Nu am cum sa iti trimit poze cu Fuji-ul pentru ca eu nu am niciunul pe acasa … in schimb anumiti amici au, plus frate-miu un S6500 daca imi aduc bine aminte si ce am vazut mi-a placut ... si mi-a placut mult de tot. ulterior l-a schinbat cu un LX5 datorita gabaritului si nevoii de bagaje cat mai compacte necesare locurilor prin care merge. Anumite modele in schimb sunt intr-adevar dezamagitoare dar nici nu poti avea prea mari asteptari de la un aparat ce costa 60-80 de euro.
Panasonic in urma cu ceva ani nimeni nu le recomanda, ca au sunet mare de imagine (si il au) la tot ce depaseste ISO200 (sunt cazuri in care e prezent si la ISO100), ca aia nu fac aparate foto si mai stiu eu ce alte minuni. Nu mai retin primul model pe care il am acasa (oricum ceva sapuniera) care in ciuda unui pret mic facea poze decente dupa care a urmat un FZ18 care cu exceptia ISO-ului nu am nimic sa ii reprosez in ceea ce priveste calitatea imaginilor iar ulterior, dupa ce l-am carat cu mine la pescuit si din cauza umezelii nu mai merge blitz-ul

am zis ca urmatorul aparat va fi unul water proof, dust proof, shock proof etc de care sa ma doara capul. Initial am vrut sa iau ceva din seria DMC-FT dar datorita pretului (nu mi-a placut nici aspectul – parea o camera dintr-aia ultra-slim pentru fitosii care cauta camere cat mai micute) am preferat sa iau un Pentax Optio WG1-GPS care face poze decente si de care la propriu ma doare capul. Am intrat cu el in apa, l-am scapat PE PIETRE, nu il spal sau nu il curat si pana acum merge mai mult decat OK si il recomand oricui vrea un aparat de pescuit fara pretentii de a face fotografii ... ci poze.
cine vrea sa faca fotografii ... sa se orienteze catre un DSLR, dar nu folosit pe modul AUTO cum am vazut ca fac majoritatea

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...