Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 03 Noi 2004, 12:50

...nu stiu cat de pescareasca e dar.......ieri am fost la "tramvai " cum ii place lui piticu sa spuna la o ora de twister ....am luat 4 strapi si cum am obiceiul (prost?:) :D :D ..sa ii curat tot eu cand ii aduc acasa am gasit intr-unul un twister....
..ceilalti aveau burta plina cu cate un pestisor
dar asta nu reusea cred in veci sa digere twisterul ....desi avea cred 2 cm ....l-am scapat de constipatie cred :) :D :D :D :D :D

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 03 Noi 2004, 15:57

draga io zic ca ai fost la tramvai cind te duci la balti d-astea de cartier de se vad blocurile si se aud claxoanele.

de acuma-ncolo esti veterinaru'.
(ca l-ai deconstipat pa strap)

:lol: :lol: :lol: :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 03 Noi 2004, 17:42

de aia am zis ca am fost la tramvai rechinule ca se vedeau blocurile
...

si uite ca iar am fost pe balta si tu nu ....sic
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Noi 2004, 01:18

Paul:multumesc.Beeeton.Asta,da pescuit sportiv :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 04 Noi 2004, 08:22

Cu placere :) Ce zici, te apuci si tu de PMA?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 04 Noi 2004, 15:39

Povesteste tziganu:
"Ma duc dimineatza la pescuit, c-ham 9 puradei flamanzi.... Si stau, si stau, si seara prind un amarat de pestisor galben... Ma uit in galeatha - ghoala, manca-ti-as... Zic: Duthe-n amharu thau, amharatule! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se fhace-n Mertzanu' asta, de zic thoti ca l-am fhurat; ajung acasa, o vila, manca-ti-as... O inthreb pe Phiranda: De undhe-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! Nu stiu, ma tzigane! Ii povestesc ce-am pathit, si-atunci imi zice tziganca: Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc, pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fhermecat, manca-mi-ar, da' zice sa-i dau o m**e. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de : 14 ani... onorata instanta... "

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Noi 2004, 23:33

Paul scrie:Cu placere :) Ce zici, te apuci si tu de PMA?
M-as apuca,Paul,cu draga inima,dar din pacate,la noi in afara de clean,nu am ce prinde la PMA :cry: Doar pentru clean,cam mare investitia.Mi-as fi dorit sa locuiesc in zona de munte...consider PMA,apogeul pescuitului sportiv... :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Noi 2004, 03:20

Pescarul e roşu de furie. de şase ceasuri stă pe malul bălţii şi nu a prins nici un peştişor. Lîngă el se opreşte o femeie care ţine de mînă un băieţel de cinci anişori.
- Nene, vreau şi eu să văd cum prinzi un peşte mare!
- Nu, domnule, intervine mama, să nu-i prindeţi nici un peşte pînă nu spune " vă rog frumos!"

Doi pescari între ei:
- Azi dimineaţă am dat cu banu' să văd dacă mă duc cu nevastă-mea la biserică sau vin la pescuit.
- Şi văd că ţi-a ieşit să vii cu noi la pescuit.
- Da, însă a trebuit să dau de 7 ori.

Iarnă grea… Cică era un pescar fanatic. Şi de fanatic ce
era se duce el într-o zi la pescuit, deşi era mult sub zero grade. Scoate tîrnăcopul să dea o copcă, după care-şi aruncă sculele în apă. Stă el ce stă şi deodată aude o voce groasă din spate:
- Aici nu este peşte!
Cînd aude, pescarul îşi extrage undiţele şi se mută mai încolo… tot nu mişcă. După o vreme, aude iarăşi vocea:
- Aici nu se află peşte!
Tipul, supărat, se mută din nou, sparge gheaţa şi şade. Din nou, în spatele lui, vocea:
- Aici nu vei găsi peşte!
Enervat, pescarul se-ntoarce şi grăieşte:
- Da' cine *** mă-tii eşti tu, bă, de-mi tot sperii norocul?
- Eu sînt directorul patinoarului!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Noi 2004, 03:24

- Vai, dragă, ce a slăbit soţul tău!
- De la pescuit i se trage.
- Nu ştiam, pescuitul slăbeşte?
- Păi mănîncă ce prinde…

Un pescar îşi strîngea sculele de pescuit supărat că nu prinsese nimic. Cînd să plece, îl opreşte un pitic:
- Ştii cine-s eu?
- Nu.
- Eu sînt piticul bălţilor.
- Şi ce-i cu asta?
- Păi eu îţi îndeplinesc trei dorinţe dacă îmi îndeplineşti şi tu una!
- OK. S-a făcut.
Şi pescarul cere să devină foarte bogat, să aiba o casă foarte luxoasă şi o soţie care sa arate superb. Piticul bălţilor îi promite că îi va îndeplini dorinţa, dar îi cere să-l lase să-l reguleze. Pescarul refuză la început, dar se gîndeşte ce ar pierde şi acceptă. După ce-şi fac
treburile, la plecare piticul întreabă:
- Tu cîţi ani ai?
- 35. De ce?
- Păi la vîrsta asta mai crezi în piticul bălţilor?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Noi 2004, 10:33

Intamplare adevarata ! (cica)
Un politist opreste seara tarziu un Jeep pentru control si face semn barbatului din masina sa deschida geamul. In masina, langa barbat, sta o bruneta superba. Barbatul deschide geamul, calm. Politistul se prezinta( ca la carte ) si-i cere barbatului permisul de conducere si actele masinii pentru control. \"Nu-ti dau (Hac) dom\'le nici un act ! (Hac)\"- zice printre sughituri tipul din masina politistului, sufland spre acesta un
aer care cu siguranta s-ar fi aprins daca s-ar fi produs o scanteie in acel moment. Politistul se ingalbeneste intai, sufocat de mirosul de distilerie, dupa care se inroseste de nervi ca personajele din desenele animate ( adica de jos in sus ): \"Dom\'le, dumneata esti beat mort, scoate imediat permisul de conducere !\". Facand eforturi vizibile sa-si mentina capul drept, barbatul il priveste pe politist cu ochi tampi si ii raspunde calm dand din umeri a neputinta : \"N-am !\" \"N-ai permis ?\"- urla politistul in timp ce culoarea rosie de pe fata lui devine din ce in ce mai inchisa, de parca ar fi fost cameleon iar venele gatului i se fac cat degetul mic de groase - \"Da-te jos din masina nenorocitule
!...Puscaria te maninca !\" Barbatul, avand pe fata o expresie nedumerita, coboara ascultator din masina impleticindu-se si tinandu-se zdravan de usa sa nu cada. \"Uita-te la tine in ce hal esti de beat !\"- striga politistul inecandu-se de revolta. \"Recunosc (Hac)\"- zice omul - \"eu sunt beat dar tu esti prost !\" Politistul ramane un moment cu gura cascata, apoi se face negru la fata in timp ce cu mana bajbaia la brau cautand statia de emisie-receptie: \"Asa tupeu n-am vazut de cand ma stiu, esti mort de beat, nu ai permis de conducere si-acuma ma mai si insulti! Esti terminat !\" Intre timp, vazand ca se ingroasa gluma, bruneta coboara din masina si vine langa politist spunand: \"Domnule agent, sotul meu este ingrozitor de beat, va rog sa-l scuzati !\" \"Ce sa scuz doamna, ce sa scuz ? N-are permis, e beat ca abia se tine pe picioare si in plus, nu l-ati auzit, m-a insultat spunandu-mi ca sunt prost.\" \"Domnule, e adevarat- zice tipa - n-are permis si e beat dar dumneata esti chiar prost, ia vino aici in fata si uita-te, pe ce parte are masina asta volanul ?\"

Scrie răspuns