camera foto la apa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: camera foto la apa
Eu as zice sa nu strici orezul de pomana.

ilie
se pare ca nu mai recuperezi nici o camera foto, dar te-ai ales cu un pilaf de milioane
sory,
imi pare rau de pierderea ta
se pare ca nu mai recuperezi nici o camera foto, dar te-ai ales cu un pilaf de milioane

sory,
imi pare rau de pierderea ta
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ma gandeam sa fac pana la urma un gulas
.

Si pentru chestia asta era un shortcut; pe care l-ai ratat!SVF scrie:Ma gandeam sa fac pana la urma un gulas.

Pai am zis ca vin si eu daca mai stateai oleaca
Dar oricum ala daca-mi aduc aminte,parca o fo'vineri,nu?

Nu ai ce sa faci, din pacate este bun de aruncat, insa nu incearca cu sare... corodeaza si oxideaza ... incearca orezul sau praful de orez...
Tot cu un sony am patit si eu( a cazut din caiac), S80 parca, un model mai vechi dar scotea imagini bune ...din pacate nu se putea face nimic desi am desfacut imediat acolo pe malul apei in bucati si am lasat toata dupamasa la uscat ...am trimis la reparat, am platit si diagnosticarea aproximativ 100 lei + transport si au zis ca trebuie schimbata nu stiu ce cip si practic nu se merita reparat au zis un pret de 130 euro + tva+ manopera
... si garantie nimic ...
Apropo Nikon a scos un model "low cost" pe piata, care rezista la apa pana in 3 m si este undeva la numai 330 -350 lei ... si rezista la apa in mod sigur am vazut in vara asta la mai multe persoane ata pe mures cat si in piscina...
Tot cu un sony am patit si eu( a cazut din caiac), S80 parca, un model mai vechi dar scotea imagini bune ...din pacate nu se putea face nimic desi am desfacut imediat acolo pe malul apei in bucati si am lasat toata dupamasa la uscat ...am trimis la reparat, am platit si diagnosticarea aproximativ 100 lei + transport si au zis ca trebuie schimbata nu stiu ce cip si practic nu se merita reparat au zis un pret de 130 euro + tva+ manopera

Apropo Nikon a scos un model "low cost" pe piata, care rezista la apa pana in 3 m si este undeva la numai 330 -350 lei ... si rezista la apa in mod sigur am vazut in vara asta la mai multe persoane ata pe mures cat si in piscina...
Merita incercat cu orez. Eu am scufundat in cada, ipadul de pe care tastez acum. Mai are vreo doua zone un pic mai albe pe ecran, dar care dispar pe zi ce trece. Din cand in cand usuci usor orezul in cuptorul cu microunde. Lasa-l vreo saptamana.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Eu cu orez "am reusit sa readuc la viata" un Benq care in afara de blitz a revenit complet desi a stat cateva ore bune pe fundul muresului ...
-
- veteran
Foloseste http://ro.wikipedia.org/wiki/Silicagel , il gasesti in cutiile de pantofi s.a. .