Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In cel mai mare supermarket ,cu accesorii pentru pescuit, intra un pescar englez. Vazand multitudinea de articole, nu ezita sa afirme...My God, it's wonderful...
La o ora distanta intra si un francez...Se uita si exclama cu aceeasi satisfactie...Mon Dieu, c'est fantastique....
Spre seara intra si un pescar roman. Intra si ramane inmarmurit. Abia reuseste sa respire, se reazema cu o mana de un stalp si zice incet...Bai, sa-mi bag p**a...!!!
La o ora distanta intra si un francez...Se uita si exclama cu aceeasi satisfactie...Mon Dieu, c'est fantastique....
Spre seara intra si un pescar roman. Intra si ramane inmarmurit. Abia reuseste sa respire, se reazema cu o mana de un stalp si zice incet...Bai, sa-mi bag p**a...!!!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Pestisorul de aur, prins in undita de un roman:
- Ia zi ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara sa conduci si cati centimetri de scula ti-ar mai trebui, 'tu-va muma-n *** de
romani ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru ...
- Ia zi ma, ca sa nu mai pierdem timpu': cati bani vrei, ce tara sa conduci si cati centimetri de scula ti-ar mai trebui, 'tu-va muma-n *** de
romani ca n-ati cere unu' o carte sau un bilet la teatru ...
Salutari de la Abrud, scrisoare a lu` Cibi Barna catre muma-sa :
„- Draghe mama, se ştii că io este bine, lucrez aicea la Abrud, la Ţara Moţilor, nu la Ţara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am şi nişte dungi pe gât, m-a strâns de la cravata. Şi mai am o mina în gips, che mi-am prins-o la uşa de la casa unde stau, care nu are geamuri.
ÃŽn rest e bine.
Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneÅŸte. Am invaÅ£at imnul la ei „Treiasche duhul lui Iancuâ€
„- Draghe mama, se ştii că io este bine, lucrez aicea la Abrud, la Ţara Moţilor, nu la Ţara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am şi nişte dungi pe gât, m-a strâns de la cravata. Şi mai am o mina în gips, che mi-am prins-o la uşa de la casa unde stau, care nu are geamuri.
ÃŽn rest e bine.
Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneÅŸte. Am invaÅ£at imnul la ei „Treiasche duhul lui Iancuâ€
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta
invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc,
cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... etc.
La un moment dat soacra iese la bucatarie.
Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3
crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra
soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!
invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc,
cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... etc.
La un moment dat soacra iese la bucatarie.
Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3
crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra
soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!
Maria, fata de la tara, merge la oras si se angajeaza ca menajera
intr-o casa de oameni bogati. Facand curat prin dormitorul stapanilor,
gaseste un prezervativ folosit... Este surprinsa de stapana studiindu-l
indeaproape.
Aceasta o intreaba: "Cum, Marie? La voi la tara nu se face dragoste?"
Maria raspunde incurcata: "Ba da stapana... dar nu suntem asa disperate s-o facem pana cade pielea de pe ciupac!!!"
intr-o casa de oameni bogati. Facand curat prin dormitorul stapanilor,
gaseste un prezervativ folosit... Este surprinsa de stapana studiindu-l
indeaproape.
Aceasta o intreaba: "Cum, Marie? La voi la tara nu se face dragoste?"
Maria raspunde incurcata: "Ba da stapana... dar nu suntem asa disperate s-o facem pana cade pielea de pe ciupac!!!"
Un tip afla ca nevasta il inseala cu 3 popi. Se duce omul acasa, se duce in pod, ia un topor cu el si se pune pe asteptat. Vin popii, se apuca toti sa o ..alerge... pe nevasta, tipul coboara si ii omoara pe toti.
Acum dilema era cum sa scape de cadavre. Il cheama pe nebunul satului si ii zice:
-Ba, ia tu popa asta si du-l cu caruta la marginea satului ca te platesc, iti dau mancare, ce vrei. Nebunul e de acord si pleaca cu popa. Il arunca intr-un sant la marginea satului si se intoarce.
Omul, cand il vede, scoate si al doilea popa mort si ii zice:
-Pai asa mai nebune, asa am vorbit noi?! Uite ca s-a si intors inapoi, eu ti-am zis sa il duci la marginea satului. Nebunul se enerveaza, il ia pe popa si il duce departe, in afara satului cu mult.
Cand se intoarce la om asta scoate ultimul popa si il cearta pe nebun:
-Ba ce dracu', am avut o vorba si noi, vad ca nu vrei sa faci deloc ce iti zic eu! Nebunul turbat de nervi, ia popa si pleaca, il duce in mijlocul unei paduri departe de sat si se intoarce cu caruta.
Pe drum e depasit de un popa care mergea pe bicicleta. Nebunul sarind pe el, il omoara exclamind: A, DECI ASA TE INTORCEAAAAI!!! NENOROCITULEEEEE!!!!!
Acum dilema era cum sa scape de cadavre. Il cheama pe nebunul satului si ii zice:
-Ba, ia tu popa asta si du-l cu caruta la marginea satului ca te platesc, iti dau mancare, ce vrei. Nebunul e de acord si pleaca cu popa. Il arunca intr-un sant la marginea satului si se intoarce.
Omul, cand il vede, scoate si al doilea popa mort si ii zice:
-Pai asa mai nebune, asa am vorbit noi?! Uite ca s-a si intors inapoi, eu ti-am zis sa il duci la marginea satului. Nebunul se enerveaza, il ia pe popa si il duce departe, in afara satului cu mult.
Cand se intoarce la om asta scoate ultimul popa si il cearta pe nebun:
-Ba ce dracu', am avut o vorba si noi, vad ca nu vrei sa faci deloc ce iti zic eu! Nebunul turbat de nervi, ia popa si pleaca, il duce in mijlocul unei paduri departe de sat si se intoarce cu caruta.
Pe drum e depasit de un popa care mergea pe bicicleta. Nebunul sarind pe el, il omoara exclamind: A, DECI ASA TE INTORCEAAAAI!!! NENOROCITULEEEEE!!!!!
Un politzai opreste un sofer noaptea...
- Dom'le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac scapat, raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie 2 faruri; ce este?
- O masina...
- Bine, o masina, da' ce e? Mercedes, Dacie, Volvo.....?
Vad ca nu stii... Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie un far; ce este?
- O motocicleta...
- Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki ?
Vezi ca nu stii? AMENDA scrie pe matale !!
- Bine, platesc, da' vreau sa iti pun si eu o intrebare: conduci noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasa, bulan, balcoane, tot tacamu'; ce este?
- O curva, ce sa fie?
- Bine, dar mai exact?ma-ta? sor-ta? nevasta-ta?
- Dom'le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac scapat, raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie 2 faruri; ce este?
- O masina...
- Bine, o masina, da' ce e? Mercedes, Dacie, Volvo.....?
Vad ca nu stii... Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie un far; ce este?
- O motocicleta...
- Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki ?
Vezi ca nu stii? AMENDA scrie pe matale !!
- Bine, platesc, da' vreau sa iti pun si eu o intrebare: conduci noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasa, bulan, balcoane, tot tacamu'; ce este?
- O curva, ce sa fie?
- Bine, dar mai exact?ma-ta? sor-ta? nevasta-ta?