camera foto la apa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: camera foto la apa
Eu am incercat si cu una asemanatoare ca aceasta : http://www.seifurile.ro/accesorii-seifu ... ry-ro.html, insa fara efect vizibil
...

Orice as face display-ul ramane alb complect .Deschide obiectivul,il inchide dar cam atat.Alte comenzi canci.Am gasit pe e.bay una identica,nou nouta.Ramene sa ma hotarasc ce fac.Chestia nasoala ca ieri mi-am udat un pic telefonul....e la uscat 

Bre TavitzaSan ... te sun ieri sa vorbim despre locatia X (ca deh eram la pesti) si cand colo...tu...telefon inchis! Poi asa se face? Din cauza ta in loc sa caut pestravu unde trebe am pescuit tot satultavistan scrie:Ilie,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da' tot imi pare bine ca am reusit sa dam o gherla impreuna!

Bine ca te dai cu SVF de-i pica aparatu.n apa....crek daca raspundeai la telefon imi chica si mie aparatu

Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii? 

care toti ma ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Aha,d'aia intra casuta cand te-am sunat...tavistan scrie:Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii?
eu nu te cred, o poza la telefon facuta cu aparatul SVF-ului ar fi mai elocventatavistan scrie:Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii?

E cald si la telefoane, aparate foto... se racoresc isi ei in rauri, lacuritavistan scrie:Mah, o sa razi da' eu n-am avut telefon tot pentru ca i-am facut baie... ce puii mei am patit cu totii?

- ovi_vl
- utilizator constant
N am avut rabdare sa citesc tot topicul,am prins ideea ,dar hai sa fim seriosi orezz? sare? mai lipsea sa i ziceti sa dea cu knorr sau delikat...Eu am un procedeu pentru lucrurile scapate in apa: 1 primu lucru scos baterie/decuplat alimentare,2 demontat imediat sau pus la uscat(uscatul simplu nu functioneaza deoarece apa oxideaza piesele) daca nu se poate demonta in scurt timp,(demontarea totala,fiecare piesa,fiecare subansamblu),3 curatat cu alcool tehnic,puteti imbiba circuitele in alcool atat timp cat nu sunt alimentate,4 sprei special pt contacte si reasamblare. Dupa toata procedura asta aveti sanse 50%-daca ati scos bateria in timp util.