liga Campionilor
!Pe plan sportiv e gata demult,a fost un talent urias pe care am pariat ca va ajunge mare inca de pe timpul cand evolua la juniorii lui Fc Arges!"Nascut talent si decedat speranta"nu stiu daca se aplica si in cazul lui!!

-
- veteran
- modigliani
- veteran
-
- veteran
Cine-l asteaptaold_radu scrie:...si il mai asteptam la nationala

Nu stiu cat de tare antrenor e Lucescu al mic, da' ori are "nas" la caractere, ori il asculta bine pe tacsu', ca nu s-a inselat deloc !
Mai exista varianta in care vom afla peste 1-2 saptamani ca de fapt antrenorul si clubul ii fac zile negre lui Mutu ca sa scape de el .
-
- veteran
Da , dar cred ca pierdem esentialul ! Si esentialul in contextul asta se cheama "pixelul albastru" = agresare fizica minori, "tiganca imputita", conducerea sub influenta alcoolului (vezi sarbatorirea succesului Stelei) si mai nou, promulgarea unei legi grave cu triplarea numarului de voturi reale.Fario_nebunu scrie: Dar spun ca atunci cand comite fapte anti-sociale cum a fost acea isire grosolana la adersa executorului judecatoresc atunci trebuie condmanta dupa cum cer legile. Daca nu facem asta, se va generaliza exemplul negativ!
Cu mascariciul de Vadim n-a fost decat circ ptr plebe! O mai tineti minte pe cucoana aia care a vrut sa calce politistii cu jeep-ul ? In America se odihnea seara la morga !Pe cand la noi, circ...
...scuze de off-topicANDREI RIGA scrie:Cine-l asteaptaold_radu scrie:...si il mai asteptam la nationala
![]()
![]()

...uite "una proaspata" , este exact din 25 12 2010
1)"Căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, a declarat că reprezentativa noastră nu-şi permite să piardă un fotbalist de calibrul lui Adrian Mutu."
...alta , din 26.12.2010
@)"Multa lume si-a pierdut increderea in el! Dar Mutu poate fi unul din jucatorii care sa ajute nationala in aceste calificari" -mai spune Mircea Lucescu!
...si mai sunt ...

-
- veteran