camera foto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 11 Iun 2007, 22:51

tot canon iti recomand si eu, un a550 sau a560 daca vrei ceva mai ieftin si ok din punct de vedere calitativ
daca mai aloci ceva bani o ideea ar fi s3 care ar trebui sa fie ceva mai ieftin acum de cand a aparut s5 (problema s-urilor e ca sunt mai mari si mai grele)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Iun 2007, 23:06

Kodak , am avut unu , il regret si acu, comparativ am si un Canon, care dupa cum spun si colegii e mai bun ca celelalte marci, dar Kodak a ramas in sufletu meu raport calitate pretz, sa zicem ca la 512MB inregistram 640x480 o ora si ceva cu un Canon bagi la 1 min 40MB fa si tu calculele, plus ca baga si zgomot, atat la poze cat si la filmare :cry: stay ca incarc o poza cu Kodaku(i sa blocat diafragma aia care se declanseaza cand capteaza poza, si nu stiu niciun service :( ) cam sa vedeti ce am putut face cu el :)

Imagine

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 12 Iun 2007, 06:02

I love my sony. :D
Am un prieten care lucreaza la un call center pt canon si la aparate apar o gramada de distractii, pe mine m-a convins sa uit de ele. (Cica nu ar fi cele mai fiabile)

@pikeman Si eu regret Kodak-ul tau :(

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 12 Iun 2007, 09:29

Canon PowerShot A450,A460,Canon PowerShot A530,A550,sunt niste aparate foarte bune,cu un senzor si o optica excelenta,au si ceva setari manuale,merg pe baterii obisnuite AA,gasesti acumulatori peste tot,folosesc carduri SD,care sunt mai ieftine fata de ce folosesc alte aparate memory stick-sony sau xd-fuji,olympus,au cam tot ce trebuie unui incepator si nu numai.

uite aici niste siteuri cu teste si review-uri la aparate de fotografiat digitale;
http://www.dpreview.com
http://www.dcresource.com

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Iun 2007, 09:39

pikeman, no offense, dar ce a reusit deosebit kodak-ul in poza aia? :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Iun 2007, 09:39

Si pe cnet gasesti reviews bune.
Numa sa nu te pufneasca plansul cand vezi ce ieftine sunt "acolo" :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Iun 2007, 10:08

konica minolta dimage e500...brand apus.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Iun 2007, 11:19

Adi_ scrie:pikeman, no offense, dar ce a reusit deosebit kodak-ul in poza aia? :?
este o poza din zbor in casa cu blitz fara alte jmecherii, cu un aparat fara stabilizator optic, poti prinde cu un aparat de 150 Euro o poza dasta, fara sa iti iasa deplasata? sau stearsa...efectiv am miscat instant mana spre pasare si ma asteptam la o poza de nimereala nu claritatea asta, totusi un canar care da in aripi parca se misca, nu? :lol: acu am Canon PowerShot A530, ma chinui sa setez si blitz si luminozitate si tot ca sa fac o poza, nu imi pare asa user friendly plus ca ies poze zgomotoase, noaptea dureaza aprox 20 de secunde pana poti face urmatoarea poza, o porblema remarcata de un amic care lucreaza la Canon, nu stiu daca e valabila numai la modelu asta....in rest, e no offense :wink:

P.S. nu uitati ca se vorbeste de un aparat eftin , asa ca lasati Sony deoparte :twisted:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Iun 2007, 11:29

pikeman scrie:
Adi_ scrie:... totusi un canar care da in aripi parca se misca, nu? :lol:

pfuuu, puteam sa jur ca e papagal. :D

eu ma impac bine cu Sanyo Xacti J4, acu un an am izghit unul de pamant (s-a uschit blocul optic)si mi-am luat din nou modelul asta. de ce? e singurul din gama care face film cu sunet. bine, am platit un pic mai bine de jumatate de pret, ce sa-i faci...uzura morala.
ete:
J4

nu e un aparat de fitze dar e compact si face poze bune.
mai putin la pesti, mai mult la peisaje. :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Iun 2007, 11:30

sorry, post dublu.
apropos, camera (J4)e in jur de 500 lei.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns