Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bah, nu imi vine sa cred. Vin si eu de la peste ca tot omul, imi iau trei beri sa am pentru marea confruntare electorala televizata, dintre Basescu, Geoana si Antonescu, ma pregatesc de show total..... Si cand colo, Basescu a renuntat ca cica nu s-au inteles staff-urile de campanie.
Asta nu mai are macar o farama de bun simt, acum in ultimul sau ceas in postul de presedinte, ca alt mandat nu mai vede. Ne desconsidera intr-atata incat nici nu mai i se pare necesar sa apara in fata fraierilor care l-au votat, printre care cu rusine tre sa marturisesc ca ma numar, si pe care spera sa ii mai prosteasca inca o data.
Huooo !!!!
Asta nu mai are macar o farama de bun simt, acum in ultimul sau ceas in postul de presedinte, ca alt mandat nu mai vede. Ne desconsidera intr-atata incat nici nu mai i se pare necesar sa apara in fata fraierilor care l-au votat, printre care cu rusine tre sa marturisesc ca ma numar, si pe care spera sa ii mai prosteasca inca o data.
Huooo !!!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
si eu as fi vrut sa vad
dar nu e chiar asa....hai sa zicem toata povestea, nu doar partea aia in care doar Base e de vina
nu doar Basescu a renuntat, ci si Antonescu si Oprescu
din ce am citit, s-a semnat un acord pentru o dezbatere in 5
ulterior, TVR anunta ca dezbaterea va fi in 7.
cineva nu s-a tinut de cuvant aici
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-652 ... sa-tvr.htm
TVR a dorit sa-i includa si pe Vadim si Becali.
dar nu e chiar asa....hai sa zicem toata povestea, nu doar partea aia in care doar Base e de vina
nu doar Basescu a renuntat, ci si Antonescu si Oprescu
din ce am citit, s-a semnat un acord pentru o dezbatere in 5
ulterior, TVR anunta ca dezbaterea va fi in 7.
cineva nu s-a tinut de cuvant aici
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-652 ... sa-tvr.htm
TVR a dorit sa-i includa si pe Vadim si Becali.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
-
- veteran
Pai hai povesteste-ne tu programele lor electorale, daca esti atat de bine pregatit.
Desi citesc presa si urmaresc emisiunile politice de la tv, mai ascult si radioul, nu am vazut pana acum programul vreunui candidat. Crede-ma ca nici nu voi face cercetari sa il aflu.
Poate il aflam acum seara, daca veneau pulele astea la confruntare
Desi citesc presa si urmaresc emisiunile politice de la tv, mai ascult si radioul, nu am vazut pana acum programul vreunui candidat. Crede-ma ca nici nu voi face cercetari sa il aflu.

Poate il aflam acum seara, daca veneau pulele astea la confruntare

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
- storm fish
- veteran
Sunt dezamagit de gandirea unora din topicul asta:Ia cititi stimabili.
decalartie ora 19:35
geoana:Vin la orice fel de intalnire ,oricand!
Rep: ati veni la o confruntare cu ce 2 contracandidati ,basescu si crin?
M.G. Eu voi veni la o confruntare cu unul din cei doi in turul doi,acum doream o confruntare cu mai multi candidati.
altu:
crin: se pare ca domnul hrebengiuc si gusa nu i-au dat voie lui mircea geoana alaturi de mine si basescu intr-o confruntare.In urma unei discuti cu Sass(SEF TVR) staful lui geoana a refuzat o confruntare in trei plecand din tvr.Asta dupa ce geoana promisese ca doreste o confruntare in trei.
astept pe base sa vedem si explicatia lui
Vadim...ala e tot asa...delirium tremens
Mai Razvane...aveam pretentii..pai stiu si eu sa deslusesc ce zic oameni pe sticla....

decalartie ora 19:35
geoana:Vin la orice fel de intalnire ,oricand!
Rep: ati veni la o confruntare cu ce 2 contracandidati ,basescu si crin?
M.G. Eu voi veni la o confruntare cu unul din cei doi in turul doi,acum doream o confruntare cu mai multi candidati.
altu:
crin: se pare ca domnul hrebengiuc si gusa nu i-au dat voie lui mircea geoana alaturi de mine si basescu intr-o confruntare.In urma unei discuti cu Sass(SEF TVR) staful lui geoana a refuzat o confruntare in trei plecand din tvr.Asta dupa ce geoana promisese ca doreste o confruntare in trei.
astept pe base sa vedem si explicatia lui
Vadim...ala e tot asa...delirium tremens
Mai Razvane...aveam pretentii..pai stiu si eu sa deslusesc ce zic oameni pe sticla....

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....