Si ce rezolvam daca Vadim ajuge in camasa de forta ?modigliani scrie: Parerea mea ? Pe scurt ??? Ce nu-i clar ????? Problema nu-i evacuarea-n sine . Problema e Vadim , in general .
ASTA-I EUROPARLAMENTAR !!!!! ASTA-I OMUL CARE NE REPREZINTA IN FATA EUROPEI !!!!! In mod normal niciun politician nu are cum sa foloseasca asemenea limbaj si asemenea atitudine . Asta-i un dement ! E cu capu' !!! Voi , sustinatorii , ..... NU VEDETI ???
.............................................................
Adisor , taticule , Vadim e caz periculos ! E de camasa de forta !
Uite ca si Basescu (NB - Traian) ne reprezinta in Europa si chiar daca nu e nebun, nu e dement, nu e poet si oficial nu are dosar de securist ... parca suntem priviti cu mai putin respect decit eram pe vremea lui Ceausescu (asta inconditiile in care pe atunci nu eram nici in UE nici in NATO). Traim mai prost decit pe vremea lui Constantinescu si am impresia ca se fura mai mult decit pe vremea lui Nastase. La asemenea vremuri pe cine mai deranjeaza ca un individ de a carui integritate psihica ne indoim se plimba liber prin parlamentul european ?
Cred in toleranta pentru ca altfel ne impartim in tabere si luptam intre noi pina-n pinzele albe (fara efecte benefice). Eu personal nu i-am votat nici pe Vadim, nici pe Basescu insa nici nu culpabilizez pe cel care a facut-o. Sunt reprezentantii nostri si trebuie sa ni-i asumam pentru ca solidaritatea (cu votantii majoritari) poate va aduce un dram de responsabilitate la votul urmator. Daca ne vom acuza unul pe altul cum ca unu-i prost si altul extremist ori ca a pus botu' la o galeata portocalie probabil ca alegerile urmatoare ne vor baga intr-un rahat si mai mare.