Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sint convins ca nu Antonescu poarta vina pentru anularea intalnirii. Asa cum s-a dus pana la Cluj pentru la confruntarea cu Basescu, spre deosebire de Geoana, ar fi mers si acum seara, ca doar nu i-a pierit curajul in cateva zile.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- storm fish
- veteran
Vad ca le amestecam mai rau ca aia lu' vantu' si felix(bine aia asa vor ei
)
A zis cineva ca,crin a refuzat vreo confruntare?
Eu personal am un respect deosebit pentru el.Nu si pentru ce-i in spatele lui.
Daca ajunge in turul 2 e sigur presedinte.
Cat despre geoana....e praf..se vede..fatarnic si ipocrit,se vrea un obama de romania....
nu pot sa uit cand a declarat ca a vb el cu tony blair intr-o discutie particulara....si zicea: ala e premierul Angliei nu al unei tari de 2 lei cum e Romania.Sa se duca-n masa intr-o tara mai buna si sa candideze acolo

A zis cineva ca,crin a refuzat vreo confruntare?
Eu personal am un respect deosebit pentru el.Nu si pentru ce-i in spatele lui.
Daca ajunge in turul 2 e sigur presedinte.
Cat despre geoana....e praf..se vede..fatarnic si ipocrit,se vrea un obama de romania....
nu pot sa uit cand a declarat ca a vb el cu tony blair intr-o discutie particulara....si zicea: ala e premierul Angliei nu al unei tari de 2 lei cum e Romania.Sa se duca-n masa intr-o tara mai buna si sa candideze acolo

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
-
- veteran
Daca ajunge in turul 2 cu Base eu zic ca nu va avea nici o sansa si iar o sugem aiurea cativa ani...Poate ajunge Antonescu in turul 2 printr-o minune si atunci clar stim ce facem...razvan m. scrie:Pai Geoana chiar s-a si dus. Deci mai ramane unul singur sa fie de vina![]()
Nici eu nu il simpatizez pe Geoana, insa daca va ajunge in turul doi cu Basescu, il voi vota fara discutie.

Atatea confruntari, de te doare mintea, dom`le! Se discuta vorbe si se vorbesc discutii. Toate in contradictoriu.
Totusi. Pe cine si ce alegem? Calmul promis de PSD, adica toate sa mearga ca pe roate pentru ei - afaceri, smenuri, tunuri, etc., in coproductie cu securistul Felix si Vantu, sau scandalagiul de Base, care a inceput sa demoleze unele dintre marile asa zise "afaceri" si sa taie unor baieti destepti macaroana? Voi ati vazut vreun sistem ticalosit sa cada in liniste, fara scandal? Eu unul nu. Deci...
Sincer, eu nu il votez pe Base in turul 1, ci pe Oprescu. Dar, daca in turul 2 va trebui sa aleg intre Geoana si Base, tot pe marinar voi pune pecetea.
P.S. Antonescu este o papusa - parerea mea. In spatele lui este T A R I C E A N U & co.!!!
Ati uitat ce a "facut" el pt. tara in ultimii ani? Eu nu!
Si sa nu uitam ca daca Geoana nu iesea luna trecuta cu PSD-ul de la guvernare, Romania ar fi primit ultima transa de la FMI si de la Comisia UE, cu dobanda de 3,7 % si nu cu 7-8-10% cu cat se va imprumuta statul de la bancile interne! Trist, nu?
P.S. Razvan M

Totusi. Pe cine si ce alegem? Calmul promis de PSD, adica toate sa mearga ca pe roate pentru ei - afaceri, smenuri, tunuri, etc., in coproductie cu securistul Felix si Vantu, sau scandalagiul de Base, care a inceput sa demoleze unele dintre marile asa zise "afaceri" si sa taie unor baieti destepti macaroana? Voi ati vazut vreun sistem ticalosit sa cada in liniste, fara scandal? Eu unul nu. Deci...
Sincer, eu nu il votez pe Base in turul 1, ci pe Oprescu. Dar, daca in turul 2 va trebui sa aleg intre Geoana si Base, tot pe marinar voi pune pecetea.
P.S. Antonescu este o papusa - parerea mea. In spatele lui este T A R I C E A N U & co.!!!
Ati uitat ce a "facut" el pt. tara in ultimii ani? Eu nu!
Si sa nu uitam ca daca Geoana nu iesea luna trecuta cu PSD-ul de la guvernare, Romania ar fi primit ultima transa de la FMI si de la Comisia UE, cu dobanda de 3,7 % si nu cu 7-8-10% cu cat se va imprumuta statul de la bancile interne! Trist, nu?
P.S. Razvan M

-
- veteran
-
- veteran