S-ai tuf cu localele lor ' de hoti si infractori toti.......zamfi scrie:@ovidiu
Si sa fi atent ce o muscam dupa "locale"...Adica dupa data de 1 ....
Benzina 5 lei/litru?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
SCLAVAGISM DE TIP MODERN........
DACA SE FACE 5 LEI.....DE LA 1 IUNIE.....O SA SE IMBOGATEASCA PSIHOLOGII DIN ROMANIA,,,,ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR..SA TE FEREASCA DUMNEZEU DE CAPITALISMUL DE TIP SOVIETIC PRACTICAT IN ROMANIA....SCLAVAGISM DE TIP MODERN.... 
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 54891.html
Priviti aici oameni buni....motoare cu apa. Pentru barci nici nu tre sa mai treci in veci pe la Peco. E prea mare Mafia asta mondiala pentru a intra in productie asa ceva

Priviti aici oameni buni....motoare cu apa. Pentru barci nici nu tre sa mai treci in veci pe la Peco. E prea mare Mafia asta mondiala pentru a intra in productie asa ceva
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
- costica_fishing
- veteran

ai vreo retinere ca exista deja tehnologie pentru a misca ceva fara petrol?
dar mi se pare evident ca peste jumatate din industria mondiala e construita in jurul afacerilor cu petrol (rafinarii, fabrici de masini, tarile arabe, Rusia, etc....) Asa ca nu prea e mare interes in a populariza ceva care o sa lase jumatate din industria mondiala fara obiect...
Cu cat e mai scumpa benzina, cu atat mai bine pt unii. oarecum putini, dar foarte influenti...
Parerea mea...
Cum ar fi sa faci o masina care sa mearga cu hidrogen? Teoretic posibil (parca am si vazut ca BMW a facut asa ceva si mai si producea vreo 200 hp).
Basca nu polueaza...
Dar, inafara ca e f scumpa tehnologia, dupa aia ce sa ii mai vinzi aluia? pierzi prea multi bani...
dar mi se pare evident ca peste jumatate din industria mondiala e construita in jurul afacerilor cu petrol (rafinarii, fabrici de masini, tarile arabe, Rusia, etc....) Asa ca nu prea e mare interes in a populariza ceva care o sa lase jumatate din industria mondiala fara obiect...
Cu cat e mai scumpa benzina, cu atat mai bine pt unii. oarecum putini, dar foarte influenti...
Parerea mea...
Cum ar fi sa faci o masina care sa mearga cu hidrogen? Teoretic posibil (parca am si vazut ca BMW a facut asa ceva si mai si producea vreo 200 hp).
Basca nu polueaza...
Dar, inafara ca e f scumpa tehnologia, dupa aia ce sa ii mai vinzi aluia? pierzi prea multi bani...
near the beer
eee, Costica, ce te mai pricepi la teoria conspiratiei...
desi, macar pe jumatate cred ca ai dreptate!
desi, macar pe jumatate cred ca ai dreptate!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team