balta in curte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
balta in curte
salut o i ideieindrazneata la noi se numeste helesteu casa se poate construi dar necesta o investitie mai mare eu construiesc o asemenea casa
Re: balta in curte
Manca-v-as gura voastra, de unde apareti, fratilor ?riva scrie:salut o i ideieindrazneata la noi se numeste helesteu casa se poate construi dar necesta o investitie mai mare eu construiesc o asemenea casa

p.s.: vezi, tata, ca e un subiect pe undeva mai jos .....................
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- modigliani
- veteran
Re: balta in curte
salut r chiare o ideie si io cand veneam cu trenude la oradea am vazut din tren ca ma uitam pa geam case dinastea si avea elesteu in curte da nu stu daca avea peste e o ideie buna mai ales ca acum e criza si nici nu mai dai bani la patroni de balti casa dai la peste si sa prinzi pesteriva scrie:salut o i ideieindrazneata la noi se numeste helesteu casa se poate construi dar necesta o investitie mai mare eu construiesc o asemenea casa
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
O avea pauza mare bre', cel mai frumos moment al unei zile la scoala. Si acum imi aduc aminte cum faceam posta cu baietii o tigara si o sticla de vodca
. Oricum decat sa stea cu golanii mai bine sapa o groapa in curte s-o umple cu pejte si maine-poimaine scrie articole in reviste de succes 

Urasc atarnatorii!
-
- veteran
Dar mai bine Riva creste broaste si le ia copanele le vinde si face bani cacalau, ca si asta ie o idieie, nuo? Decat 100 kile de caras grobian si plin de oase mai bine 20 de kile copan prima de batracieni. Basca ca nu necesita oxigenare, calugar si ecluza, hrana speciala....doar apa, noroi, alge si sa mai starpeasca din serpii de apa care apar oricum si reduc productia de copane batraciene.stefanflorin scrie:O avea pauza mare bre', cel mai frumos moment al unei zile la scoala. Si acum imi aduc aminte cum faceam posta cu baietii o tigara si o sticla de vodca. Oricum decat sa stea cu golanii mai bine sapa o groapa in curte s-o umple cu pejte si maine-poimaine scrie articole in reviste de succes