Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Iul 2011, 14:23

Dupa multa vreme, Popescu isi scoate nevasta la restaurant.. Cand isi lasa pardesiele, garderobiera zambeste:
– Buna seara, domnule Popescu!
Nevasta il interogheaza imediat:
– De unde te stie asta!? Tu ai mai fost aici fara mine!
– Nu, draga, a fost femeie de serviciu la noi la firma!
Se aseaza. Vine chelnerul:
– Buna seara, domnule Popescu, la aperitiv ca de obicei?
Sotia se face vanata:
– Aha! Te cunoaste si stie si ce-ti place!
– Da, sigur, a lucrat la noi la bufet, dar s-au facut restructurari.
Scena se repeta cu tot personalul din restaurant, inclusiv portarul care le cheama un taxi. In masina femeia explodeaza:
– Tu ma crezi proasta, adica eu nu-mi dau seama ca..., vorbind intr-un torent tot drumul, pana ce soferul se intoarce razand:
– Dom’ Popescu, pe cinstea mea, din cate curve am dus cu dv., asta-i cea mai a dracului !

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 17 Iul 2011, 12:08

Un evreu se duce la rabin, si ii spune:
- Rabi, nu stiu ce sa ma fac cu fiul meu, pentru ca desi l-am crescut in spiritul religiei mozaice si am avut grija ca el sa respecte mereu caile si legile iudaice, mi-a spus ca vrea sa devina crestin. Cu ce am gresit?
La care rabinul raspunde:
- E interesant ca ma intrebi tocmai pe mine, pentru ca si eu l-am crescut pe fiul meu cat am putut de bine, si l-am ingrijit, si am avut grija sa respecte CALEA, dar si el mi-a spus ca vrea sa devina crestin.
- Bine, si ce ati facut?
- Am cautat raspunsul la Dumnezeu.
- Si?
- Si El mi-a raspuns: "E interesant ca ma intrebi tocmai pe mine, pentru ca si eu..."

Hitler se duce la astrologul sau si il intreaba cand va muri. Acesta, dupa ce ii consulta harta astrala, ii spune:
- Vei muri intr-o zi de sarbatoare evreiasca!
- Cum asa?
Pai in orice zi ai muri, va fi o sarbatoare evreiasca...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 17 Iul 2011, 17:15

Într-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspeţi recruţi li se prezintă pentru prima oară un tanc.
Plutonierul comandant de grupă începe sa le explice:
- Tancul este de tip T-55, fabricat în URSS. Are cineva vreo întrebare?
Nimeni nu întreabă nimic.
- Pe tanc, se află instalat un aruncător de grenade calibrul 120. Are cineva vreo întrebare?
Nimeni nu întreabă nimic.
- Tot pe tanc avem o staţie de comunicaţii radio. Are cineva vreo întrebare?
Un soldat ridică mâna timid.
- Da, soldat, spune!
- Domnule plutonier, staţia radio e pe lămpi sau pe tranzistori?
- Băi, pentru tâmpiţi ca tine o să repet: este pe tanc!
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Iul 2011, 20:01

:lol:
...Si tancul este ingropat in pamant cu teava la 45 de grade ,orientata in sus!Si unii il gasesc cand sapa prin gradina sa-si faca fantana! Cu doi tanchisti in el care joaca table! Asa-i Adi ? :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 17 Iul 2011, 20:18

Aline, avand in vedere ca si eu sunt tanchist, instruit in Caracal, ma gandesc care or fi aia de mai joaca table pe seceta asta. Nu i-o fi gasit Basescu sa-i restructureze. si ca sa vezi ca ma pricep, Tancul se numeste T55-100 ( s-a inceput fabricatia in 1955 si are tun de calibrul 100mm)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Iul 2011, 08:57

wrong answer!!!

Adi,
aia din tanc erau nemti mah, ai uitat??
da la's ca iti aduci tu aminte vineri :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Iul 2011, 15:52

adiwolf scrie:wrong answer!!!

Adi,
aia din tanc erau nemti mah, ai uitat??
da la's ca iti aduci tu aminte vineri :lol:
Corect!

:lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 18 Iul 2011, 16:04

Corect ! :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Iul 2011, 17:30

O blonda intr-o masina, suparata ca auzea la radio bancuri cu blonde, opreste masina, smulge casetofonul, se da jos si incepe sa sara pe el. In momentul ala, vede alta blonda intr-un lan de griu vislind de zor intr-o barca. Suparata, ea incepe sa strige:
- Din cauza ta se fac bancuri cu blonde! Ai noroc ca nu stiu sa inot ca iti aratam eu tie...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 23 Iul 2011, 20:22

Un cuplu de tineri casatoriti au decis sa-si petreaca luna de miere la o pensiune izolata la munte.
S-au cazat intr-o sambata si n-au mai iesit timp de cinci zile. Ingrijorati de soarta lor, proprietarul pensiunii s-a hotarat sa vada daca n-au patit ceva. A sa ca a batut la usa si i-a intrebat daca sunt in regula.
- Suntem ok... traim din fructele dragostei !
- A sa mi-am si imaginat ... dar v-as ruga sa nu mai aruncati pielitele in curte ca imi sufocati gastele.

A aloca bani pentru lupta împotriva corupţiei este ca şi cum ai aloca vodcă pentru combaterea alcoolismului.

Si totusi dragostea a fost inventata de femei!
... Ca să nu aştepte până când barbatii vor aduna bani pentru sex!

Inseamna ca ai imbatranit atunci cand :
- tot ce mai functioneaza, doare
- ceea ce nu doare, nu functioneaza.

De ce trebuie sa ne întoarcem mereu la izvoare!
Un tânăr novice ajunge la o mănăstire.
Sarcina pe care o primeşte este aceea de a-i ajuta pe alţi preoţi să transcrie vechile canoane şi reguli ale Bisericii.
Tânărul novice observă că ceilalţi preoţi fac aceste transcrieri plecând tot de la nişte copii mai vechi şi nu de la manuscrisele originale.
Se duce la părintele abate şi îi explică acestuia că dacă în prima copie s-a strecurat o greşeală aceasta s-a propagat în toate copiile următoare şi de la o generaţie la alta.
Părintele abate îi răspunde:
- De multe secole se procedează în acest fel şi facem copiile plecând de la copia precedentă. Dar observaţia ta este corectă fiule.
Ca urmare, în dimineaţa următoare, părintele abate coboară în adâncurile pivniţelor mănăstirii, într-o cavernă unde erau păstrate cu sfinţenie manuscrisele şi pergamentele originale.
A colo unde, de secole, n-a mai pus nimeni piciorul, unde nimeni n-a mai intrat să deschidă cufărul în care sunt păstrate preţioasele documente.
A stfel se scurge dimineaţa, pe urmă prânzul, seara şi chiar noaptea întreagă făra ca părintele abate să dea un semn de viaţă. Alarmat, în cele din urmă tânărul novice coboară să vadă ce se întâmplă.
Îl găseşte pe batranul abate complet devastat, cu veşmintele smulse, cu fruntea însângerată lovindu-se într-una cu capul de pereţi.
Tânărul se repede să-l ia în braţe şi întreabă:
- Părinte abate, ce s-a întâmplat?
- A A A A A A A A A A HHHHH !!! C A R I T A T E !!! C A R I T A T E !!! Aici scrie ca trebuia să facem legamânt de C A R I T A T E nu de C A S T I T A T E !!!!!!!!

Scrie răspuns