Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
doi betivi se certau noaptea, cate luni sunt pe cer. unul zicea ca doua, altul ca trei.
vine un al treilea beat criţă. astia sar imediat pe el :
ba! ia spune-ne, tu cate luni vezi, ca uite noi ne certam aici de atata timp. doua sau trei ?
asta se uita asa lung, se clatina un pic si zice:
pe care rand?
vine un al treilea beat criţă. astia sar imediat pe el :
ba! ia spune-ne, tu cate luni vezi, ca uite noi ne certam aici de atata timp. doua sau trei ?
asta se uita asa lung, se clatina un pic si zice:
pe care rand?
Cu lacrimi Bastus!
La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta il capo di tutti capi in chema pe Ivan, seful mafiei rusesti, la el.
- Auzi Ivane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?
- Nu, raspunde Ivan.
- Dar Mertzane ca ale mele, ai?
- Nu.
- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?
- Nu.
- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar?
Merge Ivan acasa si il striga pe servitorul lui, Aliosa.
- Aliosa!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie
sa-l port eu.
- Auzi Ivane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?
- Nu, raspunde Ivan.
- Dar Mertzane ca ale mele, ai?
- Nu.
- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?
- Nu.
- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar?
Merge Ivan acasa si il striga pe servitorul lui, Aliosa.
- Aliosa!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie
sa-l port eu.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
In EXCLUSIVITATE pt PESCARI!!!!!!!!
Bula... in weekend. La pescuit. Dintr-o data, o mana se ridica din apa. Si-l apuca de cojones. O voce se aude:
- Doua-n plus sau doua-n minus?
Bula, sta se gandeste... Si raspunde:
- Doua-n plus.
Cand se uita in pantaloni... Avea 4 cojones in loc de doua. Speriat, se duce la doctor, si-i povesteste toata intamplarea. Doctorul ii zice:
- Bai Bula, eu nu am ce sa-ti fac... E o operatie prea complicata, nici nu ti-o permiti... Sfatul meu: du-te la pescuit weekendul viitor. Si astepti. Si, foarte probabil, la un moment dat, o mana va iesi din apa si te va intreba: "doua-n plus sau doua-n minus?". Atunci tu vei raspunde "doua-n minus". Si gata, te-ai scos.
Zis si facut. Se duce Bula in weekend la pescuit. Sta si asteapta. La un moment dat, o mana se ridica din apa, il apuca de cojones si intreaba:
- Patru-n plus sau patru-n minus?
Bula... in weekend. La pescuit. Dintr-o data, o mana se ridica din apa. Si-l apuca de cojones. O voce se aude:
Bula, sta se gandeste... Si raspunde:
- Doua-n plus.
Cand se uita in pantaloni... Avea 4 cojones in loc de doua. Speriat, se duce la doctor, si-i povesteste toata intamplarea. Doctorul ii zice:
- Bai Bula, eu nu am ce sa-ti fac... E o operatie prea complicata, nici nu ti-o permiti... Sfatul meu: du-te la pescuit weekendul viitor. Si astepti. Si, foarte probabil, la un moment dat, o mana va iesi din apa si te va intreba: "doua-n plus sau doua-n minus?". Atunci tu vei raspunde "doua-n minus". Si gata, te-ai scos.
Zis si facut. Se duce Bula in weekend la pescuit. Sta si asteapta. La un moment dat, o mana se ridica din apa, il apuca de cojones si intreaba:
- Patru-n plus sau patru-n minus?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Fratilor, dupa meciul de ieri cand steaua a facut-0 de laie, eu as rescrie bancul asta asa:
Gigi... in tribuna in Anglia, steaua are deja 2-0 si e vesel rau de tot. Dintr-o data, o mana se ridica de sub scaun si-l apuca de cojones. O voce se aude:
Gigi, sta se gandeste... Si raspunde:
- Patru-n plus.
Dar uita sa spuna cine trebuie sa le dea si cui. Si uite asa am ajuns la scorul final....pisamas pe ea de viata!
Gigi... in tribuna in Anglia, steaua are deja 2-0 si e vesel rau de tot. Dintr-o data, o mana se ridica de sub scaun si-l apuca de cojones. O voce se aude:
Gigi, sta se gandeste... Si raspunde:
- Patru-n plus.
Dar uita sa spuna cine trebuie sa le dea si cui. Si uite asa am ajuns la scorul final....pisamas pe ea de viata!