Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:25

Alinuţa dormea şi deodată aude un zgomot la fereastră. Deschide fereastra şi vede o cioară ce zicea:
- Te mănînc, te mănînc, te mănînc.
Speriată, Alinuţa se duce la maică-sa şi-i spune:
- Mami, mami, mă mănîncă păsărica.
- Scarpină-te… :wink:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:27

- Te-ai distrat bine în vacanţă?
- Da! Am fost cu mama ÅŸi cu prietenul ei la mare.
- Şi ce-ai făcut? Te împăcai bine cu el?
- Da! Mă ducea în fiecare dimineaţă cu barca la vreo 5 km de mal şi eu înotam pînă pe plajă!
- Åži nu era greu?
- Nu, mai greu era să ies din sac!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:30

Scufiţa Roşie mergea spre bunica ei. Este prinsă şi violată de lupul cel rău. El o întreabă:
- Ce-ai să-i spui bunicii tale?
- Că m-am întîlnit cu tine şi m-ai violat de patru ori.
- De patru ori? se miră lupul.
- Da! Sau te grăbeşti?

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:34

Cum recunoşti un iepure zburător? Are un uliu pe spate.
---------------------------------------------------------------
Ce trebuie să-i faci unui hipopotam cu diaree? Loc...mult loc...
---------------------------------------------------------------
Porcuşorul stresat se plimba singur prin pădure. La un moment dat, se întîlneşte cu Zîna cea Bună. Aceasta îl întreabă:
- Porcuşorule, vrei să-ţi îndeplinesc o dorinţă?
La care porcuşorul stresat răspunde isteric:
- Da. Mori!!!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:44

Cum vorbeÅŸte motanul cu pisica pe acoperiÅŸ:
- Vrreeiii?
- Nu vrreeaauuu...
- Vrreeiii?
- Nu vrreeaauuu...
- Vrreeiii, nu vrreeiii, eu tot ţi-o vîrrrr...
======================
Frank era în culmea fericirii că îşi cumpărase o puşcă nouă. Aşa că a plecat la vînătoare de urşi. Zăreşte un urs cafeniu, de talie mică, îl împuşcă… Simte cum îl bate cineva pe umăr. Se întoarce şi vede un urs negru de talie
mare. ÃŽi zice ursul:
- Ai de ales: ori te scarmăn pînă mori, ori ţi-o trag.
Frank alege să se aplece. Deşi îl doare c**ul cam două săptămîni, Frank se face bine şi jură răzbunare. Pleacă el iar la vînătoare, zăreşte ursul negru şi îl împuşcă. Simte iar cum îl bate cineva pe umăr. De data asta, un ditai urs grizzly stătea chiar lîngă el.
- Ai făcut o greşeală imensă, Frank... Ai de ales: ori te scarmăn pînă mori sau ţi-o trag puternic.
Din nou Frank se gîndi că e mai bine să accepte a doua variantă. Deşi a supravieţuit, i-au trebuit vreo două luni să se însănătoşească. Revoltat la culme, se întoarce în pădure, găseşte ursul grizzly, îl împuşcă... Răzbunarea îl răcoreşte... Simte cum îl bate cineva pe umăr. Cînd
se întoarce... lîngă el stătea un urs polar gigantic. Ursul polar îi spune:
- Recunoaşte, Frank, tu nu vii aici pentru vînătoare, nu-i aşa? :wink: :lol:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:46

Un ÅŸoricar ÅŸi un dog german la veterinar. Åžoricarul:
- Ce cauţi, băi dogule, aici?
- Dispari de aici că nu e treaba ta!
- Bine, uite, am să-ţi spun eu de ce sînt aici: ieri stăteam liniştit pe covoraşul meu cînd apare perversa aia de pisică şi începe şi se întinde, şi miaună, şi se întoarce cu spatele la mine, şi dă din fund pînă n-am mai rezistat, m-am urcat pe ea şi... am ajuns la veterinar că vrea stăpînul să mă castreze ca altadată să nu-i mai f*t pisica.
- Păi şi eu, şoricarule, sînt aici cam din aceleaşi motive. Eu am o stăpînă blondă, 22 ani, ţîţe mari, craci lungi, etc. Şi ieri cum stăteam şi eu tolănit pe jos, pleacă stăpîna în baie, lasă uşa deschisă şi se apleacă să spele rufele în cadă. Şi are un fund, aoleo, de n-am mai rezistat, m-am urcat pe ea şi... am ajuns şi eu aici.
La care ÅŸoricarul:
- Dogule, cred c-ai încurcat-o rău de tot, dacă pe mine mă castrează că am f***t pisica, tu, care ţi-ai f***t stăpîna ce-ţi fac, te otrăvesc?
- Băi tampitule, eu am venit aici să-mi taie unghiile!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:55

Un ţînţar şi o muscă se ciocnesc în aer. Cum sînt ei ameţiţi de lovitură, musca îl întreabă pe ţînţar:
- Ce fai maci?
La care ţînţarul răspunde:
- Mut fuÅŸte!
---------------
Un iepuraş intră în cofetărie şi cere vînzătoarei două banane şi un suc de morcovi. Bea sucul şi, spre stupefacţia vînzătoarei, îşi bagă bananele în urechi. A doua zi, la fel. A treia zi, idem. Vînzătoarea, hotărîtă să afle motivul acestei purtări ciudate, îi spune, după patru zile, că nu mai are banane. Iepuraşul cere atunci doi morcovi şi un suc de portocale. Bea sucul şi îşi bagă morcovii în urechi. În pragul unei depresiuni nervoase, vînzătoarea îl întreabă de ce îşi bagă morcovii în urechi. Răspunsul:
- Păi dacă nu mai aveţi banane…
---------------
De ce se regulează hipopotamii în apă? Pentru că e greu să umezeşti o p***ă de 30 de kilograme!
---------------

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:56

Fabulă:
Un şoarece stătea la partea posterioară a unei vaci. La un moment dat, vaca trage o balegă pe şoarece şi-l acoperă încît nu-i rămîne afară decît coada. O pisică din apropiere care urmărea scena vine, prinde şoarecele de coadă, îl scoate din balegă, îl scutură şi-l mănîncă. După ce vaca pleacă de la locul faptei, un stol de vrăbii se aşează pe balegă şi încep să mănînce ciripind puternic cu vioiciune. Un vultur care plana peste tot ascest peisaj, se repede în picaj asupra vrăbiuţelor şi le mănîncă.

MORALA:

Nu toţi cei care te bagă în c***t îţi vor răul, cum de altfel nici toţi care te scot din c***t îţi vor binele, iar dacă te-ai băgat în c***t măcar să te bagi de tot, iar dacă ai început să mănînci c***t, măcar să-ţi ţii gura…

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 14:59

Un ardelean vine acasă mai devreme de la cîmp şi aude zgomote în dormitor. Se duce în fugă şi-şi găseşte nevasta dezbrăcată complet, întinsă pe pat, transpirată şi gîfîind...
- Ce-i, mă nevastă, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul dă să fugă afară să cheme pe doctor, cînd copilul lui de 4 ani zice:
- Tată, tată, unchiu' Gheorghe este sub pat în pielea goală...
Ardeleanul fuge înapoi, ridică pătura şi-l vede pe Gheorghe sub pat dezbrăcat şi zice:
- Păi bine, mă nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli ca un bezmetic prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul… :lol:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 15:06

Un ardelean şi un lepros stau în închisoare. La un moment dat, leprosului îi cade o ureche... o ia şi o aruncă pe geam. După un timp, leprosului îi cade nasul... îl ia şi îl aruncă pe geam. După un timp, leprosului îi cade un deget... îl ia şi îl aruncă pe geam... Ardeleanul nu mai suportă:
-No, dupa cum bag de samă, 'mneata vrei să evadezi!
----------
Nişte savanţi mergeau prin Apuseni. La un moment dat, văd chiar în mijlocul drumului un c***t. Se opresc şi încep să se certe - dacă e de bărbat sau de femeie. Trece pe acolo un cioban. Îl opresc şi îi cer să medieze conflictul. Ciobanul stă, se uită atent la c***t, îl inconjoară, după care zice: "Apăi îi de bărbat !" "Dom'ne, dar cum poţi fi atît de sigur?" zic savanţii. "Apăi, 1: femeile sînt mai ruşinoase, nu s-ar căca chiar în mijlocul drumului, s-ar duce într-un tufiş; 2: după distanţa dintre c***t şi urma de pişat, e limpede că e de bărbat; şi 3: apăi eu l-am făcut !"
---------
Discuţie la Dacia:
- Ce ar trebui schimbat ca maşinile noastre să corespundă normelor internaţionale?
- Normele internaţionale.
---------
Judecătorul întreabă martorul la proces:
- La ce distanţă v-aţi aflat de locul accidentului?
- La 6 metri ÅŸi 75 de centimetri.
- Şi cum de ştiţi aşa de exact?
- Când am văzut accidentul, mi-am dat seama pe loc că voi fi întrebat la proces de vreun tâmpit şi am măsurat...

Scrie răspuns