,, ..... CATEA TURBATA !!! ..... "

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 05 Ian 2011, 14:05

modigliani scrie: Parerea mea ? Pe scurt ??? Ce nu-i clar ????? Problema nu-i evacuarea-n sine . Problema e Vadim , in general .

ASTA-I EUROPARLAMENTAR !!!!! ASTA-I OMUL CARE NE REPREZINTA IN FATA EUROPEI !!!!! In mod normal niciun politician nu are cum sa foloseasca asemenea limbaj si asemenea atitudine . Asta-i un dement ! E cu capu' !!! Voi , sustinatorii , ..... NU VEDETI ???
.............................................................
Adisor , taticule , Vadim e caz periculos ! E de camasa de forta !
Si ce rezolvam daca Vadim ajuge in camasa de forta ?

Uite ca si Basescu (NB - Traian) ne reprezinta in Europa si chiar daca nu e nebun, nu e dement, nu e poet si oficial nu are dosar de securist ... parca suntem priviti cu mai putin respect decit eram pe vremea lui Ceausescu (asta inconditiile in care pe atunci nu eram nici in UE nici in NATO). Traim mai prost decit pe vremea lui Constantinescu si am impresia ca se fura mai mult decit pe vremea lui Nastase. La asemenea vremuri pe cine mai deranjeaza ca un individ de a carui integritate psihica ne indoim se plimba liber prin parlamentul european ?

Cred in toleranta pentru ca altfel ne impartim in tabere si luptam intre noi pina-n pinzele albe (fara efecte benefice). Eu personal nu i-am votat nici pe Vadim, nici pe Basescu insa nici nu culpabilizez pe cel care a facut-o. Sunt reprezentantii nostri si trebuie sa ni-i asumam pentru ca solidaritatea (cu votantii majoritari) poate va aduce un dram de responsabilitate la votul urmator. Daca ne vom acuza unul pe altul cum ca unu-i prost si altul extremist ori ca a pus botu' la o galeata portocalie probabil ca alegerile urmatoare ne vor baga intr-un rahat si mai mare.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 14:19

A ,, pus-o " fraieru' cu scandalul de ieri . A inceput urmarirea penala in cazul respectiv .

El urla in continuu ca toti romanii sunt supusi aceleiasi legi , tot el sfideaza un ordin judecatoresc ( indiferent de cat de real era suportul acestuia ) . Acest aspect , aspectul juridic al situatiei de ieri , sustinatorii lui il vad ??? Dincolo de cat de dreapta este sau nu evacuarea PRM-ului , odata ce s-a emis un ordin judecatoresc , trebuia in liniste si cu eleganta sa se supuna legii din Romania . Nu este de acord cu asta ? Recurs , plangere , alte alea . Insa nu ce-a facut el urland ca un bou castrat .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Ian 2011, 16:44

M-am uitat la video si-s uimit cum de nu l-au inhatat :shock: :shock:

Nu conteaza cat de falsa sau cum o fi sentinta si ordinu gresit , etc. , rezistenta la autoritati si comportamentu il trimiteau in duba politiei cam in orice tara !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2011, 18:29

Ioan S. scrie:Poate nu Vadim este solutia la ce ni se intimpla (daca ma intrebati pe mine sigur nu Vadim este solutia) insa important este sa avem de unde alege.

Cred ca a venit momentul ca intre optiunile dintre care vom alege sa avem si ceva de stinga, poate nu chiar partid comunist insa cam tot pe acolo.

Din acest punct de vedere un om care are in spate 20 de ani de politica in care nu cred sa-si fi ascuns averea prin conturi ori proprietati imobiliare prin alte parti mai calde ale Europei nu merita scuipat atunci cind e pe punctul de a se prabusi.

Nu stiu ce o fi fost in capul lui cind s-a opus violent si sfidator oamenilor justitiei si organelor de represiune insa imi permit sa fac doua supozitii:
1) poate ca a vizat publicitatea ieftina (pentru ca altfel nu ar fi aparut la toate televiziunle la ora cu audienta maxima) si in acest caz imi pare rau pentru tot ce am scris.
2) poate ca el crede ca are dreptate si e in stare sa moara cu miinile infipte in gitul agresorului ... uitati o calitate care nu-i de lepadat .

Eu sunt sigur ca nu Vadim este solutia la asta, insa un lucru e sigur, pe vremea lui Ceausescu asa ceva nu s-ar fi intimplat. Poate chiar si caderea lui Vadim sa fie un fapt pozitiv si sa faca loc altcuiva care sa raspunda mai bine asteptarilor noastre.

Cred insa ca ce a facut Vadim e un fapt secundar si trebuie tratat ca atare. Isi va primi - sau nu - ceea ce merita dupa cum doresc mai marii zilei.
Ioane, intr-adevar nu zic ca Vadim ar trebui interzis din capul locului si PRM scos in afara legii. Nu ptr ca el ataca democratia doar verbal, incita la ura si la lovitura de stat dar nu face nimic in sensul asta. Nu e un Hitler sau Mussolini sa pregateasca luarea puterii inclusiv prin mijloace ilegale. Dar spun ca atunci cand comite fapte anti-sociale cum a fost acea isire grosolana la adersa executorului judecatoresc atunci trebuie condmanta dupa cum cer legile. Daca nu facem asta, se va generaliza exemplul negativ! Sunt tineri, adolescenti care se uita la TV si il vad pe dementu de Vadim cum face spume la gura si in loc sa zica "da-l in puii mei de dement" risca sa zica "oooo, ce barbat adevarat, puternic, se p...a pe justitia asta de kko de la noi".
Da, in orice tara e OK sa exista si un partid extremist sau doua - unul de stanga si unul de dreapta. Dar sa fie cu adevarat ce se pretind: Vadim a fost si el poet de curte al luj Ceausila deci sa nu vina acum sa se bata cu caramida in piept ca el e dreapta. Iar la polul opus daca niste studenti idealisti ar fonda acum un Partid Comunist ar avea toata stima mea desi nu i-as vota ca sunt de centru-dreapta. Dar macar sa existe partide extremiste adevarate, conduse de politicieni care chiar cred in ideile lor, nu mascarici! Cat despre faptul ca Vadim nu ar fi acumulat averi....chiar crezi asta? A avut el destul - nu uita si de lacurile Butimanu, unul era sigur al lui, plus pamanturi, vile, tablouri, manuscrise vechi - deci a "pus si el mana" nu e o victima a sistemului! In rest, sa auzim numai de bine, iar Vadim sa faca bine sa respecte si el legea, buna-rea cum e! Nimeni nu e mai presus de lege...in teorie!

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 05 Ian 2011, 18:51

si in timpul asta, udmr face tot posibilul sa ramana in orice formula la putere,promoveaza puternic limba maghiara,in parlamentul european se face lobby pt independenta judetelor in care ungurii sunt majoritari,am vazut ca au inceput sa isi si ia toti cetatenie ungara,romanii sunt sistematic alungati din casele lor pt care au varsat sange atatea secole de asuprire ungara.tinerii nostri care au ceva in cap(sau de multe ori nu chiar asa de mult) pleaca care pe unde apuca, etc..........
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2011, 19:12

Hai sa va spun si eu o parere...A mea si probabil(sper cel putin!) gresita ... :lol:
Ca sa lamuresc treburile de la inceput vreau sa va spun ca am aceeasi parere ,despre tribunul verde, ca a majoritatii celor de pe topic :lol:
Cel mai bun exemplu : l-am votat pe Iliescu acum ani de zile ca sa nu iasa asta cu medicamentele :shock: :shock: :evil: :evil: Desi m-am spalat pe maini :lol: am simtit mana dreapta murdara multa vreme...

Dar ... Intotdeauna exista un dar ,nu-i asa?Daca bine retin este a doua evacuare (ma rog ,incercare de evacuare) a lui Vadim din acel spatiu .Prima s-a finalizat tot cu scandal ,bla,bla ...
A urmat a doua ,mult mai puternica ,in forta si muuuult mai mediatizata ! :roll: Interesant...Cand a fost a doua evacuare? Pai exact in ziua cand unii "rezolvau" problema cu legea educatiei ! Interesant ...
Pai nu am ce face ,dar mintea mea de roman crescut 19 ani in comunist si restul in ceva pentru care inca nu s-au inventat cuvinte ,ma duce la o idee...
Care? Ia uite aici scenariul :lol: :

1.Faza unu: trimit baietii ,din timp, sa vad reactia lui Vadim la o incercare (mult mai timida,de tatonare...) de evacuare din spatiu. Obtin reactia sperata , adica circ ! Painea...mai tarziu ca s-a cam gatat faina. :P

2.Faza doi: trebe sa fac un pic de ceata in jurul legii educatiei si ,eventual, sa-i ocup timpul lui Vadim cu altceva ca sa nu mai tot mi-o bage pe aia cu limba romana, cu unguri ,stiti voi...Ca e unele chestii cu legea asta a educatiei...Care va sa zica ,tinand cont de miscarea anterioara, sunt pregatite fumigenele ...

3.Faza trei: ...
Ati vazut cu totii circul de la televizor care a reusit sa arunce ceva perdele de fum pe faza cu educatia :twisted:
L-ati auzit pe Vadim sa zica ceva de legea educatiei ? Nu prea avea timp :lol:

Se spune ca scopul scuza mijloacele ...

Cam asta este parerea mea despre circul de pe sticla .Painea ,asa cum v-am spus ,undeva mult mai tarziu dupa ce se va scumpi ca si carburantii si multe altele .Guzganii portocalii isi vad linistiti de rontaiala ...
Sa aveti o seara normala . :wink:

Ps: se pare ca deja am trait prea mult in Romania si sunt afectat! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 20:01

Perfect plauzibil...Se folosesc de media cum vor...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2011, 20:27

Vadim = salvarea industriei farmaceutice specializate in calmante. Fara el = faliment!!!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 05 Ian 2011, 20:37

inca un specimen din categoria MEDICAMENTE : http://www.sport.ro/stranieri/comunicat ... norul.html

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2011, 20:44

...mai mare "mut" , nici ca exista
...si il mai asteptam la nationala
...uitati de el
:oops:

Scrie răspuns