camera foto !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Re: camera foto !

Mesaj de anem » 19 Feb 2013, 09:40

George1985 scrie:Si inca ceva, fugiti cat de tare puteti de Fujifilm!!!
:shock: :shock: :shock: ... au scos cei de la Fuji anumite aparate ce baga in buzunar multe concurente pe care platesti mult mai multi bani. chiar nu sunt de acord cu "fugitul" asta George.

la fel lumea imi spunea sa fug de Panasonic ... am doua acasa :wink: si doar pretul m-a facut sa optez pentru alta camera ca altfel venea si a treia ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Feb 2013, 09:48

George1985 scrie:Si inca ceva, fugiti cat de tare puteti de Fujifilm!!!
De ce sa fugim George, numai acum vreo 2 sau 3 ani au iesit pe locul 2 dupa Nikkon, in toate domeniile ;)
Eu am un jaf de Fujifilm Finepix av, scoate niste super poze, am dat pe el 300 ron acum vreo 3 ani, am vazut aparate de 800-900 ron care nici pe departe nu scotea poze la nivelul astuia ;)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Feb 2013, 10:05

Fac o rectificare, stiam ceva dar nu prea exact...
Fujifilm era pe locul 4 parca anul trecut, pe locul 2 a fost la vanzarea de camere foto...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 19 Feb 2013, 17:21

Chiar sunt curios sa vad o superfotografie facuta cu un Fuji!
@sorinB astept!

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 19 Feb 2013, 21:18

anem scrie:
George1985 scrie: la fel lumea imi spunea sa fug de Panasonic ... am doua acasa :wink: si doar pretul m-a facut sa optez pentru alta camera ca altfel venea si a treia ...
Despre Panasonic n-am auzit sa fie nerecomandate, daca aud acum e prea tarziu :headbash:
Am si eu un FZ8 care functioneaza excelent si are cativa ani in spate, de altfel este Made in Japan, aici o fi explicatia?
Am incercat sa fac ceva fotografii cu niste modele Fuji si,cel putin acele modele(nu mi-am batut capul sa tin minte numele), erau praf!
:respekt:
P.S. Inca astept fotografiile...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Feb 2013, 14:54

FZ 8 este o camera care indeplineste cam toate cerintele unui amator, mai ales daca e Made in tara soarelui rasare. O am de multi ani si nu m-a dezamagit in nici o situatie. Daca vorbim de fotografii profesionale, atunci e alta discutie.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Feb 2013, 16:19

Nu am cum sa iti trimit poze cu Fuji-ul pentru ca eu nu am niciunul pe acasa … in schimb anumiti amici au, plus frate-miu un S6500 daca imi aduc bine aminte si ce am vazut mi-a placut ... si mi-a placut mult de tot. ulterior l-a schinbat cu un LX5 datorita gabaritului si nevoii de bagaje cat mai compacte necesare locurilor prin care merge. Anumite modele in schimb sunt intr-adevar dezamagitoare dar nici nu poti avea prea mari asteptari de la un aparat ce costa 60-80 de euro.

Panasonic in urma cu ceva ani nimeni nu le recomanda, ca au sunet mare de imagine (si il au) la tot ce depaseste ISO200 (sunt cazuri in care e prezent si la ISO100), ca aia nu fac aparate foto si mai stiu eu ce alte minuni. Nu mai retin primul model pe care il am acasa (oricum ceva sapuniera) care in ciuda unui pret mic facea poze decente dupa care a urmat un FZ18 care cu exceptia ISO-ului nu am nimic sa ii reprosez in ceea ce priveste calitatea imaginilor iar ulterior, dupa ce l-am carat cu mine la pescuit si din cauza umezelii nu mai merge blitz-ul :lol: am zis ca urmatorul aparat va fi unul water proof, dust proof, shock proof etc de care sa ma doara capul. Initial am vrut sa iau ceva din seria DMC-FT dar datorita pretului (nu mi-a placut nici aspectul – parea o camera dintr-aia ultra-slim pentru fitosii care cauta camere cat mai micute) am preferat sa iau un Pentax Optio WG1-GPS care face poze decente si de care la propriu ma doare capul. Am intrat cu el in apa, l-am scapat PE PIETRE, nu il spal sau nu il curat si pana acum merge mai mult decat OK si il recomand oricui vrea un aparat de pescuit fara pretentii de a face fotografii ... ci poze.

cine vrea sa faca fotografii ... sa se orienteze catre un DSLR, dar nu folosit pe modul AUTO cum am vazut ca fac majoritatea :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Feb 2013, 19:33

daca pescui nu e timp de fotografii.... poate de poze.... :twisted:

semnat : un posesor de DSLR pe auto de mult :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 22 Feb 2013, 11:23

Este vorba despre "zgomot de imagine", de sunet n-am auzit :mrgreen:
Dslr pe auto...mai bine un FZ8 bine folosit sau ceva asemanator! Oricum Dslr-ul este peste 90% dintre modelele compacte/bridge, dar este pacat sa-l cumperi doar pentru auto...
P.S. Fotografiile le asteptam de la SorinB

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 22 Feb 2013, 11:52

George1985 scrie: P.S. Fotografiile le asteptam de la SorinB
George,
daca vrei sa vezi cum ies pozele, poti sa cumperi un aparat dintr-asta, e ieftin, acum e sub 300 ron... ;)
Chiar nu stiu ce pretentii poti sa ai la 300 ron, insa asta face treaba buna...
Cand l-am cumparat eu, am cerut informatii despre ce sa iau si majoritatea mi-au recomandat Fujifilm, si nu imi pare rau deloc...
Numa' bine.

Scrie răspuns