Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Oct 2005, 21:08

Sondaj Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un esec total. * In Africa nu stiau ce inseamna 'alimente'. * In Europa de Vest nu stiau ce inseamna 'lipsa'. * In Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie'. * In America de Sud nu stiau ce inseamna 'va rugam'. * Iar in S.U.A. nu stiau ce inseamna 'restul lumii'

lute
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lute » 12 Oct 2005, 21:52

Cica prinde unu pestisoru de aur.
- Da-mi drumu ca iti indeplinesc o dorinta!
- Cum numa una? parca erau 3...
- Pai numa una ca is inca pui si nu am licenta... . Gandeste-te bine si zi!
Sta omu ce sta si zice:
- Vreau de acuma sa pis numa whiskey!
Noa arunca asta pestele inapoi si merge acasa la nevasta si ii cere 2 pahare cu gheata. Le baga sub masa si pisa in ele dupa care incepe sa bea si ii da si la nevasta-sa.Ea nu, cum sa beie asa ceva...
A doua zi vine omu de la pescuit si iar cere 2 pahare cu gheata. Pisa asta in ele bea el si nevasta-sa care o vazut ca chiar ii whiskey bea si ea. Se imbata de numa numa, da asta pe ea ...etc .
A treia zi vine omu acasa ars de soare , fara peste si zice:
- Femeie da-mi un pahar!
- Cum? numa unu? da vreau si io!
- Lasa ca azi bei direct din sticla!...
Carasu cu barba neagra...

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 13 Oct 2005, 20:10

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

noname
veteran
veteran

ffg

Mesaj de noname » 14 Oct 2005, 13:26

super nene...!!! :D

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 14 Oct 2005, 17:37

Every day, a male co-worker walks up very close to a lady standing at
the
coffee machine, inhales a big breath of air and tells her that her hair
smells nice.

After a week of this, she can't stand it anymore, takes her complaint to
a supervisor in the personnel department and states that she wants to
write a sexual harassment grievance against him.

The Human Resources supervisor is puzzled by this decision and asks,"
What's
sexually threatening about a co-worker telling you your hair smells
nice?"

The woman replies, "It's Keith, the dwarf."
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Oct 2005, 19:27

Un trib de bastinasi prinde un grup de turisti format dintr-un american, un englez si un moldovean. Seful tribului le comunica acestora: - Cine îmi spune un cuvânt din limba engleza care nu-l stiu, îi dau drumul acasa. Americanul: - Butterfly! Seful de trib: - Bai, da' eu am facut cursuri la Oxford, crezi ca nu stiu ca înseamna fluture? Hai la cârnati cu tine!!! Englezul: - Butterfly! Seful de trib: - Ba si tu esti prost. Înseamna fluture. Hai, la pasta de mici cu tine! Moldoveanul: - Butterfly-li! Seful de trib dupa îndelungi strofocari: - Bai, asta nu mai stiu. Spune-mi ce înseamna si poti pleca acasa! - Fluturi-li!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Oct 2005, 19:29

Vorbeau un moldovean si un oltean. Întreaba olteanul: - La voi mortii se îngroapa cu popa? Si moldoveanul: - Nu la noi popa ramâne afara

I: Cum se numeste pe moldovieneste garda de corp? R: Strajar(din Bodyguard)

I: Cum se numeste pe moldoveneste filmul "Salvati de clopotel"? R: Izbaviti di talangutza.

I: Care-i treaba la Suceava? R: Bei, manânci si stai dijeaba.

I: Care-i deviza moldoveanului? R: Viata-i scurta.Daca tot n-o putem lungi, hai s-o facem lata!

I: Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri "creier pane"? R: Mimorie di porc prajita

I: Care e bancul cu IBM la moldoveni? R: Ai biem o bere!

I: Ce fel de anunturi se difuzeaza la metroul moldovienesc? R: Pazea ca sa lichiesc ushili.Urmiaza stazia Primavierii, cu podisca pi partia driapta.

I: Ce îsi scriu mai nou ardelenii pe poarta în loc de "câine rau"? R: Moldovean în gazda.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Oct 2005, 19:30

O tipă intră la medic: -Copilul nu se simte bine! -Dezbrăcaţi-vă! -De ce? -Să vă fac altul, că ăsta moare...

Ce inseamna a avea curaj? Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat, intra in casa, o vede pe nevasta-sa cu o matura in mana si o intreaba: - Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Oct 2005, 09:25

Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului: -Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau o bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca nu ma mai intereseaza cum iti sta parul. :)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Oct 2005, 10:10

cica un moldovean facuse pana de cauciuc undeva pe munte, noaptea...frig...ploaie.
cum muncea el asa la roata.. trece un ardelean cu o desaga in spate fluierand o doina... si zice:
-No, meri la cluj?
Asta, suparat leoarca ii raspunde cu naduf:
- Eee, ma duc in p..a!
Da' ardeleanu zice:
- No, meri sanatos ca io marg la cluj!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns