Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat? Bunica: - A murit bunicu' ! - Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire? - Azi dimineata in timp ce faceam sex. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal !!! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica, la ding - o baga si la dong - o scotea ! -Si ? - Pai, a trecut nenorocitul de postas, cu soneria lui de la bicicleta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Se bat un roman si un japonez. Japonezul face o miscare fulgeratoare si da cu romanul de pamant, se trezeste omul buimacit si intreaba: ce a fost asta? Pai o figura japoneza: dansul dragonului... Romanul apuca si el sa ii traga una japonezului. asta cade lat. se trezeste cu greu si intreaba si el: ce a fost asta? Tot o figura japoneza. Levier de Toyota...
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Va scriu si eu unul ce mi l-a zis Danoc:
Accident grav de circulatie. Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba:
- Ce faci dom'le, esti nebun?
- NU...doar ii acord primul ajutor!
- Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura"...
- Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat!
Accident grav de circulatie. Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba:
- Ce faci dom'le, esti nebun?
- NU...doar ii acord primul ajutor!
- Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura"...
- Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat!
Angajatii unor companii din diferite tări sunt întrebati ce vor face cu banii din prima de Crăciun.
Elvetianul:
- Din banii de primă îmi cumpăr o barcă.
- Si cu restul?
- Cu restul îmi renovez fatada casei.
Englezul:
- Din banii de primă îmi cumpăr o motocicletă.
- Si cu restul?
- Cu restul mă duc într-o excursie.
Românul:
- Din banii de primă îmi cumpăr un pulover.
- Si cu restul?
- Restul mi-l dă mama.
Elvetianul:
- Din banii de primă îmi cumpăr o barcă.
- Si cu restul?
- Cu restul îmi renovez fatada casei.
Englezul:
- Din banii de primă îmi cumpăr o motocicletă.
- Si cu restul?
- Cu restul mă duc într-o excursie.
Românul:
- Din banii de primă îmi cumpăr un pulover.
- Si cu restul?
- Restul mi-l dă mama.
Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua baciu' Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei. - Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca... - Stai, bacie Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul... - Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inc' un ziar. Pina la prinz lucrezi in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie.

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
O blonda asteapta autobuzul in ploaie. Un domn amabil opreste masina si o intreaba:
- Domnisoara pot sa va conduc acasa?
- Desigur, unde locuiti?
Sotia vine acasa plangand ca i s-au furat banii din buzunarul camasii.
- Dar n-ai simtit cand hotul ti-a bagat mana in san? o intreaba sotul.
- Ba da, dar n-am stiut ce intentii avea!
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!
- Domnisoara pot sa va conduc acasa?
- Desigur, unde locuiti?
Sotia vine acasa plangand ca i s-au furat banii din buzunarul camasii.
- Dar n-ai simtit cand hotul ti-a bagat mana in san? o intreaba sotul.
- Ba da, dar n-am stiut ce intentii avea!
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!