camera foto !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
camera foto !
as dori un aparat foto ! nu caut ceva profesional gen DSLR ! FOLOSESC UN SONY DSC T-33 de vre-o 6 ani dar a inceput sa dea semne d3e oboseala ! poate ma ajutati cu o idee ceva ??
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Re: camera foto !
daca e vorba doar despre pescuit mergi pe mana astuia:
http://www.pentaximaging.com/digital-ca ... _GPS_Green
sau varianta mai noua WG-2-GPS.
daca il vrei si pentru alte intrebuintari atunci m-as orienta spre un SLR-Like care iti ofera mult mai multe posibilitati decat un compact clasic ...
http://www.pentaximaging.com/digital-ca ... _GPS_Green
sau varianta mai noua WG-2-GPS.
daca il vrei si pentru alte intrebuintari atunci m-as orienta spre un SLR-Like care iti ofera mult mai multe posibilitati decat un compact clasic ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- wildexplorer
- utilizator constant
Pentru usurinta in utilizare si performanta recomand si eu DSLR-like (bridge). Personal as alege Nikon sau Canon. Acum, depinde ce urmaresti ,fotografiezi in mod automat sau manual, ai nevoie de zoom sau lumina, etc. In functie de nevoile personale poti alege.
Iti recomand F64.ro
Fire intinse si lumina buna!
Iti recomand F64.ro
Fire intinse si lumina buna!
Nu sunt expert in aparate foto, dar pentru a lua o decizie, cred ca ar trebui sa-ti raspunzi la cateva intrebari (o sa-ti mai limiteze optiunile)i:
- ce buget ai alocat? (cred ca ii un factor existential)
- la ce o sa-l folosesti? (imagini indoor, outdoor)
- daca ai ceva preferinte personale? (de ex: mie imi place functia pamorama, imi place sa incapa in buzunat, etc..)
La compacte is decente Canon si Fuji (nu vreau sa stranesc "valuri", dar Sony e mult mai slow ca un fuji, dar ies poze mai bune, iar despre Nikon am citit multe review negative la compacte pe emag, restu firmelor nu ma pronunt)
Ca si firme recomand si eu...f64 si emag.

- ce buget ai alocat? (cred ca ii un factor existential)
- la ce o sa-l folosesti? (imagini indoor, outdoor)
- daca ai ceva preferinte personale? (de ex: mie imi place functia pamorama, imi place sa incapa in buzunat, etc..)
La compacte is decente Canon si Fuji (nu vreau sa stranesc "valuri", dar Sony e mult mai slow ca un fuji, dar ies poze mai bune, iar despre Nikon am citit multe review negative la compacte pe emag, restu firmelor nu ma pronunt)
Ca si firme recomand si eu...f64 si emag.

Multa lume, putini oameni...
Credeti ca de acum 2 luni pe grecu tot dilema asta il macina? 

- wildexplorer
- utilizator constant
poate mai sunt si altii care vor o camera foto strecurata in ranita si se inspira de aci!ULK scrie:Credeti ca de acum 2 luni pe grecu tot dilema asta il macina?

...exact...tocmai de aceea ma uitam aici....sa vad recomandari a unor persoane care cunosc cat de cat.
Care ar trebui sa fie cerintele minime a unui aparat foto sau a unei camere de filmat? Zic si eu.....poate ma trezesc sa dau cc700ron pe o camera de filmat si ,ne fiind un cunoscator, sa realizez ca ar fi trebuit sa mai adaug 100roni pt a avea ceva cat de cat de calitate
Care ar trebui sa fie cerintele minime a unui aparat foto sau a unei camere de filmat? Zic si eu.....poate ma trezesc sa dau cc700ron pe o camera de filmat si ,ne fiind un cunoscator, sa realizez ca ar fi trebuit sa mai adaug 100roni pt a avea ceva cat de cat de calitate

Pe Youtube sint reviews-uri cu demonstratii multe...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- George1985
- veteran
Daca ai decat un buzunar disponibil pentru o camera foto sunt cateva modele bunicele la vreo 700-800 ron,noi.
Daca poti sa iei dupa tine un aparat mai mare se merita un DSLR, chiar si cel mai "slab". Sh daca e sa fie in stare foarte buna!
Daca poti sa iei dupa tine un aparat mai mare se merita un DSLR, chiar si cel mai "slab". Sh daca e sa fie in stare foarte buna!
- George1985
- veteran
Si inca ceva, fugiti cat de tare puteti de Fujifilm!!!