Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
skorpio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de skorpio » 03 Apr 2006, 20:12

Un pescar la magazinul de ustensile pt. pescuit:
- Aveti carlige? - da repede ca tra sa prind autobuzul!
- Regret domnule dar nu avem carlige asa de mari ca sa puteti prinde autobuzul!

:roll:

skorpio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de skorpio » 03 Apr 2006, 20:16

Un domn foarte bine imbracat, cu o pasarica pe umar intra in restaurant.
Vine chelnerul si il intreaba ce doreste?
- O ciorba pentru mine si 2 ciorbe pentru pasarica mea, o friptura pentru mine si 2 cotlete pentru pasarica mea, o baterie de vin pentru mine si 1
sticla de Gin pentru pasarica mea iar la desert, clatite cu ciocolata pentru mine si 2 Kg de inghetata pentru pasarica mea... Chelnerul se duce la seful de sala si spune:
- Shefu' ..am un nebun care a comandat .... etc., etc.
Sheful de sala se duce, la client, spune ca chelnerul nu a inteles bine si
mai ia o data aceeasi comanda. I se aduc domnului cele comandate si dupa jumatate de ora domnul cheama chelnerul sa plateasca .... Totul era mancat si farfuriile goale. Domnul plateste, iar chelnerul isi cere scuze si intreaba:
- Nu va suparati, dar ... ce e cu pasarica asta a Dumneavoastra?
Domnul zambeste si ii spune:
- Eu sunt pescar ...
- Si ? intreaba chelnerul
- .. Pai am prins pestisorul de aur si a spus ca imi indeplineste 3 dorinte daca ii dau drumul. Prima dorinta a fost sa fiu foarte bogat ... si sunt. A doua dorinta a fost sa fiu un barbat foarte frumos si potent si ... Sunt. Si a treia dorinta a fost sa am permanent langa mine o "pasarica" miica, miica si nesatula SI UITE CE A INTELES PROSTUL ALA DE PESTE !!!

:shock:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Apr 2006, 08:45

Nu e banc, dar eu unul am ras cu lacrimi de prostia omului:

http://www.youtube.com/watch?v=tkAzH8II_As&eurl=

A se remarca asemanarea fizica destul de evidenta cu Cristi Borcea ;).
Cu lacrimi Bastus!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 04 Apr 2006, 09:51

Mai oameni e plina lumea de retardati!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 04 Apr 2006, 09:55

Gerula scrie:Nu e banc, dar eu unul am ras cu lacrimi de prostia omului:

http://www.youtube.com/watch?v=tkAzH8II_As&eurl=

A se remarca asemanarea fizica destul de evidenta cu Cristi Borcea ;).
sa mor io daca am ras vre-oleaca! dimpotriva!

ba, ce de-a vishinari in jarden....
fuckin' morons!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 04 Apr 2006, 10:20

Saracu' Gerula! E in criza mare de idei. Dar nici nu se da omul la fund cand vede ca il lasa inspiratzia.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Apr 2006, 11:17

leba scrie: sa mor io daca am ras vre-oleaca! dimpotriva!
Uita-te cu atentie la filmulet, sa vezi odorizantul in forma de capsuna atarnat de oglinda :lol:. Sau actele pe care scrie clar ca vehiculul e inmatriculat prima oara in ianuarie 2002, desi omul zice ca-i din 2005 si a dat pe el 40.000 :lol:.
Cea mai tare e insa faza cu "clima bizonica" (stia el ceva, modelul ala de audi are clima Dual Zone, dar n-a stiut sa se exprime si a iesit altceva :lol: ).
Cu lacrimi Bastus!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Apr 2006, 11:27

Ion ?i vecinul lui, Hans, doi mo?negi de vreo 80 de ani, st?teau la o ?igare în fa?a por?ii.
-M?, Hans, zice Ion, mi-o trim?s fi-miu ne?te euroi, zice c? s? fac ?i io o escursie, c? n-am ie?it niciodat? din ?ar? ?i cine ?tie cât mai am de tr?it.
-Aaaaa, p?i cum, zice Hans, du-te, musai s? meri, da’ fii atent, nu bate Europa de poman? s?-?i cheltui banii aiurea, î?i zic io unde s? mergi ?i te distrezi la maxim. La Paris, m?. Fii atent, cum intri în Paris s? vede a?a ca o sond? mare de tot, mergi la dreapta sondei ?i vezi o roat?. P? roat? scrie mul?n ruj. Intri acolo, te a?ezi la mas?, comanzi caviar ?i ?ampanie, vine o fat? fain? ?i ?i s? pune în bra?e, v? distra?i voi cum î?i vrea ?i gata. Numa’, ai grij? la plecare s? nu fii mârlan, când ie?i pe u?? s? zici mersi.
-Atâta tot? Da, m?.
Se duce Ion ?i revine în sat dup? 6 luni, vân?t, h?mesit, rupt de haine.
-No, cum o fo, m?, Ioanie, îl întreab? Hans? Da’ parc? nu ?i-i bine.
-Ie, cum s? fie, r?u, m?.
-Apoi, di ce, m?, n-ai f?cut cum ?i-am zis io?
-Ba da, tot ?i la plecare am zis ?i mersi. Numa’ c? o ap?rut unu’ negru ?i mare cât poarta ?urii ?i mi-o tras o mam? de b?taie ?i mi-o zis c? ce-ia aia mersi, c? tre s? pl?tesc 10.000 de euro. ?i io n-am avut, a?a c? am muncit acolo la vase, am sp?lat p? jos, pân? mi-am pl?tit datoria. ?i m? b?tea, ?i m? b?tea ?la negru ?i mare, c? io nu m? puteam mi?ca repede destul...
-M?, zice Hans, ceva nu-i binie. C? io când am fo ultima oar? acolo n-o fo a?a. Da’ tu cu ce ai plec?t, m??
-Cu Atlassibu’, m?.
-No, vezi, c? e?ti prost. Io am fo cu Wehrmacht.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Apr 2006, 13:15

Engleza - de la incepator la expert in 3 lectii

1. Engleza pentru incepatori

Traduceti in limba engleza:
Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch?

Raspuns:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

2. Engleza pentru avansati

Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch?

Raspuns:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

3. Engleza pentru experti

Trei curve vrajitoare elvetience care doresc sa fie curve vrajitoare transsexuale elvetience, vor sa priveasca trei butoane pe ceasuri elvetiene Swatch. Care curva vrajitoare elvetianca - care doreste sa fie curva vrajitoare transsexuala elvetianca - vrea sa priveasca care buton de ceas Swatch?

Raspuns:
Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

pronuntia e totul :lol:
Cu lacrimi Bastus!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 04 Apr 2006, 13:42

ba, m-ai omorat :evil:

Scrie răspuns