Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Un filozof intra într-un bar:
- Da-mi zece pahare de whisky, zice el catre barman. Barmanul:
- Esti sigur, chiar vrei zece?
- Absolut, zece vreau.
Barmanul îi da 10 pahare de whisky, iar filozoful le bea instant.
Apoi mai cere 9, pe care le bea tot pe nerasuflate, apoi 8, 7, tot asa pâna ajunge la ultimul pahar. Barmanul îi da ultimul pahar, iar filozoful, abia reusind sa lege 2 cuvinte, spune:
- A... aa..auzi, pprietene, i..ia zi, de ce c-cu cât bbbeau mai pppputin, cu atât ma îmbat mai tare?"
- Da-mi zece pahare de whisky, zice el catre barman. Barmanul:
- Esti sigur, chiar vrei zece?
- Absolut, zece vreau.
Barmanul îi da 10 pahare de whisky, iar filozoful le bea instant.
Apoi mai cere 9, pe care le bea tot pe nerasuflate, apoi 8, 7, tot asa pâna ajunge la ultimul pahar. Barmanul îi da ultimul pahar, iar filozoful, abia reusind sa lege 2 cuvinte, spune:
- A... aa..auzi, pprietene, i..ia zi, de ce c-cu cât bbbeau mai pppputin, cu atât ma îmbat mai tare?"
Cu lacrimi Bastus!
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede celui de-al 3 lea barbat i se moaie picioarele... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up..
Cu lacrimi Bastus!
Era pe vremea lui Jack Spintecatorul in Londra.Toata lumea stia de frica lui si fugeau cat ii tineau picioarele cand auzeau ca e prin zona.
Intr-o seara, intr-un bar plin de lume vine unu si zice:
- Bai !!! Jack, trece pe aici in seara asta. In a doua secunda barul ramane gol, doar barmanita ramane. Peste 5 minute apare unu` imbracat in mantie neagra si cu o palarie pe cap. Barmanita, tremurand de frica incearca sa fuga, insa omu` o cheama si ii zice sa ii suga p***, daca nu, o omoara. Barmanita se conformeaza si se apuca de supt. Dupa un minut omu` ii spune s-o suga mai repede si barmanita o suge mai repede. Dupa un minut ii zice s-o suga mai repede, aceasta o suge si mai repede.
Mai trece ceva timp si omu` in mantie ii spune sa o suga si mai repede la care barmanita il intreaba:
-Da ce te grabesti asa?
Omu` in negru ii raspunde:
-Suge in p*** mea mai repede ca vine Jack Spintecatorul!!!
Intr-o seara, intr-un bar plin de lume vine unu si zice:
- Bai !!! Jack, trece pe aici in seara asta. In a doua secunda barul ramane gol, doar barmanita ramane. Peste 5 minute apare unu` imbracat in mantie neagra si cu o palarie pe cap. Barmanita, tremurand de frica incearca sa fuga, insa omu` o cheama si ii zice sa ii suga p***, daca nu, o omoara. Barmanita se conformeaza si se apuca de supt. Dupa un minut omu` ii spune s-o suga mai repede si barmanita o suge mai repede. Dupa un minut ii zice s-o suga mai repede, aceasta o suge si mai repede.
Mai trece ceva timp si omu` in mantie ii spune sa o suga si mai repede la care barmanita il intreaba:
-Da ce te grabesti asa?
Omu` in negru ii raspunde:
-Suge in p*** mea mai repede ca vine Jack Spintecatorul!!!
Cu lacrimi Bastus!
un papagal cu trei pene se duce la leoaica si ii spune:
-hai fai leoaioco sa te f** si eu!
-leoaica suparata ii da o palma de ii cade o pana.
-vine a doua zi papagalul si ii zice iar,leoaica ii mai da una ii mai cade o pana si vine iar a treia zi si iar ii da o palma.la care papagalul
-acu sa vezi f***i la pielea goala!
-hai fai leoaioco sa te f** si eu!
-leoaica suparata ii da o palma de ii cade o pana.
-vine a doua zi papagalul si ii zice iar,leoaica ii mai da una ii mai cade o pana si vine iar a treia zi si iar ii da o palma.la care papagalul
-acu sa vezi f***i la pielea goala!
Cu lacrimi Bastus!