camera foto la apa

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Re: camera foto la apa

Mesaj de kzoli » 11 Aug 2013, 09:33

Eu am incercat si cu una asemanatoare ca aceasta : http://www.seifurile.ro/accesorii-seifu ... ry-ro.html, insa fara efect vizibil :( ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Aug 2013, 10:05

Orice as face display-ul ramane alb complect .Deschide obiectivul,il inchide dar cam atat.Alte comenzi canci.Am gasit pe e.bay una identica,nou nouta.Ramene sa ma hotarasc ce fac.Chestia nasoala ca ieri mi-am udat un pic telefonul....e la uscat :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Aug 2013, 10:16

zip lock si ai terminat treaba cu udatul din neatentie :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Aug 2013, 07:33

tavistan scrie:Ilie, :( :( :( :( :( :( :(
Da' tot imi pare bine ca am reusit sa dam o gherla impreuna! :lol:
Bre TavitzaSan ... te sun ieri sa vorbim despre locatia X (ca deh eram la pesti) si cand colo...tu...telefon inchis! Poi asa se face? Din cauza ta in loc sa caut pestravu unde trebe am pescuit tot satul :lol: te tiu minte :p
Bine ca te dai cu SVF de-i pica aparatu.n apa....crek daca raspundeai la telefon imi chica si mie aparatu :lol: sa stie si el cine e de vina defapt :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 12 Aug 2013, 08:31

Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Aug 2013, 08:36

care toti ma ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Aug 2013, 08:51

tavistan scrie:Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii? :lol:
Aha,d'aia intra casuta cand te-am sunat...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Aug 2013, 09:36

tavistan scrie:Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii? :lol:
eu nu te cred, o poza la telefon facuta cu aparatul SVF-ului ar fi mai elocventa :twisted: :lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Aug 2013, 19:46

E cald si la telefoane, aparate foto... se racoresc isi ei in rauri, lacuri :( :)))))))))))))))))

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 20 Aug 2013, 01:13

N am avut rabdare sa citesc tot topicul,am prins ideea ,dar hai sa fim seriosi orezz? sare? mai lipsea sa i ziceti sa dea cu knorr sau delikat...Eu am un procedeu pentru lucrurile scapate in apa: 1 primu lucru scos baterie/decuplat alimentare,2 demontat imediat sau pus la uscat(uscatul simplu nu functioneaza deoarece apa oxideaza piesele) daca nu se poate demonta in scurt timp,(demontarea totala,fiecare piesa,fiecare subansamblu),3 curatat cu alcool tehnic,puteti imbiba circuitele in alcool atat timp cat nu sunt alimentate,4 sprei special pt contacte si reasamblare. Dupa toata procedura asta aveti sanse 50%-daca ati scos bateria in timp util.

Scrie răspuns