balta in curte

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

riva
junior
junior

balta in curte

Mesaj de riva » 26 Ian 2011, 09:19

salut o i ideieindrazneata la noi se numeste helesteu casa se poate construi dar necesta o investitie mai mare eu construiesc o asemenea casa

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Ian 2011, 09:56

Spor la munca! :shock:

Nemernic
veteran
veteran

Re: balta in curte

Mesaj de Nemernic » 26 Ian 2011, 10:05

riva scrie:salut o i ideieindrazneata la noi se numeste helesteu casa se poate construi dar necesta o investitie mai mare eu construiesc o asemenea casa
Manca-v-as gura voastra, de unde apareti, fratilor ? :shock:

p.s.: vezi, tata, ca e un subiect pe undeva mai jos .....................
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

modigliani
veteran
veteran

Re: balta in curte

Mesaj de modigliani » 26 Ian 2011, 10:25

riva scrie:salut o i ideieindrazneata la noi se numeste helesteu casa se poate construi dar necesta o investitie mai mare eu construiesc o asemenea casa
salut r chiare o ideie si io cand veneam cu trenude la oradea am vazut din tren ca ma uitam pa geam case dinastea si avea elesteu in curte da nu stu daca avea peste e o ideie buna mai ales ca acum e criza si nici nu mai dai bani la patroni de balti casa dai la peste si sa prinzi peste

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Ian 2011, 10:44

cred ca nici nu trebuie sa vb in limba lui :shock: .... si totusi ma intreb: de unde mama dracu apar ? :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Ian 2011, 10:48

o scrie omu prin sms in timp ce asteapta tramvaiul...spre scoala
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Ian 2011, 10:52

stefanflorin scrie:o scrie omu prin sms in timp ce asteapta tramvaiul...spre scoala
care scoala, mha ? poate spre casa... ca aia mici intra de dimineata :shock:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Ian 2011, 11:01

stefanflorin scrie:o scrie omu prin sms in timp ce asteapta tramvaiul...spre scoala
N-are cum , ca cica acu' construieste o asemenea casa . Laudabila initiativa mai ales ca e o ideeindrazneata . Si pe langa casa traieste Zdreanta , cel cu ochii de faianta . :crazy1:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Ian 2011, 11:32

O avea pauza mare bre', cel mai frumos moment al unei zile la scoala. Si acum imi aduc aminte cum faceam posta cu baietii o tigara si o sticla de vodca :lol:. Oricum decat sa stea cu golanii mai bine sapa o groapa in curte s-o umple cu pejte si maine-poimaine scrie articole in reviste de succes :lol:
Urasc atarnatorii!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Ian 2011, 13:56

stefanflorin scrie:O avea pauza mare bre', cel mai frumos moment al unei zile la scoala. Si acum imi aduc aminte cum faceam posta cu baietii o tigara si o sticla de vodca :lol:. Oricum decat sa stea cu golanii mai bine sapa o groapa in curte s-o umple cu pejte si maine-poimaine scrie articole in reviste de succes :lol:
Dar mai bine Riva creste broaste si le ia copanele le vinde si face bani cacalau, ca si asta ie o idieie, nuo? Decat 100 kile de caras grobian si plin de oase mai bine 20 de kile copan prima de batracieni. Basca ca nu necesita oxigenare, calugar si ecluza, hrana speciala....doar apa, noroi, alge si sa mai starpeasca din serpii de apa care apar oricum si reduc productia de copane batraciene.

Scrie răspuns